Aprofitar els avantatges de YouTube Premium

YouTube Premium (conegut anteriorment com a YouTube Red) és un dels serveis de subscripció prèmium que oferim per millorar l'experiència a YouTube. Obtén més informació sobre les nostres ofertes de subscripcions de pagament.
Mirar vídeos sense anuncis

Amb YouTube Premium pots veure milions de vídeos sense interrupcions d'anuncis abans o durant el vídeo, ni tampoc d'anuncis de superposició. Tampoc no veuràs anuncis de bàner de tercers ni anuncis de cerca.

Tot i això, és possible que continuïs veient brànding i promocions que el creador ha inserit al contingut, i enllaços promocionals, prestatges i funcions que el creador ha afegit o activat al contingut o al seu voltant. Aquests enllaços, prestatges i funcions podrien dirigir al seu lloc web, a productes de marxandatge, a abonaments al canal, a entrades d'esdeveniments o a altres destinacions que estigui promocionant.

Els vídeos sense anuncis es poden veure en qualsevol dispositiu i plataforma en què puguis iniciar la sessió amb el teu Compte de Google, inclosos els televisors intel·ligents i les videoconsoles compatibles, i les aplicacions mòbils YouTube, YouTube Music i YouTube Kids, si estan disponibles a la teva ubicació.

Baixar vídeos per veure'ls sense connexió

Baixa vídeos i llistes de reproducció per veure'ls quan no tinguis connexió a Internet. Pots baixar vídeos per veure'ls sense connexió amb les aplicacions YouTube o YouTube Music (i mirar els vídeos baixats automàticament a l'aplicació YouTube Kids) si les aplicacions estan disponibles a la teva ubicació i has iniciat la sessió amb el teu compte de YouTube Premium.

Nota: no pots baixar vídeos ni llistes de reproducció per veure'ls sense connexió en ordinadors ni portàtils.

Baixar un vídeo

1. Comença a veure un vídeo a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Toca Baixa  a sota del reproductor de vídeo.
  3. Selecciona la qualitat del vídeo.
  4. Quan el vídeo s'hagi acabat de baixar, veuràs la icona "Baixat"  a sota del reproductor.

Pots veure els vídeos que hagis baixat a les pestanyes Biblioteca  o Compte .

Per suprimir un vídeo baixat, toca Baixat  i selecciona Suprimeix.

Canviar la configuració de baixada

En determinats dispositius mòbils, els vídeos i les llistes de reproducció només es baixaran si el dispositiu està connectat a un tipus específic de xarxa. Normalment, les xarxes Wi‑Fi són l'opció predeterminada. Per permetre que els vídeos es baixin amb la teva xarxa mòbil, fes el següent:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Configuració Settings.
  4. Toca Biblioteca i baixades.
  5. Toca Connexió per a les baixades.
  6. Selecciona "Tots els tipus de connexions".

Alguns operadors de xarxes mòbils proporcionen accés a dades mòbils sense restriccions; és a dir, dades que no es tenen en compte al límit o la quota corresponent. Si utilitzes un d'aquests operadors, és possible que vegis l'opció de baixada "Wi‑Fi i dades mòbils sense restriccions". Si la selecciones, podràs baixar vídeos i llistes de reproducció quan el dispositiu estigui connectat a una xarxa Wi‑Fi o si té un pla de dades mòbils sense restriccions.

Les dades mòbils sense restriccions només estan disponibles a la versió R d'Android i a les posteriors. Només poden oferir aquest servei els operadors de telefonia mòbil participants (actualment Verizon i AT&T) als Estats Units, on és possible que l'accés estigui limitat a 5G.

Definir la qualitat dels vídeos baixats

Per canviar la qualitat predeterminada dels vídeos que baixis, ves a Configuració Settings i selecciona Qualitat de la baixada a "En segon pla i baixades". Els vídeos amb una qualitat més alta tarden més a baixar-se i és possible que utilitzin més espai d'emmagatzematge al dispositiu.

