Eines del Gestor de continguts

A YouTube Studio hi trobaràs totes les funcions i eines que pots utilitzar com a creador per organitzar el canal, gestionar els vídeos i interaccionar amb els fans. A més, si ets un propietari de contingut de YouTube, YouTube Studio et proporciona accés a eines de gestió de continguts.

En iniciar la sessió com a gestor de continguts, veuràs aquestes opcions a més de les eines disponibles per a tots els creadors:

Tauler

En iniciar la sessió com a propietari de contingut, el tauler mostra la llista Tasques pendents i els enllaços a les eines de distribució de contingut.

Canals

Un propietari de contingut pot tenir o gestionar diversos canals. Utilitza la secció Canals per gestionar la teva llista de canals associats.

Content ID

Utilitza la secció Content ID per gestionar els recursos, les reclamacions, les polítiques i altres components relacionats amb la gestió dels teus drets mitjançant la cerca de coincidències de Content ID.

Distribució de contingut

La secció Distribució de contingut inclou les eines per distribuir fitxers a YouTube.

Informes

A la secció Informes pots consultar els informes mensuals i setmanals disponibles.

Configuració

A Configuració pots configurar els paràmetres aplicables a tots els canals enllaçats al propietari de contingut. Per exemple, pots definir a quines adreces electròniques vols enviar una notificació en funció de la situació.