Gebruik jou YouTube Premium-voordele

YouTube Premium is ’n betaalde lidmaatskap wat jou ervaring op YouTube verbeter. Kom hier onder meer te wete oor Premium-voordele, of blaai deur Premium-lidmaatskapaanbiedings.

Kyk video’s sonder advertensies

Met YouTube Premium, kan jy na miljoene video's kyk sonder onderbrekings deur advertensies voor en na 'n video, insluitend video-oorleggeradvertensie. Jy sal ook nie derdeparty-banieradvertensies en soekadvertensies sien nie.

Jy sal dalk steeds handelsmerking sien of promosies wat deur die skepper in die inhoud ingebed is, en bevorderingskakels, rakke en kenmerke in en om die inhoud wat deur die skepper bygevoeg of geaktiveer is. Hierdie skakels, rakke en kenmerke kan vir hul webwerf, goedere, 'n lidmaatskap van hul kanaal, geleentheidkaartjies of ander verwante bestemmings wees wat hulle bevorder.

Advertensievrye video's word regoor alle toestelle en platforms gesteun waar jy met jou Google-rekening kan aanmeld—insluitend op versoenbare slim-TV's/speletjiekonsoles en die YouTube-, YouTube Music- en YouTube Kids-mobiele programme, indien dit in jou ligging beskikbaar is.

YouTube Music Premium bied 'n soortgelyke ervaring, wat jou toelaat om musiekinhoud in die YouTube Music-app sonder advertensies te geniet.

Laai video's af om vanlyn te kyk

Laai video's en snitlyste af om vanlyn te kyk wanneer jy nie aan die internet gekoppel is nie. Jy kan video's aflaai om vanlyn te kyk met die YouTube-app, liedjies aflaai om vanlyn na te luister met die YouTube Music-app, en outomaties afgelaaide video's in die YouTube Kids-app kyk.

Met Slimaflaaie word aanbevole inhoud outomaties by jou biblioteek gevoeg om vanlyn te kyk of na te luister. Geniet video's terwyl jy aan die beweeg is en ontdek nuwe inhoud sonder die beslommernis van soek. Leer hoe om jou Slimaflaaie te bestuur of af te skakel.

Beskikbaar op: YouTube Premium, YouTube Music Premium

Agtergrondspeel

Speel video's op jou mobiele toestel terwyl jy ander programme gebruik of wanneer jou skerm af is. Agtergrondspeel is op YouTube, YouTube Music en YouTube Kids se mobiele programme beskikbaar (indien hierdie programme in jou ligging beskikbaar is) wanneer jy met jou YouTube Premium-lidmaatskaprekening aangemeld is.

Pasmaak of skakel agtergrondspeel af

Agtergrondspeel is op YouTube se mobiele programme beskikbaar wanneer jy met jou YouTube Premium-lidmaatskaprekening aangemeld is. Video's sal by verstek altyd in die agtergrond speel.

Om agtergrondspeel te verander of af te skakel:

1. Gaan na Instellings .
  2. Kies Agtergrondspeel onder "Agtergrond en aflaaie."
  3. Maak jou keuse:
    • Altyd aan: Video's sal altyd in die agtergrond speel (verstek instelling).
    • Af: Video's sal nooit in die agtergrond speel nie.
    • Oorfone of eksterne luidsprekers: Video's sal slegs in die agtergrond speel indien jou toestel aan oorfone, luidsprekers of 'n eksterne oudio-uitset gekoppel is.

Beskikbaar op: YouTube Premium, YouTube Music Premium

YouTube Music Premium

Jy kry ook toegang tot YouTube Music Premium as deel van jou voordele. Met YouTube Music Premium kan jy die volgende doen:

• Geniet miljoene liedjies en video's in YouTube Music sonder advertensies.
  • Laai liedjies en video's na jou mobiele toestel af om vanlyn te luister.
  • Gebruik agtergrondspeel om jou musiek te laat aanhou speel terwyl jy ander programme gebruik.
  • Skakel slegsoudiomodus aan om na musiek te luister sonder om die video af te laai.
Hou aan kyk

Jy kan met jou Premium-lidmaatskap video’s verder kyk waar jy opgehou het vir 'n ononderbroke kykervaring.

As jy ophou om ’n video te kyk, sal ons die plek in die video merk, sodat jy video’s op verskeie toestelle verder kan kyk.

Beskikbaar op: YouTube Premium

Wysig terugspeel met Premium-kontroles

Met ’n Premium-lidmaatskap kan jy baie dinge gelyk doen en video’s teen jou eie pas geniet met Premium-kontroles. Spring deur inhoud, verander jou terugspeelspoed en meer.

Hoe om by Premium-kontroles in te gaan vanaf die YouTube-mobielapp:

1. Maak ’n video oop vanaf ’n aangemelde YouTube Premium-rekening.
  2. Tik op Instellings Instellings.
  3. Tik op Bykomende instellings
  4. Kies Premium-kontroles

Jou video sal die groot kontroleskieslys oopmaak, waar jy die volgende kan doen:

• Speel, onderbreek, of spring tussen video's
  • Spring vorentoe/agtertoe binne-in video's +/- 10 sekondes.
  • Laaik 'n video.
  • Stoor 'n video vir later.
  • Verander jou terugspeelspoed.
  • Skakel stabiele volume aan of af.

