Aprofitar els avantatges de YouTube Premium

YouTube Premium (conegut anteriorment com a YouTube Red) és un dels serveis de subscripció prèmium que oferim per millorar l'experiència a YouTube. Obtén més informació sobre les nostres ofertes de subscripcions de pagament.
Mirar vídeos sense anuncis

Amb YouTube Premium pots veure milions de vídeos sense interrupcions d'anuncis abans o durant el vídeo, ni tampoc d'anuncis de superposició. Tampoc no veuràs anuncis de bàner de tercers ni anuncis de cerca.

Tot i això, és possible que continuïs veient brànding i promocions que el creador ha inserit al contingut, i enllaços promocionals, prestatges i funcions que el creador ha afegit o activat al contingut o al seu voltant. Aquests enllaços, prestatges i funcions podrien dirigir al seu lloc web, a productes de marxandatge, a abonaments al canal, a entrades d'esdeveniments o a altres destinacions que estigui promocionant.

Els vídeos sense anuncis es poden veure en qualsevol dispositiu i plataforma en què puguis iniciar la sessió amb el teu Compte de Google, inclosos els televisors intel·ligents i les videoconsoles compatibles, i les aplicacions mòbils YouTube, YouTube Music i YouTube Kids, si estan disponibles al teu país.

YouTube Music Premium

Un dels avantatges que obtindràs és l'accés a YouTube Music Premium, un servei que et permet fer el següent:

• Gaudir de milions de cançons i vídeos sense anuncis a YouTube Music.
  • Baixar cançons i vídeos al teu dispositiu mòbil per reproduir-los sense connexió.
  • Utilitzar la reproducció en segon pla per continuar escoltant música mentre fas servir altres aplicacions.
  • Activar el mode de només àudio per escoltar música sense haver de carregar el vídeo.
YouTube Originals
Sigues dels primers a gaudir de les pel·lícules i sèries de YouTube Originals d'alguns dels creadors de YouTube més fascinants, sense cap cost addicional.
Baixar vídeos per veure'ls sense connexió

Baixa vídeos i llistes de reproducció per veure'ls quan no tinguis connexió a Internet. Baixa vídeos i llistes de reproducció per veure'ls quan no tinguis connexió a Internet amb les aplicacions YouTube o YouTube Music (i mira els vídeos baixats automàticament a l'aplicació YouTube Kids), si les aplicacions estan disponibles al teu país i has iniciat la sessió al teu compte de YouTube Premium.

Baixar un vídeo

1. Comença a veure un vídeo a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Toca Baixa  a sota del reproductor de vídeo.
  3. Selecciona la qualitat del vídeo.
  4. Quan el vídeo s'hagi acabat de baixar, veuràs la icona "Baixat"  a sota del reproductor.

Pots veure els vídeos que hagis baixat a les pestanyes Biblioteca  o Compte .

Per suprimir un vídeo baixat, toca Baixat  i selecciona Suprimeix.

Cercar baixades recomanades

Les baixades recomanades et proporcionen idees de vídeos o llistes de reproducció que pots baixar. Tingues en compte que quan baixis una llista de reproducció recomanada, es baixaran tots els vídeos que conté. Aquesta secció s'actualitza setmanalment, sempre que estiguis connectat a una xarxa Wi‑Fi; d'aquesta manera, sempre tindràs nous vídeos per mirar.

Per cercar baixades recomanades, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació YouTube i comprova que hagis iniciat la sessió al compte subscrit a YouTube Premium.
  2. Toca la pestanya Biblioteca .
  3. Toca Baixades i desplaça't cap avall fins a Baixades recomanades.
  4. Toca la icona de baixada  per baixar vídeos o llistes de reproducció.

Canviar la configuració de baixada

En determinats dispositius mòbils, els vídeos i les llistes de reproducció només es poden baixar si tens connexió a una xarxa Wi‑Fi. Per baixar vídeos amb una xarxa mòbil, ves a Configuració Settings i desactiva l'opció Baixa només per Wi‑Fi a la secció "En segon pla i baixades".

Definir la qualitat dels vídeos baixats

Per canviar la qualitat predeterminada dels vídeos que baixis, ves a Configuració Settings i selecciona Qualitat de la baixada a "En segon pla i baixades". Els vídeos amb una qualitat més alta tarden més a baixar-se i és possible que utilitzin més espai d'emmagatzematge al dispositiu.

Si queda menys del 5% d'espai d'emmagatzematge al dispositiu, no podràs baixar més vídeos. Per alliberar espai, prova de suprimir un vídeo o una llista de reproducció que hagis baixat.

Coses que cal saber sobre els vídeos baixats

• Si vols baixar vídeos per veure'ls sense connexió, has de tenir la sessió iniciada al compte de YouTube Premium.
  • Algunes accions, com ara escriure comentaris i fer clic a M'agrada, no estan disponibles quan es miren vídeos sense connexió.
  • Els vídeos baixats es renoven automàticament sempre que et connectis a Internet al teu país o a la teva regió de residència almenys un cop cada 30 dies.
  • És possible que part dels vídeos no estiguin disponibles sense connexió quan et tornis a connectar a Internet a causa de les restriccions de contingut dels creadors dels vídeos.
  • Si el dispositiu perd la connexió mentre baixes un vídeo o una llista de reproducció, la baixada es reprendrà automàticament quan et tornis a connectar a una xarxa mòbil o Wi‑Fi.
  • Només pots baixar vídeos als països on YouTube Premium estigui disponible.
  • Obtén més informació sobre els vídeos de YouTube sense connexió.
Reproducció en segon pla

Reprodueix vídeos al teu dispositiu mòbil mentre fas servir altres aplicacions o amb la pantalla desactivada. La reproducció en segon pla està disponible a les aplicacions mòbils YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming i YouTube Kids (si estan disponibles a la teva ubicació).

Personalitzar o desactivar la reproducció en segon pla

Si inicies la sessió amb el compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium a l'aplicació per a mòbils, la reproducció en segon pla estarà activada de manera predeterminada.

Per canviar o desactivar la reproducció en segon pla, segueix aquests passos:

1. Ves a Configuració Settings.
  2. Selecciona Reproducció en segon pla a la secció "En segon pla i baixades".
  3. Selecciona l'opció que vulguis:
    • Sempre activada: de manera predeterminada, els vídeos sempre es reprodueixen en segon pla.
    • Desactivada: els vídeos no es reprodueixen mai en segon pla.
    • Auriculars o altaveus externs: els vídeos només es reproduiran en segon pla si el dispositiu està connectat a uns auriculars, uns altaveus o una sortida d'àudio externa.
Consells:
  • Obtén més informació sobre YouTube Premium i les nostres subscripcions de pagament.
  • Obtén informació sobre com la teva subscripció a YouTube Premium ajuda a donar suport als creadors de YouTube.
  • Actualitza l'aplicació YouTube a la versió més recent per assegurar-te que tinguis accés als avantatges de YouTube Premium.

Com pots registrar-te

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

Nota: YouTube TV no forma part dels avantatges de YouTube Premium o YouTube Music Premium. Obtén més informació sobre com pots obtenir una subscripció a YouTube TV.