Brug af YouTube Premium-fordele

YouTube Premium (tidligere kendt som YouTube Red) er en af de Premium-medlemskabstjenester, vi tilbyder for at forbedre din brugeroplevelse på YouTube. Få flere oplysninger om fordele ved betalte medlemskaber.
Se videoer uden reklamer

Med YouTube Premium kan du se millioner af videoer uden at blive forstyrret af annoncer før eller under videoerne, f.eks. overlejringsannoncer. Du vil heller ikke se bannerannoncer eller søgeannoncer fra tredjepart.

Du kan muligvis stadig se branding og promoveringer, som youtuberen selv har indlejret i indholdet, samt kampagnelinks, hylder og funktioner i og omkring indholdet, som youtuberen har tilføjet eller aktiveret. Disse links, hylder og funktioner kan være relateret til youtuberens eget website eller merchandise, et medlemskab af kanalen, billetter til events, eller de kan være relateret til andre sider, som vedkommende promoverer.

Videoer uden reklamer understøttes på alle enheder og platforme, hvor du kan logge ind med din Google-konto, bl.a. på kompatible smart-tv eller spillekonsoller og YouTube-, YouTube Music- og YouTube Kids-mobilappen, hvis de er tilgængelige der, hvor du er.

Download videoer for at se dem offline

Download videoer og playlister for at se dem offline, når du ikke har forbindelse til internettet. Du kan downloade videoer og se dem offline ved hjælp af YouTube- eller YouTube Music-appen (og se automatisk downloadede videoer i YouTube Kids-appen), hvis disse apps er tilgængelige der, hvor du er, og du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Baggrundsafspilning og integreret billede

Afspil videoer på din mobilenhed, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket. Afspilning i baggrunden er tilgængelig i mobilapplikationerne YouTube, YouTube Music og YouTube Kids (hvis disse apps er tilgængelige der, hvor du er), når du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Tilpas eller deaktiver afspilning i baggrunden

Afspilning i baggrunden er tilgængelig i YouTube-mobilapps, når du er logget ind med din YouTube Premium-konto. Videoer afspilles som standard altid i baggrunden.

Sådan tilpasser eller deaktiverer du afspilning i baggrunden:

1. Gå til Indstillinger Indstillinger.
  2. Vælg Spil i baggrunden under "Baggrund og downloads".
  3. Foretag dit valg:
    • Altid slået til: Videoer afspilles altid i baggrunden (standardindstilling).
    • Fra: Videoer afspilles aldrig i baggrunden.
    • Hovedtelefoner eller eksterne højttalere: Videoer afspilles kun i baggrunden, hvis din enhed er tilsluttet hovedtelefoner, højttalere eller en ekstern lydudgang.

Integreret billede (PIP)

Med integreret billede (PIP, picture-in-picture) kan du se videoer, mens du bruger andre apps på din mobilenhed. Hvis du har et YouTube Premium-medlemskab, kan du bruge integreret billede til at se alle videoer. Hvis du ikke har YouTube Premium, og du befinder dig i USA, kan du stadig bruge integreret billede, men der er noget indhold, du ikke kan se, f.eks. musikvideoer.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger integreret billede på din mobilenhed.

YouTube Music Premium

Du får også adgang til YouTube Music Premium som en af dine fordele. Med YouTube Music Premium kan du:

• Lytte til millioner af sange og se videoer i YouTube Music uden reklamer.
  • Downloade sange og videoer til din mobilenhed til offlineafspilning.
  • Bruge afspilning i baggrunden for at blive ved med at høre musik, mens du bruger andre apps.
  • Slå lydtilstand til for at høre musik uden at indlæse videoen.
YouTube Originals
Se serier og film på YouTube Originals fra nogle af de allerstørste youtubere, så snart de udgives og uden ekstra omkostninger.
Tip!
  • Få flere oplysninger om YouTube Premium og vores betalte medlemskaber.
  • Få flere oplysninger om, hvordan dit YouTube Premium-medlemskab er med til at støtte youtubere.
  • Opdater til den nyeste version af YouTube-appen for at sikre, at du har adgang til YouTube Premium-fordelene.

Få oplysninger om, hvordan du tilmelder dig

Sådan får du YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Bemærk! YouTube TV indgår hverken i YouTube Premium- eller Music Premium-fordelene. Få flere oplysninger om, hvordan du får et YouTube TV-medlemskab.