Foutspoor videoverwyderings

Hierdie inhoud is om jou te help met video’s wat van YouTube verwyder is. As jy hulp nodig het om ’n video te verwyder, uit te vind hoe om jou eie video’s te verwyder of onvanpaste inhoud aan te gee.

As jy die boodskap “Video verwyder” langs een van jou opgelaaide video’s sien, het ons bevind dat die video ons beleide oortree en is dit van YouTube verwyder. Klik ’n afdeling hieronder om uit te vind wat jy kan doen om die kwessie op te los.

Redes vir verwydering en wat jy kan doen

Onvanpaste inhoud

As jy die boodskap “Video verwyder – onvanpaste inhoud” langs een van jou opgelaaide video’s sien, is daar bevind dat die betrokke video ons gemeenskapsriglyne oortree.

Hoe om die kwessie op te los

Oortreding van diensbepalings

As jy die boodskap “Video verwyder – oortreding van gebruiksbepalings” langs een van jou video’s sien, is die video dalk weens ’n oortreding van ’n gebruiksbepaling of kopiereg afgekeur. Gaan ons diensbepalings en hierdie basiese kopieregbeginsels na vir meer inligting.

Sluit inhoud met kopiereg in

As jy die onderstaande boodskappe langs een van jou video’s sien, het die inhoudeienaar inhoud in jou video met YouTube se Content ID-stelsel opgeëis:

• Sluit inhoud met kopiereg in
  • Gedemp weens inhoud met kopiereg
  • Wêreldwyd geblokkeer
  • In sommige lande/streke geblokkeer

Kies die teks wat langs jou video verskyn. Hierdie skakel sal jou neem na ’n bladsy met meer besonderhede oor die kopieregeis wat jou video beïnvloed. Jy sal onder “Kopieregbesonderhede” die inligting kan sien oor die materiaal wat in jou video geïdentifiseer is.

Vind uit wat Content ID-eise is en hoe hulle jou video beïnvloed.

Video is verwyder

Jou video is van YouTube verwyder omdat ’n kopieregeienaar vir ons ’n regsversoek gestuur het om dit te verwyder. Jy het ook ’n kopieregwaarskuwing ontvang. Vind uit hoe kopieregwaarskuwings jou rekening kan beïnvloed

Daar is drie maniere om jou kopieregwaarskuwing op te los. Om ’n video met ’n waarskuwing uit te vee sal nie die waarskuwing oplos nie.

Handelsmerkkwessie

As jy die boodskap “Video verwyder – handelsmerkkwessie” sien, beteken dit dat die video ons handelsmerkbeleid oortree het.

Gaan ons handelsmerkbeleide na om seker te maak jy verstaan watter inhoud aanvaarbaar is om na YouTube op te laai.