Få hjälp som innehållsskapare på YouTube

Kontakta supportteamet för innehållsskapare

Du kan få hjälp av YouTubes supportteam för innehållsskapare via e-post om kanalen är med i YouTubes partnerprogram. Vi hör av oss inom en arbetsdag.

Så här kontaktar du supportteamet för innehållsskapare.

Hjälpcenter, communityforum och @TeamYouTube

YouTubes hjälpcenter

Du är redan här – platsen där du hittar allt inom felsökning. Du kan komma hit när som helst genom att klicka på knappen Hjälp längst ned på en YouTube-sida eller öppna support.google.com/youtube. I den nya versionen av YouTube finns Hjälp längst ner i den vänstra menyn.

Kolla in de här avsnitten som passar dig:

• För innehållsskapare: Få hjälp med att skapa videor och hantera din kanal.
  • För partner: Få hjälp att tjäna pengar på ditt innehåll och samarbeta med andra partner.

YouTube-kanaler med hjälpvideor

Besök kanalerna YouTube Help och YouTube Creators och titta på videor med självstudiekurser, om felsökning och med olika tips från teamet bakom YouTube Help.

Hjälpforum för YouTube

Få hjälp med olika lösningar av andra YouTube-användare i hjälpforumet för YouTube.

@TeamYouTube på Twitter

Följ @TeamYouTube på Twitter för felsökningstips och uppdateringar från teamet i realtid. Vi kan hjälpa till på engelska, franska, portugisiska, ryska, spanska och tyska.
Verktyg som utvecklar dina färdigheter

Centrum för innehållsskapare

Centrum för innehållsskapare är allt du behöver för att lära dig om alla program, verktyg och kommande händelser som kan hjälpa dig att skapa bättre videor, få kanalen att växa och göra ditt varumärke till en företagsverksamhet, bland annat med förmånerna i programmet YouTube för innehållsskapare.

Akademin för innehållsskapare

Bättra på dina färdigheter och företagsstrategier med hjälp av våra kostnadsfria kurser i Akademin för innehållsskapare.

Upphovsrätt och policyfrågor

Frågor om upphovsrätt

Policyfrågor

Använd de här verktygen för att förstå YouTubes policyer, säkerhetsrutiner och rapporteringsverktyg:

Obs! Vissa resurser finns bara på ett begränsat antal språk.

Ta del av gratis onlinekurser för att skapa bra innehåll, få din kanal att växa och vässa dina färdigheter.