Find rundt i Studio CMS

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

YouTube Studio CMS er et webbaseret værktøj, som YouTube-partnere bruger til at administrere deres indhold og rettigheder på YouTube. Afhængigt af din rolle vil en del af eller alle disse valgmuligheder være tilgængelige i menuen til venstre, når du logger ind på en CMS-konto:

Kontrolpanel

Hold styr på forskellige typer problemer, som du skal forholde dig til, f.eks. ejerskabskonflikter og krav. Du kan også se, hvilke kanaler der har strafklip for at krænke ophavsretten, afventende kanalinvitationer og kanaler med suspenderet indtægtsgenerering.

Videoer

Se en liste over videoer, der er uploadet eller livestreamet af de kanaler, der er tilknyttet din CMS. Herfra kan du downloade videoer og slette eller opdatere flere videoer ad gangen. Du kan også filtrere for at se videoer med ophavsretskrav, strafklip og andre attributter.

Aktiver

Få en oversigt over de aktiver, der er knyttet til din CMS. Du kan eksportere aktivdata, se og redigere metadata for aktiver og foretage masseredigeringer af dine aktiver. Du kan finde de aktiver, du leder efter, ved at filtrere efter aktivtype, krav og andre attributter. Få flere oplysninger om aktiver.

Aktivetiketter

Se en liste over de aktivetiketter, der er knyttet til din CMS. Du kan også se de krav, der er oprettet på baggrund af aktiver med en bestemt etiket. Få flere oplysninger om aktivetiketter.

Problemer

Tag hånd om de problemer, som kræver, at du forholder dig til dem, og som kan påvirke dine aktiver, referencer eller krav. Du kan få flere oplysninger om potentielle krav, bestridte og appellerede krav, ejerskabskonflikter, overførsler, ugyldige referencer og referenceoverlapninger.

Kanaler

Se en liste over metrics og tilladelser for de kanaler, der er tilknyttet din CMS. En CMS kan tilknytte flere kanaler ved at oprette kanaler eller invitere andre kanaler til at blive en del af CMS-kontoen.

Videoer, der er gjort krav på

Se en liste over videoer, der er gjort krav på, og de aktiver, der er knyttet til dem. Flere krav på den samme video er grupperet, så du effektivt kan gennemgå og løse problemer med krav. Få flere oplysninger om videoer, der er gjort krav på.

Politikker

Gennemgå og rediger dine tilpassede politikker, eller opret nye politikker for at få mere kontrol over dit indhold. Du kan også tilføje planlagte politikker, der træder i kraft på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt. Få flere oplysninger om politikker.

Analysedata

Få flere oplysninger om, hvordan dit indhold klarer sig inden for forskellige dimensioner, f.eks. videoer, kanaler eller aktiver. Du kan bl.a. se oplysninger om indtægt, målgruppedemografi og trafikkilder med opdaterede metrics og rapporter. Få flere oplysninger om Analytics.

Kampagner

Se en liste over de tidligere, nuværende og fremtidige kampagner, og hvilke aktiver de er baseret på. Du kan oprette aktivbaserede kampagner for at vælge individuelle aktiver eller etiketbaserede kampagner for at vælge aktiver, der er knyttet til bestemte aktivetiketter. Få flere oplysninger om kampagner.

Tilladelsesliste

Tilladelseslisten viser de kanaler, der er fritaget for automatiske krav fra aktiverne i din CMS. Du kan også føje flere kanaler til din tilladelsesliste efter kanal-id eller webadresse. Få flere oplysninger om tilladelseslister.

Rapporter

Se og download rapporter om indtægt, videoer, aktiver, referencer, krav og kampagner. Rapporter er tilgængelige på ugentlig eller månedlig basis. Få flere oplysninger om rapporter.

Indholdslevering

Se og download pakker med indhold, der er uploadet til din CMS. Du kan finde skabeloner til levering og opdatering af indhold og uploade disse pakker fra denne side. Få flere oplysninger om levering af filer til YouTube.

Indstillinger

Se og rediger kontoindstillinger som f.eks. mailnotifikationer og brugerpræferencer. Du kan administrere kontotilladelser ved at oprette og redigere forskellige brugerroller her. Få flere oplysninger om indstillinger for CMS-konti.