Utilitzar els avantatges de YouTube Premium

YouTube Premium és una subscripció de pagament que enriqueix la teva experiència a YouTube. Obtén més informació sobre els avantatges de Premium a continuació o navega per les ofertes de subscripció a Premium.

Mirar vídeos sense anuncis

Amb YouTube Premium pots veure milions de vídeos sense interrupcions d'anuncis abans o durant el vídeo, ni tampoc d'anuncis de superposició. Tampoc no veuràs anuncis de bàner de tercers ni anuncis de cerca.

Tot i això, és possible que continuïs veient brànding i promocions que el creador ha inserit al contingut, i enllaços promocionals, prestatges i funcions que el creador ha afegit o activat al contingut o al seu voltant. Aquests enllaços, prestatges i funcions podrien dirigir al seu lloc web, a productes de marxandatge, a abonaments al canal, a entrades per a esdeveniments o a altres destinacions relacionades que estigui promocionant.

Els vídeos sense anuncis es poden veure en qualsevol dispositiu i plataforma en què puguis iniciar la sessió amb el teu Compte de Google, inclosos els televisors intel·ligents i les videoconsoles compatibles, i les aplicacions mòbils YouTube, YouTube Music i YouTube Kids, si estan disponibles a la teva ubicació.

YouTube Music Premium ofereix una experiència similar perquè puguis gaudir de contingut musical a l'aplicació YouTube Music sense anuncis.

Baixar vídeos per veure'ls sense connexió

Baixa vídeos i llistes de reproducció per veure'ls quan no tinguis connexió a Internet. Pots baixar vídeos per veure'ls sense connexió amb l'aplicació YouTube, baixar cançons per escoltar-les sense connexió amb l'aplicació YouTube Music i mirar vídeos baixats automàticament a l'aplicació YouTube Kids.

Amb les baixades intel·ligents, el contingut recomanat s'afegeix automàticament a la teva biblioteca perquè puguis veure vídeos o escoltar música sense connexió. Gaudeix de vídeos siguis on siguis i descobreix contingut nou sense haver de fer cerques. Obtén informació sobre com pots gestionar o desactivar les baixades intel·ligents.

Disponible a: YouTube Premium i YouTube Music Premium.

Reproducció en segon pla

Reprodueix vídeos al teu dispositiu mòbil mentre fas servir altres aplicacions o amb la pantalla desactivada. La reproducció en segon pla està disponible a les aplicacions YouTube, YouTube Music i YouTube Kids per a mòbils (si estan disponibles a la teva ubicació) quan inicies la sessió al compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium.

Personalitzar o desactivar la reproducció en segon pla

La reproducció en segon pla està disponible a les aplicacions per a mòbils de YouTube quan tens la sessió iniciada al compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium. De manera predeterminada, els vídeos sempre es reprodueixen en segon pla.

Per canviar o desactivar la reproducció en segon pla:

1. Ves a Configuració .
  2. Selecciona Reproducció en segon pla a la secció "En segon pla i baixades".
  3. Selecciona l'opció que vulguis:
    • Sempre activat: els vídeos sempre es reprodueixen en segon pla (opció predeterminada).
    • Desactivat: els vídeos no es reprodueixen mai en segon pla.
    • Auriculars o altaveus externs: els vídeos només es reproduiran en segon pla si el dispositiu està connectat a uns auriculars, uns altaveus o una sortida d'àudio externa.

Disponible a: YouTube Premium i YouTube Music Premium.

YouTube Music Premium

Un dels avantatges que obtindràs és l'accés a YouTube Music Premium, un servei que et permet:

• Gaudir de milions de cançons i vídeos sense anuncis a YouTube Music.
  • Baixar cançons i vídeos al teu dispositiu mòbil per reproduir-los sense connexió.
  • Utilitzar la reproducció en segon pla per continuar escoltant música mentre fas servir altres aplicacions.
  • Activar el mode de només àudio per escoltar música sense haver de carregar el vídeo.
Continua mirant

Amb la subscripció a Premium, pots continuar mirant vídeos des d'on ho vas deixar i gaudir d'una experiència de visualització sense interrupcions.

Si deixes de mirar un vídeo, desarem el punt on t'has quedat perquè puguis reprendre la visualització en diversos dispositius.

Disponible a: YouTube Premium.

Modificar la reproducció amb controls de Premium

Amb una subscripció a Premium, pots fer diverses tasques alhora i gaudir de vídeos al teu ritme amb els controls de Premium. Dona una ullada al contingut, canvia la velocitat de reproducció i més.

Per accedir als controls de Premium des de l'aplicació YouTube per a mòbils:

1. Obre un vídeo des del compte de YouTube Premium en què tinguis la sessió iniciada.
  2. Toca Configuració Configuració.
  3. Toca Configuració addicional.
  4. Selecciona Controls de Premium.

