Fejlfinding af fjernelse af videoer

Dette indhold fungerer som hjælp til videoer, der er blevet fjernet fra YouTube. Hvis du skal bruge hjælp til at fjerne en video, kan du få flere oplysninger om, hvordan du sletter dine egne videoer eller rapporterer upassende indhold.

Hvis du ser meddelelsen "Video er fjernet" ud for en af dine uploadede videoer, betyder det, at videoen overtræder vores politikker og er blevet fjernet fra YouTube. Klik på en sektion nedenfor for at få flere oplysninger om, hvad du kan gøre for at løse problemet.

Årsager til fjernelse, og hvad du kan gøre

Upassende indhold

Hvis du ser meddelelsen "Videoen er fjernet: Upassende indhold" ud for en af dine uploadede videoer, betyder det, at den pågældende video overtræder vores retningslinjer for fællesskabet.

Sådan kan du løse problemet

Overtrædelse af servicevilkår

Hvis du ser meddelelsen "Videoen er fjernet: Overtrædelse af brugsvilkårene" ud for en af dine videoer, kan videoen være blevet afvist på grund af en overtrædelse af brugsvilkårene eller ophavsretten. Du kan gennemgå vores servicevilkår og disse grundlæggende oplysninger om ophavsret for at få flere oplysninger.

Indeholder ophavsretsligt beskyttet indhold

Hvis du ser de nedenstående meddelelser ud for en af dine videoer, betyder det, at en indholdsejer har gjort krav på indhold i din video ved hjælp af YouTubes Content ID-system:

• Indeholder ophavsretsligt beskyttet indhold
  • Lyden er slået fra på grund af ophavsretsligt beskyttet indhold
  • Blokeret i hele verden
  • Blokeret i nogle lande/regioner

Vælg teksten, der vises ud for din video. Dette link vil føre dig videre til en side, hvor du kan se flere detaljer om ophavsretskravet på din video. Under "Ophavsretslige oplysninger" kan du se oplysninger om det materiale, der blev identificeret i din video.

Få flere oplysninger om, hvad Content ID-krav er, og hvordan de påvirker din video.

Videoen er fjernet

Din video blev fjernet fra YouTube, fordi en ophavsretsindehaver har sendt os en fuldstændig retslig anmodning om at få den fjernet. Du har også modtaget et strafklip for at krænke ophavsretten. Få flere oplysninger om, hvordan strafklip for at krænke ophavsretten kan påvirke din konto

Der er tre måder, hvorpå du kan fjerne et strafklip for at krænke ophavsretten. Hvis du sletter en video med et strafklip, bliver strafklippet på din konto ikke fjernet.

Problem vedrørende varemærke

Hvis du ser meddelelsen "Videoen er fjernet: Problem vedrørende varemærke", betyder det, at videoen har overtrådt vores politik vedrørende varemærker.

Gennemgå vores politik vedrørende varemærker for at være sikker på, at du er klar over, hvilket indhold det er i orden at uploade til YouTube.