Guia d'operacions de YouTube

Navegar pel Gestor de continguts de Studio

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

El Gestor de continguts de YouTube Studio és una eina web que utilitzen els partners de YouTube per gestionar el seu contingut i els seus drets a la plataforma. Segons la teva funció, trobaràs totes aquestes opcions o algunes al menú de l'esquerra en iniciar la sessió a un compte del Gestor de continguts:

Tauler

Monitora els diversos tipus de problemes que requereixen alguna acció, com ara conflictes de propietat i reclamacions. També pots monitorar els canals que tenen tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor, les invitacions a canals pendents i els canals amb la monetització suspesa.

Vídeos

Consulta una llista dels vídeos que han penjat o reproduït en directe els canals associats al teu Gestor de continguts. Des d'aquí, pots baixar vídeos o suprimir-los o actualitzar-los de manera massiva. També pots aplicar filtres  per veure els vídeos que tenen reclamacions de drets d'autor, tocs d'atenció i altres atributs.

Recursos

Obtén una visió general dels recursos associats al teu Gestor de continguts. Pots exportar dades dels recursos, consultar i editar les metadades dels recursos i fer edicions massives als recursos. Per trobar els recursos que cerques, filtra per tipus de recurs, reclamacions i altres atributs. Obtén més informació sobre els recursos.

Etiquetes de recursos

Consulta una llista de les etiquetes de recursos associades al teu Gestor de continguts. També pots veure les reclamacions creades per recursos amb una etiqueta determinada. Obtén més informació sobre les etiquetes de recursos.

Problemes

Pren mesures pel que fa als problemes que requereixen la teva atenció i que poden estar afectant els recursos, les referències o les reclamacions. Pots obtenir més informació sobre les reclamacions possibles, les reclamacions impugnades i apel·lades, els conflictes i les transferències de propietat, les referències no vàlides i les superposicions de referències.

Canals

Consulta una llista de les mètriques i els permisos dels canals associats al teu Gestor de continguts. Enllaça el teu compte del Gestor de continguts a diversos canals creant canals o convidant altres canals a unir-s'hi.

Vídeos reclamats

Consulta una llista dels vídeos reclamats i dels recursos que hi estan associats. Quan un vídeo té diverses reclamacions, s'agrupen perquè puguis revisar-ne i resoldre'n els problemes de manera eficient. Obtén més informació sobre els vídeos reclamats.

Polítiques

Revisa i edita les polítiques personalitzades o crea polítiques per tenir més control sobre el teu contingut. També pots afegir polítiques programades perquè entrin en vigor un dia i una hora en concret. Obtén més informació sobre les polítiques.

Analítiques

Obtén més informació sobre quin és el rendiment del teu contingut en diverses dimensions, com ara vídeos, canals o recursos. Pots monitorar els ingressos, les dades demogràfiques del públic, les fonts del trànsit i altres dades amb mètriques i informes actualitzats. Obtén més informació sobre les analítiques.

Campanyes

Consulta una llista de les campanyes actuals, anteriors i futures, i dels recursos en què es basen. Pots crear campanyes basades en recursos per seleccionar recursos concrets o campanyes basades en etiquetes per seleccionar recursos associats a etiquetes de recursos concretes. Obtén més informació sobre les campanyes.

Llista de permesos

La llista de permesos mostra els canals que no reben reclamacions automatitzades dels recursos del teu Gestor de continguts. També pots afegir més canals a la teva llista d'accés permès per URL o ID de canal. Obtén més informació sobre les llistes de permesos.

Informes

Consulta i baixa informes sobre ingressos, vídeos, recursos, referències, reclamacions i campanyes. Els informes estan disponibles setmanalment o mensualment. Obtén més informació sobre els informes.

Distribució de contingut

Consulta i baixa els paquets de contingut que s'han penjat al teu Gestor de continguts. En aquesta pàgina pots trobar plantilles per distribuir i actualitzar contingut i també penjar els paquets. Obtén més informació sobre com pots penjar fitxers a YouTube.

Configuració

Consulta i canvia la configuració del compte, com ara les notificacions per correu electrònic i les preferències d'usuari. Per gestionar els permisos del compte, es poden crear i editar diverses funcions d'usuari des d'aquesta secció. Obtén més informació sobre la configuració del compte del Gestor de continguts.