El vídeo obrirà el gran menú de controls, on pots:

• Reproduir vídeos, posar-los en pausa o ometre'ls.
  • Avançar vídeos o retrocedir-los 10 segons més o menys.
  • Indicar M'agrada en un vídeo.
  • Desar un vídeo per a més tard.
  • Canviar la velocitat de reproducció.
  • Activar o desactivar l'opció Volum estable.

Els controls de Premium estan disponibles a Android, a iPhone i en tauletes, però encara no ho estan en ordinadors.

Disponible a: YouTube Premium i YouTube Music Premium.

Imatge sobre imatge

El mode d'imatge sobre imatge et permet veure vídeos mentre fas servir altres aplicacions al dispositiu mòbil. Pots utilitzar el mode d'imatge sobre imatge per veure tots els vídeos amb una subscripció a YouTube Premium. Encara que no tinguis una subscripció a YouTube Premium, si et trobes als EUA, pots utilitzar el mode d'imatge sobre imatge. Tanmateix, no està disponible per a determinats continguts, com ara els vídeos musicals.

Obtén més informació sobre com pots fer servir el mode d'imatge sobre imatge al dispositiu mòbil.

Disponible a: YouTube Premium.

Afegir vídeos a la cua en dispositius mòbils i tauletes

Configura els vídeos que vols veure a continuació sense interrompre el vídeo que estàs mirant. La funció Cua en dispositius mòbils i tauletes només està disponible amb YouTube Premium.

Disponible a: YouTube Premium.

Canviar la qualitat d'un vídeo

Amb YouTube Premium, pots mirar vídeos amb una resolució de 1080p Premium.

La resolució 1080p Premium és una versió millorada de la taxa de bits de 1080p. Una taxa de bits millorada proporciona més informació per píxel, de manera que l'experiència de visualització és de més qualitat. Els vídeos només són aptes per a una taxa de bits millorada si s'han penjat en 1080p. No trobaràs l'opció 1080p Premium per a:

• Reproduccions en directe
  • Curts
  • Vídeos penjats amb resolucions superiors o inferiors a 1080p

Perquè puguis gaudir de la millor experiència de visualització, YouTube canvia la qualitat de la transmissió de vídeo en continu segons les condicions de visualització. Si tens una subscripció a Premium, és possible que la resolució es defineixi automàticament en 1080p Premium. Pots actualitzar la configuració de qualitat des de l'aplicació YouTube.

Disponible a: YouTube Premium.

Insígnies Premium

Les insígnies associades a la permanència d'un usuari subscrit a Premium recompensen la seva fidelitat, mentre que les insígnies d'avantatges recompensen els usuaris per la seva interacció amb els avantatges. Pots obtenir insígnies amb una permanència més àmplia i interaccionant amb els avantatges de Premium (p. ex., Afterparty, YouTube Music o Continua mirant). Actualment, estan disponibles per a usuaris majors de 18 anys.

Pots trobar les teves insígnies Premium a la pàgina Avantatges de Premium del teu compte de YouTube.

Per trobar les teves insígnies Premium:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Ves a la pàgina d'inici.
  3. Toca la teva icona de perfil.
  4. Fes clic a Avantatges de Premium.
  5. Desplaça't cap avall per la pàgina per veure les teves insígnies Premium.

En fer clic en qualsevol insígnia bloquejada, podràs obtenir més informació sobre com pots aconseguir-la.

Notes:

• Posar en pausa l'historial de visualitzacions no permet als usuaris obtenir insígnies relacionades amb els avantatges de Premium (p. ex., Afterparty, YouTube Music o Continua mirant).
  • En restablir l'historial de visualitzacions, se suprimiran les insígnies obtingudes anteriorment relacionades amb els avantatges de Premium.
  • En cancel·lar Premium, els usuaris ja no tindran accés a la pàgina Avantatges de Premium, on s'emmagatzemen les insígnies.
  • Els usuaris que tornen a registrar-se a Premium poden veure les insígnies obtingudes anteriorment.

Altres avantatges de Premium

Com a membre de YouTube Premium, tens accés a altres funcions exclusives per a abonats, com ara:

Nota: algunes d'aquestes funcions estan limitades a determinats territoris, dispositius i plans. Afegim funcions noves sovint per millorar la teva experiència a YouTube Premium, i pots obtenir-ne informació a la pàgina Actualitzacions de Premium.
Consells:
  • Obtén més informació sobre YouTube Premium i les nostres subscripcions de pagament.
  • Obtén informació sobre com la teva subscripció a YouTube Premium ajuda a donar suport als creadors de YouTube.
  • Actualitza l'aplicació YouTube a la versió més recent per assegurar-te que tinguis accés als avantatges de YouTube Premium.

Registra't per gaudir dels avantatges de Premium

Per gaudir dels avantatges de Premium, registra't a youtube.com/premium.

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Nota: YouTube TV, els canals de Primetime, els abonaments al canal i l'NFL Sunday Ticket no estan inclosos als avantatges de YouTube Premium ni YouTube Music Premium.