Si queda menys del 5% d'espai d'emmagatzematge al dispositiu, no podràs baixar més vídeos. Per alliberar espai, prova de suprimir un vídeo o una llista de reproducció que hagis baixat.

Coses que cal saber sobre els vídeos baixats:

• Si vols baixar vídeos per veure'ls sense connexió, has de tenir la sessió iniciada al teu compte de YouTube Premium.
  • És possible que alguns vídeos, com ara pel·lícules gratuïtes de Pel·lícules i programes de YouTube, no es puguin baixar per veure'ls sense connexió a causa de restriccions en el contingut aplicades per partners.
  • Algunes accions, com ara escriure comentaris i fer clic a M'agrada, no estan disponibles quan es miren vídeos sense connexió.
  • Els vídeos baixats es renoven automàticament sempre que et connectis a Internet al teu país o a la teva regió de residència almenys un cop cada 30 dies.
  • És possible que alguns vídeos que hagis baixat anteriorment no estiguin disponibles sense connexió quan et tornis a connectar a Internet a causa de restriccions en el contingut aplicades per partners.
  • Si el dispositiu perd la connexió mentre baixes un vídeo o una llista de reproducció, la baixada es reprendrà automàticament quan et tornis a connectar a una xarxa mòbil o Wi‑Fi.
  • Només pots baixar vídeos als països o regions on YouTube Premium estigui disponible.
  • Obtén més informació sobre els vídeos de YouTube sense connexió.
Reproducció en segon pla

Reprodueix vídeos al teu dispositiu mòbil mentre fas servir altres aplicacions o amb la pantalla desactivada. La reproducció en segon pla està disponible a les aplicacions YouTube, YouTube Music i YouTube Kids per a mòbils (si estan disponibles a la teva ubicació).

Personalitzar o desactivar la reproducció en segon pla

La reproducció en segon pla estarà disponible a l'aplicació YouTube per a mòbils si inicies la sessió amb el compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium; a més, la reproducció en segon pla estarà activada de manera predeterminada.

Per canviar o desactivar la reproducció en segon pla, segueix aquests passos:

1. Ves a Configuració Settings.
  2. Selecciona Reproducció en segon pla a la secció "En segon pla i baixades".
  3. Selecciona l'opció que vulguis:
    • Sempre activat: de manera predeterminada, els vídeos sempre es reprodueixen en segon pla.
    • Desactivat: els vídeos no es reprodueixen mai en segon pla.
    • Auriculars o altaveus externs: els vídeos només es reproduiran en segon pla si el dispositiu està connectat a uns auriculars, uns altaveus o una sortida d'àudio externa.
YouTube Music Premium

Un dels avantatges que obtindràs és l'accés a YouTube Music Premium, un servei que et permet fer el següent:

• Gaudir de milions de cançons i vídeos sense anuncis a YouTube Music.
  • Baixar cançons i vídeos al teu dispositiu mòbil per reproduir-los sense connexió.
  • Utilitzar la reproducció en segon pla per continuar escoltant música mentre fas servir altres aplicacions.
  • Activar el mode de només àudio per escoltar música sense haver de carregar el vídeo.
YouTube Originals
Sigues dels primers a gaudir de les pel·lícules i sèries de YouTube Originals d'alguns dels creadors de YouTube més fascinants, sense cap cost addicional.
Consells:
  • Obtén més informació sobre YouTube Premium i les nostres subscripcions de pagament.
  • Obtén informació sobre com la teva subscripció a YouTube Premium ajuda a donar suport als creadors de YouTube.
  • Actualitza l'aplicació YouTube a la versió més recent per assegurar-te que tinguis accés als avantatges de YouTube Premium.

Com pots registrar-te

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

Nota: YouTube TV no forma part dels avantatges de YouTube Premium ni YouTube Music Premium. Obtén més informació sobre com pots obtenir una subscripció a YouTube TV.