Veranderinge aan verslaggewing nadat kanaaleienaarskap oorgedra is

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.

As jy 'n kanaal van een inhoudeienaar na 'n ander skuif, verander dit of jy jou data in YouTube Analytics en die Aflaaibare prestasieverslag kan sien. Voordat jy 'n kanaal van een inhoudeienaar na 'n ander skuif, moet jy seker maak jy hersien tot watter maatstawwe jy toegang sal hê.

Let daarop dat die volgende data nie beskikbaar is vir kanale wat 'n MKN het nie, behalwe waar dit aangedui is dat dit aan MKN-geaffilieerde kanale beskikbaar is. Kanale wat MKN-besit en -bedryf (B&B) is, het nie tans toegang tot hierdie data nie. Kom meer te wete oor die twee verskillende tipes kanale wat MKN'e onder hul YouTube-netwerk kan hê.

Voordat jy die kanaal oordra: As jy historiese prestasiedata sal nodig hê, moet jy seker maak dat jy enige verslae aflaai wat jy nodig het voordat jy die kanaal na 'n nuwe inhoudeienaar oordra.

YouTube Analytics en API's

Verslagtipe Vorige inhoudeienaar Nuwe inhoudeienaar Kanaalvlak

Inhoudeienaarvlak

(Kom meer te wete oor inhoudfilters)

Historiese data is beskikbaar tot op die dag van oordrag. Data is beskikbaar van die dag van oordrag af. Daar is geen historiese data beskikbaar nie. NVT
Geskatte inkomste

Geaffilieerde kanaaldata is beskikbaar vir MKN'e (vanaf 25 Julie 2016).

Data is beskikbaar van die dag van oordrag af. Daar is geen historiese data beskikbaar nie.

Data is beskikbaar (vanaf 25 Julie 2016) vir tydperke toe die kanaal in die YouTube Vennootprogram was, insluitend as 'n MKN-geaffilieerde​.

Advertensietariewe volgens kanaal

Nie meer beskikbaar nie.

Data is beskikbaar van die dag van oordrag af. Daar is geen historiese data beskikbaar nie.

Data is beskikbaar van die dag van oordrag af. Daar is geen historiese data beskikbaar nie.

Ander data volgens kanaal of video

Geaffilieerde kanaaldata is beskikbaar vir MKN'e (vanaf 25 Julie 2016).

Data is by verstek beskikbaar van die dag van oordrag af. Vennote kan kies om ook historiese data van die Kyktyd- en Interaksie-verslae te sien. Daar is historiese data van die Kyktyd- en Interaksie-verslae beskikbaar.

Wenk: Om die volledige data vir die maand te sien waarin 'n kanaal oorgedra is, moet die prestasieverslae van die ou en nuwe inhoudeienaars vir daardie maand gekombineer word.

Prestasie- en CMS-verslae

Verslagtipe Vorige inhoudeienaar Nuwe inhoudeienaar Kanaalvlak
Prestasieverslae Historiese data is beskikbaar tot op die dag van oordrag. Data is vanaf (en insluitend) die dag van oordrag beskikbaar. Daar is geen historiese data beskikbaar nie. NVT
Videoverslae Nie meer beskikbaar nie.  Data is beskikbaar van die dag van oordrag af, maar dit kan dalk vertraag wees. Daar is geen historiese data beskikbaar nie. NVT
Eisverslae Nie meer beskikbaar nie.  Data is beskikbaar van die dag van oordrag af, maar dit kan dalk vertraag wees. Daar is geen historiese data beskikbaar nie. NVT

Let wel: Om 'n volledige aansig van 'n geskuifde kanaal se data te kry vir die maand wat dit oorgedra is, kan jy die ou inhoudeienaar en nuwe inhoudeienaar se prestasieverslae kombineer.