Canvis als informes després de transferir la propietat del canal

Si es transfereix un canal d'un propietari de contingut a un altre, canvia la capacitat per veure'n les dades a YouTube Analytics i a l'informe de rendiment que es pot baixar. Abans de transferir un canal d'un propietari de contingut a un altre, assegura't de revisar a quines mètriques tens accés.

Tingues en compte que les dades següents no estan disponibles per als canals que formen part d'una MCN, excepte en els casos en què s'indiqui que estan disponibles per als canals afiliats a una MCN. Actualment, els canals gestionats per una MCN que n'és la propietària no tenen accés a aquestes dades. Obtén més informació sobre els dos tipus de canals que les MCN poden tenir a la seva xarxa de YouTube.

Abans de transferir el canal: si vols conservar les dades de l'historial de rendiment, baixa tots els informes que necessitis abans de transferir el canal a un altre propietari de contingut.

YouTube Analytics i APIs de YouTube

Tipus d’informe Propietari de contingut anterior Propietari de contingut nou Canal

Nivell del propietari de contingut

(Més informació sobre els filtres de contingut)

Les dades estan disponibles fins al dia de la transferència. Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència. No es poden consultar les dades anteriors. N/D
Ingressos estimats

Les MCN poden consultar les dades dels canals afiliats (a partir del 25 de juliol de 2016).

Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència. No es poden consultar les dades anteriors.

Es poden consultar les dades (a partir del 25 de juliol de 2016) corresponents al període en què el canal formava part del Programa per a partners de YouTube, inclòs com a afiliat a una MCN.

Tarifes d'anuncis per canal

Ja no estan disponibles.

Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència. No es poden consultar les dades anteriors.

Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència. No es poden consultar les dades anteriors.

Altres dades per canal o per vídeo

Les MCN poden consultar les dades dels canals afiliats (a partir del 25 de juliol de 2016).

De manera predeterminada, aquestes dades estan disponibles a partir del dia de la transferència. Els partners poden seleccionar si volen veure també les dades anteriors dels informes d'interaccions i de temps de visualització. Es poden consultar les dades anteriors dels informes d'interaccions i de temps de visualització.

Consell: per consultar totes les dades del mes en què s'ha transferit un canal, combina els informes de rendiment del mes en qüestió del propietari de contingut anterior i del nou.

Informes de rendiment i del sistema de gestió de continguts (CMS)

Tipus d’informe Propietari de contingut anterior Propietari de contingut nou Canal
Informes de rendiment Les dades estan disponibles fins al dia de la transferència. Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència (aquest dia inclòs). No es poden consultar les dades anteriors. N/D
Informes de vídeos Ja no estan disponibles.  Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència, però és possible que no es puguin consultar fins més tard. No es poden consultar les dades anteriors. N/D
Informes de reclamacions Ja no estan disponibles.  Les dades estan disponibles a partir del dia de la transferència, però és possible que no es puguin consultar fins més tard. No es poden consultar les dades anteriors. N/D

Nota: per poder consultar totes les dades d'un canal del mes en què es va transferir, pots combinar l'informe de rendiment del propietari de contingut anterior amb el del propietari nou.