Føj afsluttende skærmbilleder til videoer

Der kan føjes afsluttende skærmbilleder til de sidste 5-20 sekunder af en video. Du kan bruge dem til at promovere andre videoer, opfordre seere til at abonnere og meget mere. Du kan føje op til fire elementer til din slutskærm på videoer med standardbilledformatet 16:9. Andre billedformater kan have en lavere grænse.

Bemærk!

• Din video skal være mindst 25 sekunder lang for at være kvalificeret til en slutskærm.
  • Andre interaktive elementer, f.eks. kort-teasere og videovandmærker, undertrykkes i slutskærmen.
  • Slutskærme er ikke tilgængelige i videoer, der er angivet som lavet til børn, i YouTube Music-appen, flash-videoer, på mobilweb eller i 360°-videoer.

Slutskærme til dine videoer

tips til videooptimering til youtubere.

Tilføj en slutskærm

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på titlen eller miniaturebilledet på den video, du vil redigere.
  4. Vælg Redigeringsværktøj i menuen til venstre.
  5. Vælg Afsluttende skærmbilleder , og vælg det element, du vil tilføje:
    • Anvend skabelon: Skabeloner indeholder grupper af elementer, som du kan tilpasse for at oprette en slutskærm.
    • Video: Vis din nyeste upload, bedst til seeren eller en specifik video.
    • Playliste: Vis en offentlig YouTube-playliste.
    • Abonner: Du kan opfordre til oprettelse af abonnementer på din kanal.
    • Kanal: Promover en anden kanal med en tilpasset besked.
    • Link: Hvis du er en del af YouTubes partnerprogram, kan du linke til et eksternt website.
      • Bemærk! Sørg for, at dit tilknyttede eksterne website overholder vores politikker, inklusive vores retningslinjer for fællesskabet og servicevilkårene. Overtrædelser kan medføre fjernelse af kort eller links, strafklip eller lukning af din Google-konto.

6. Klik på GEM.

Flere valgmuligheder

• Fjerne elementtype: Klik på Slet element for at fjerne en elementtype. Du kan klikke på Element for at vælge et andet slutskærmelement.
  • Skifte timing af elementer: Klik og træk enderne af tidslinjen for at angive, hvornår elementet skal begynde og slutte. Du kan også angive det specifikke tidspunkt i feltet ud for knappen Slet element.
  • Skifte placering af elementer: Klik og træk inde i feltet. Klik på gitteret i afspilleren for at få vist et gitter over videoforhåndsvisningen. Du kan også vælge "Fastgør til gitter" og "Fastgør til element" for at få hjælp til at placere dine elementer.
  • Se en forhåndsvisning af din slutskærm: Hvis du vil se, hvordan din slutskærm ser ud, mens din video afspilles, skal du vælge afspilningsknappen på videoafspilleren.
  • Se metrics for slutskærme: Du kan se effektiviteten af dine slutskærme i den udvidede rapport i YouTube Analytics.

Tilpas en slutskærm

Elementer er de indholdsdele, du føjer til din slutskærm. Der er mange måder at tilpasse elementerne i slutskærmen. Du kan anvende skabeloner, ændre elementernes timing og bestemme, hvor elementerne skal vises på din video.

Sådan anvender du en skabelon

Skabeloner indeholder grupper af elementer, som du kan tilpasse for at oprette en slutskærm.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Vælg Redigeringsværktøj i menuen til venstre.
  5. Klik på Tilføj element for at anvende din skabelon.
  6. Klik på GEM.

Fjern elementtype

1. Vælg et element ved at klikke på det i rækken med slutskærme i redigeringsværktøjet.
  2. Klik på Slet element til venstre for din video.
  3. Klik på Tilføj element for at vælge et andet slutskærmelement.
  4. Klik på GEM.

Skift timing for elementer

Du kan vælge, hvornår du vil have slutskærmelementer vist i din video. Afsluttende skærmbilledelementer bliver som standard vist på samme tid. Du kan tilpasse individuelle elementer, så de vises på forskellige tidspunkter.

1. Vælg et element ved at klikke på det i rækken med slutskærme i redigeringsværktøjet.
  2. Du finder de felter, der indeholder tiderne for slutskærme, til venstre for din video.
  3. Opdater elementets start- eller sluttidspunkt.
  4. Klik på GEM.

