Brug af YouTube Premium-fordele

YouTube Premium (tidligere kendt som YouTube Red) er en af de Premium-medlemskabstjenester, vi tilbyder for at forbedre din oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger om betalte abonnementer.
Se videoer uden reklamer

Med YouTube Premium kan du se millioner af videoer uden at blive forstyrret af overlejringsannoncer eller reklamer før eller under videoerne. Du vil heller ikke få vist bannerannoncer eller søgeannoncer fra tredjepart.

Du kan stadig se branding og promoveringer, som youtuberen selv har indlejret i indholdet, samt kampagnelinks, hylder og funktioner i og omkring indholdet som youtuberen har tilføjet eller aktiveret. Disse links, hylder og funktioner kan være relateret til youtuberens eget website eller merchandise, et medlemskab til kanalen, billetter til events eller andre relaterede sider, som vedkommende promoverer.

Videoer uden reklamer understøttes på alle enheder og platforme, hvor du kan logge ind med din Google-konto, bl.a. på kompatible smart-tv'er eller spillekonsoller og YouTube-, YouTube Music- og YouTube Kids-mobilappen, hvis de er tilgængelige i dit land.

YouTube Music Premium

Du får også adgang til YouTube Music Premium som en af dine fordele. Med YouTube Music Premium kan du:

• Få millioner af sange og videoer i YouTube Music uden reklamer.
  • Downloade sange og videoer til din mobilenhed til offlineafspilning.
  • Bruge afspilning i baggrunden for at blive ved med at høre musik, mens du bruger andre apps.
  • Slå lydtilstand til for at høre musik uden at indlæse videoen.
YouTube Originals
Se serier og film på YouTube Originals fra nogle af de allerstørste youtubere, så snart de udgives og uden ekstra omkostninger.
Download videoer for at se dem offline

Download videoer og playlister for at se dem offline, når du ikke har forbindelse til internettet. Du kan downloade videoer og se dem offline ved hjælp af YouTube eller YouTube Music (og se automatisk downloadede videoer i YouTube Kids-appen), hvis disse apps er tilgængelige i dit land, og du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Download en video

1. Begynd at se en video på YouTube-mobilappen.
  2. Tryk på Download under videoafspilleren.
  3. Vælg videokvalitet.
  4. Ikonet "Downloadet" vises under videoafspilleren, når videoen er blevet downloadet.

Du kan se dine downloadede videoer på fanerne Samling og Konto

Du kan fjerne en downloadet video ved at trykke på Downloadet og vælge Fjern.

Gennemse Anbefalede downloads

Anbefalede downloads hjælper dig med idéer til videoer og playlister, du kan downloade.Du skal være opmærksom på, at når du downloader en anbefalet playliste, bliver alle videoer på playlisten downloadet. Disse anbefalede playlister bliver opdateret ugentligt (når du har forbindelse til Wi-Fi), så der altid er nye videoer, du kan se.

Sådan finder du Anbefalede downloads:

1. Åbn YouTube-appen, og sørg for, at du er logget ind på dit YouTube Premium-abonnement.
  2. Tryk på fanen Samling .
  3. Tryk på Downloads, og rul ned til Anbefalede downloads.
  4. Download videoer og/eller playlister ved at trykke på downloadikonet .

Skift indstillinger for download

På visse mobilenheder kan videoer og playlister kun downloades, når der er oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Du kan downloade videoer via et mobilnetværk ved at gå til Indstillinger Settings og slå Download kun via Wi-Fi fra under "Baggrund og downloads".

Indstil kvaliteten for download af videoer

Hvis du vil ændre standardkvaliteten for download af videoer, skal du gå til Indstillinger Settings og vælge Downloadkvalitet under "Baggrund og downloads". Videoer i højere kvalitet kan tage længere tid at downloade, og de kan optage mere lagerplads på din enhed.

Hvis der er mindre end 5 % lagerplads tilbage på din enhed, kan du ikke downloade flere videoer. Du kan prøve at frigøre mere plads ved at fjerne en downloadet video eller playliste.

Værd at vide om downloadede videoer:

• Du skal være logget ind på din YouTube Premium-konto for at downloade videoer, du vil se offline.
  • Nogle handlinger, f.eks. kommentarer og likes, er ikke tilgængelige, mens du ser videoer offline.
  • Downloadede videoer fornyes automatisk, så længe du går online i dit hjemland/område mindst én gang hver 30. dag.
  • Nogle videoer er muligvis ikke tilgængelige offline, når du opretter forbindelse til internettet igen. Det skyldes indholdsrestriktioner fra videoskaberne.
  • Hvis din enhed mister forbindelsen, mens du downloader en video eller playliste, genoptages overførslen automatisk igen, når forbindelsen til mobil- eller Wi-Fi-netværket genoprettes.
  • Du kan kun downloade videoer i lande/områder, hvor YouTube Premium er tilgængeligt.
  • Få flere oplysninger om YouTubes offlinevideoer.
Afspilning i baggrunden

Afspil videoer på din mobilenhed, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket. Afspilning i baggrunden er tilgængeligt i mobilapplikationerne YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming og YouTube Kids (hvis disse apps er tilgængelige i dit land).

Tilpas eller deaktiver afspilning i baggrunden

Afspilning i baggrunden er tilgængeligt i YouTube-mobilapps, når du er logget ind med din YouTube Premium-konto. Videoer afspilles som standard altid i baggrunden.

Sådan tilpasser eller deaktiverer du afspilning i baggrunden:

1. Gå til Indstillinger Settings.
  2. Vælg Afspilning i baggrunden under "Baggrund og downloads".
  3. Foretag dit valg:
    • Altid tændt: Videoer afspilles altid i baggrunden (standardindstilling).
    • Fra: Videoer afspilles aldrig i baggrunden.
    • Hovedtelefoner eller eksterne højttalere: Videoer afspilles kun i baggrunden, hvis din enhed er tilsluttet hovedtelefoner, højttalere eller en ekstern lydudgang.
Tip!
  • Få flere oplysninger om YouTube Premium og vores betalte medlemskaber.
  • Få flere oplysninger om, hvordan dit YouTube Premium-medlemskab er med til at understøtte youtubere.
  • Opdater til den nyeste version af YouTube-appen for at sikre, at du har adgang til YouTube Premium-fordelene.

Få oplysninger om, hvordan du tilmelder dig

Sådan får du YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Bemærk! YouTube TV indgår hverken i YouTube Premium eller Music Premium. Få flere oplysninger om, hvordan du får et YouTube TV-medlemskab.