Aprofitar els avantatges de YouTube Premium

YouTube Premium (conegut anteriorment com a YouTube Red) és un dels serveis de subscripció prèmium que oferim per millorar l'experiència a YouTube. Obtén més informació sobre les nostres ofertes de subscripcions de pagament.
Mirar vídeos sense anuncis

Amb YouTube Premium pots veure milions de vídeos sense interrupcions d'anuncis abans o durant el vídeo, ni tampoc d'anuncis de superposició. Tampoc no veuràs anuncis de bàner de tercers ni anuncis de cerca.

Tot i això, és possible que continuïs veient brànding i promocions que el creador ha inserit al contingut, i enllaços promocionals, prestatges i funcions que el creador ha afegit o activat al contingut o al seu voltant. Aquests enllaços, prestatges i funcions podrien dirigir al seu lloc web, a productes de marxandatge, a abonaments al canal, a entrades per a esdeveniments o a altres destinacions relacionades que estigui promocionant.

Els vídeos sense anuncis es poden veure en qualsevol dispositiu i plataforma en què puguis iniciar la sessió amb el teu Compte de Google, inclosos els televisors intel·ligents i les videoconsoles compatibles, i les aplicacions mòbils YouTube, YouTube Music i YouTube Kids, si estan disponibles a la teva ubicació.

Baixar vídeos per veure'ls sense connexió

Baixa vídeos i llistes de reproducció per veure'ls quan no tinguis connexió a Internet. Pots baixar vídeos per veure'ls sense connexió amb les aplicacions YouTube o YouTube Music (i mirar els vídeos baixats automàticament a l'aplicació YouTube Kids) si les aplicacions estan disponibles a la teva ubicació i has iniciat la sessió amb el teu compte de YouTube Premium.

Reproducció en segon pla i pantalla en pantalla

Reprodueix vídeos al teu dispositiu mòbil mentre fas servir altres aplicacions o amb la pantalla desactivada. La reproducció en segon pla està disponible a les aplicacions YouTube, YouTube Music i YouTube Kids per a mòbils (si estan disponibles a la teva ubicació) quan inicies la sessió al compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium.

Personalitzar o desactivar la reproducció en segon pla

La reproducció en segon pla està disponible a les aplicacions de YouTube per a mòbils si inicies la sessió al compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium. De manera predeterminada, els vídeos sempre es reprodueixen en segon pla.

Per canviar o desactivar la reproducció en segon pla:

1. Ves a Configuració Configuració.
  2. Selecciona Reproducció en segon pla a la secció "En segon pla i baixades".
  3. Selecciona l'opció que vulguis:
    • Sempre activat: els vídeos sempre es reprodueixen en segon pla (opció predeterminada).
    • Desactivat: els vídeos no es reprodueixen mai en segon pla.
    • Auriculars o altaveus externs: els vídeos només es reproduiran en segon pla si el dispositiu està connectat a uns auriculars, uns altaveus o una sortida d'àudio externa.

Pantalla en pantalla

Pantalla en pantalla et permet veure vídeos mentre fas servir altres aplicacions al dispositiu mòbil. Pots utilitzar el mode de pantalla en pantalla per veure tots els vídeos amb una subscripció a YouTube Premium. Encara que no estiguis subscrit a YouTube Premium, si et trobes als EUA pots utilitzar el mode de pantalla en pantalla. Tanmateix, no està disponible per a determinats continguts, com ara els vídeos musicals.

Obtén més informació sobre com pots fer servir el mode de pantalla en pantalla al dispositiu mòbil.

YouTube Music Premium

Un dels avantatges que obtindràs és l'accés a YouTube Music Premium, un servei que et permet:

• Gaudir de milions de cançons i vídeos sense anuncis a YouTube Music.
  • Baixar cançons i vídeos al teu dispositiu mòbil per reproduir-los sense connexió.
  • Utilitzar la reproducció en segon pla per continuar escoltant música mentre fas servir altres aplicacions.
  • Activar el mode de només àudio per escoltar música sense haver de carregar el vídeo.
YouTube Originals
Sigues dels primers a gaudir de les pel·lícules i sèries de YouTube Originals d'alguns dels creadors de YouTube més fascinants, sense despeses addicionals.
Consells:
  • Obtén més informació sobre YouTube Premium i les nostres subscripcions de pagament.
  • Obtén informació sobre com la teva subscripció a YouTube Premium ajuda a donar suport als creadors de YouTube.
  • Actualitza l'aplicació YouTube a la versió més recent per assegurar-te que tinguis accés als avantatges de YouTube Premium.

Com pots registrar-te

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

Nota: YouTube TV no forma part dels avantatges de YouTube Premium ni YouTube Music Premium. Obtén més informació sobre com pots obtenir una subscripció a YouTube TV.