Du kan også ændre timingen for slutskærmelementet ved at bruge pilene til at trække det hen til rækken med slutskærme i redigeringsværktøjet.

Skift placering af elementer

1. Vælg et element ved at klikke på det i rækken med slutskærme i redigeringsværktøjet.
  2. Træk elementet hen til den ønskede placering i videoafspilleren.
  3. Klik på GEM.
Tip! Klik på gitteret i afspilleren for at få vist et gitter over videoforhåndsvisningen. Du kan også vælge "Fastgør til gitter" og "Fastgør til element" for at få hjælp til at placere dine elementer.

Se en forhåndsvisning af din slutskærm

Hvis du vil se, hvordan din slutskærm ser ud, mens din video afspilles, skal du vælge afspilningsknappen på videoafspilleren.

Hvad kan din slutskærm vise?

Elementer er de indholdsdele, du føjer til din slutskærm. Nogle elementer kan udvides, eller markøren kan holdes over dem, for at få vist flere oplysninger. Du kan føje op til fire elementer til din slutskærm i videoer med standardbilledformatet 16:9. Andre billedformater kan have en lavere grænse.

Elementer kan indeholde forskellige typer indhold:

• Video eller playliste:
    • Vis din senest uploadede video.
    • Giv YouTube lov til at vælge en video fra din kanal, som passer bedst til seeren.
    • Vælg en video eller playliste (offentlig eller skjult) fra din eller en anden kanal.
  • Abonner: Du kan opfordre seerne til at abonnere på din kanal.
  • Kanal: Promover en anden kanal med en tilpasset besked.
  • Eksterne websites: Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du linke til et eksternt website.
Bemærk! Sørg for, at dit tilknyttede eksterne website overholder vores politikker, inklusive vores retningslinjer for fællesskabet og servicevilkårene. Overtrædelser kan medføre fjernelse af kort eller links, strafklip eller lukning af din Google-konto.
Bedste fremgangsmåder til oprettelse af afsluttende skærmbilleder
  • Vis elementer, der er relevante for videoen.
  • Tilskynd seere til at klikke ved hjælp af opfordringer til handling i forskellige elementer i slutskærmen.
  • Hvis du bruger et tilpasset billede, anbefaler vi et billede på mindst 300 x 300 pixels.
  • Sørg for, at der er plads og tid i slutningen af videoen til en slutskærm. Sørg for at overveje videoens sidste 20 sekunder, når du redigerer den.
  • Overvej at time forskellige elementer i slutskærmen, så de vises på forskellige tidspunkter.
Se metrics for slutskærme

Du kan undersøge effekten af dine afsluttende skærmbilleder på fanen Engagement i YouTube Analytics.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg Engagement i topmenuen.

Hvis du ser analysedata for hele din kanal:

• Brug kortet "Populære elementtyper for slutskærme" for at sammenligne effekten af forskellige elementtyper.
  • Brug kortet "Populære videoer for slutskærme" for at se videoer med slutskærme, som seerne oftest har klikket på.

Hvis du ser analysedata for en bestemt video:

• Brug kortet "Klikrate for slutskærmelementer" for at se, hvor ofte seerne har klikket på dine slutskærmelementer.

Krav til seerne i forbindelse med afsluttende skærmbilleder

Seere kan ikke se dine afsluttende skærmbilleder følgende steder:

• På mobilweb (med undtagelse af mobilweb på iPad).
  • I de to apps YouTube Music og YouTube Kids.
  • I videoer, hvor Flash anvendes.
  • I 360°-videoer.

Afsluttende skærmbilleder og videoer, der er angivet som lavet til børn

Afsluttende skærmbilleder er ikke tilgængelige i videoer, der er angivet som lavet til børn.
Selvom du tidligere har føjet en slutskærm til din video, vil seerne ikke få vist slutskærme, hvis din målgruppe er angivet som lavet til børn.

Bemærk! Din slutskærm vises ikke altid, eller den kan se anderledes ud. Denne forskel opstår, når vi optimerer afsluttende skærmbilleder baseret på effektivitet, seeradfærd, enhed og kontekst.