Resoldre problemes relacionats amb la retirada de vídeos

L'objectiu d'aquest contingut és proporcionar ajuda relacionada amb els vídeos que s'han suprimit de YouTube. Si necessites ajuda amb la retirada d'un vídeo, obtén informació sobre com pots suprimir els teus vídeos o informar de contingut inadequat.

Si veus el missatge "Vídeo suprimit" al costat d'un dels vídeos que has penjat, vol dir que s'ha detectat que el vídeo en qüestió infringeix les nostres polítiques i, per tant, s'ha suprimit de YouTube. Fes clic en una de les seccions següents per obtenir informació sobre què pots fer per resoldre el problema.

Motius de la supressió i què pots fer

Contingut inadequat

Si veus el missatge "Vídeo suprimit: contingut inadequat" al costat d'un dels vídeos que has penjat, vol dir que s'ha detectat que el vídeo en qüestió infringeix les nostres directrius de la comunitat.

Com es pot resoldre el problema

Infracció de les condicions del servei

Si veus el missatge "Vídeo suprimit: infracció de les condicions d'ús" al costat d'un dels teus vídeos, és possible que el vídeo en qüestió s'hagi rebutjat perquè infringeix els drets d'autor o les condicions d'ús. Per obtenir més informació, consulta les nostres condicions del servei i els aspectes bàsics sobre els drets d'autor.

Inclou contingut protegit per drets d'autor

Si veus els missatges següents al costat d'un dels teus vídeos, vol dir que un propietari de contingut n'ha reclamat el contingut mitjançant el sistema Content ID de YouTube:

• Inclou contingut protegit per drets d'autor
  • S'ha silenciat perquè inclou contingut protegit per drets d'autor.
  • Bloquejat a tot el món.
  • Bloquejat en alguns països o regions

Selecciona el text que hi ha al costat del vídeo. Aquest enllaç et dirigirà a una pàgina amb més detalls sobre la reclamació de drets d'autor que afecta el teu vídeo. A "Detalls dels drets d'autor", pots veure informació sobre el material que s'ha identificat al vídeo.

Obtén informació sobre què són les reclamacions de Content ID i com afecten el teu vídeo.

Vídeo retirat

Hem retirat el teu vídeo de YouTube perquè un propietari dels drets d'autor ens ha enviat una sol·licitud legal completa per demanar-nos-ho. També has rebut un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor. Obtén informació sobre com poden afectar el teu compte els tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor.

Hi ha tres maneres de resoldre el toc d'atenció per infracció dels drets d'autor. Suprimir el vídeo en qüestió no el resoldrà.

Problema de marca comercial

Si veus el missatge "Vídeo suprimit: problema de marca comercial", vol dir que el vídeo en qüestió ha infringit la nostra política de marques comercials.

Revisa les nostres polítiques de marques comercials per assegurar-te que entens quin contingut es pot penjar a YouTube.