Premium-kontroles is beskikbaar op Android, iPhone en tablette, maar is nog nie op rekenaar beskikbaar nie.

Beskikbaar op: YouTube Premium, YouTube Music Premium

Prent-in-prent (PiP)

Met prent-in-prent (PIP) kan jy na video’s kyk terwyl jy ander apps op jou mobiele toestel gebruik.

Kry meer inligting oor hoe om prent-in-prent op jou mobiele toestel te gebruik.

Beskikbaarheid:

• Premium-gebruikers (Android/iOS): Longformaatvideo’s (en Kortvideo’s op Android).
  • Advertensiegesteunde gebruikers in die VSA: Langformaatvideo’s (sekere inhoud soos musiekvideo’s uitgesluit).
  • Advertensiegesteunde gebruikers buite die VSA: PIP is nie beskikbaar nie.

Plaas video’s op waglyste op mobiele toestelle en tablette

Stel video’s op om volgende te kyk sonder om die video te onderbreek wat jy besig is om te kyk. Op mobiele toestelle en tablette is waglyste slegs met YouTube Premium beskikbaar.

Beskikbaar op: YouTube Premium

Verander jou videogehalte

Met YouTube Premium, kan jy video’s kyk in 1080 p Premium.

1080 p Premium is ’n verbeterde bistempoweergawe van 1080 p. ’n Verbeterde bistempo verskaf meer inligting per pieksel, wat vir jou ’n beter gehalte kykerervaring bied. Video’s is net geskik vir ’n verbeterde bistempo as hulle in 1080 p opgelaai is. Jy sal nie die 1080 p Premium-opsie kry nie vir:

• Regstreekse strome
  • Kortvideo’s
  • Video’s wat opgelaai is by resolusies wat hoër of laer as 1080 p is

YouTube verander die gehalte van jou videostroom op grond van jou kykomstandighede om jou die beste kykervaring te gee. As jy ’n Premium-lidmaatskap het, is jou resolusie dalk outomaties op 1080 p Premium gestel. Jy kan jou gehalte-instellings in die YouTube-app opdateer.

Beskikbaar op: YouTube Premium

Premium-kentekens

Kentekens wat aan Premium-ervaring gekoppel is, beloon gebruikers vir hul lojaliteit, terwyl Voordeel-kentekens gebruikers vir hul lojaliteit beloon. Jy kan kentekens verdien met ’n langer ervaring en deur jou Premium-voordele te gebruik (byvoorbeeld, Nápartytjie, YouTube Music, Hou aan kyk). Hulle is tans beskikbaar vir gebruikers van 18+.

Jy kan jou Premium-kenteken op die Jou Premium-voordelebladsy op jou YouTube-rekening vind.

Om jou Premium-kentekens te vind:

1. Maak die YouTube-app oop
  2. Gaan na jou tuisblad
  3. Tik op jou profielikoon
  4. Klik Jou Premium-voordele
  5. Rollees af op die bladsy om jou Premium-kentekens te bekyk

As jy op enige geslote kentekens klik, sal jy meer besonderhede kry oor hoe om daardie kenteken te verdien

Notas

• As kykgeskiedenis onderbreek word, sal gebruikers verhoed word om kentekens te verdien wat met Jou Premium-voordele verband hou (byvoorbeeld, Nápartytjie, YouTube Music, Hou aan kyk).
  • As kykgeskiedenis teruggestel word, sal kentekens wat vroeër verdien is en met jou Premium-voordele verband hou, verwyder word.
  • As gebruikers Premium kanselleer, sal hulle nie meer toegang tot die Jou Premium-voordelebladsy hê waar die kentekens geberg word nie.
  • As gebruikers weer by Premium aansluit, sal hulle die kentekens wat hulle vroeër verdien het, kan sien.

Ander Premium-voordele

As 'n YouTube Premium-lid sal jy toegang hê tot ander kenmerke slegs vir lede, insluitend:

Let wel: Sommige van hierdie kenmerke is beperk tot sekere gebiede, toestelle en planne. Ons voeg gereeld nuwe kenmerke by om jou YouTube Premium-ervaring te verbeter, waaroor jy op ons Premium-opdaterings-bladsy kan leer.
Wenke:
  • Kry meer inligting oor YouTube Premium en ons betaalde lidmaatskappe.
  • Vind uit hoe jou YouTube Premium-lidmaatskap help om YouTube-skeppers te ondersteun.
  • Dateer op na die jongste weergawe van die YouTube-program om seker te maak dat jy toegang het tot YouTube Premium-voordele.

Sluit aan om Premium-voordele te geniet

Sluit aan by youtube.com/premium om Premium-voordele te geniet.

Hoe om YouTube Premium of YouTube Music Premium te kry

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Let wel: YouTube TV, Primetime-kanale, kanaallidmaatskappe en NFL Sunday Ticket is nie ingesluit by YouTube Premium- of Music Premium-voordele nie.