Få hjälp som YouTube-kreatör

Kontakta supportteamet för kreatörer

Om din kanal är kvalificerad (till exempel för att du deltar i YouTubes partnerprogram) kan du kontakta YouTubes supportteam för kreatörer om du behöver hjälp.

Använd vårt hjälpcenter, forum och @TeamYouTube

YouTubes hjälpcenter

Du är redan här – platsen där du hittar allt inom felsökning. Klicka på knappen Hjälp längst ned på en YouTube-sida för att komma tillbaka hit. Du kan även öppna support.google.com/youtube.

Kolla in de här avsnitten som passar dig:

• För kreatörer: Få hjälp med att skapa videor och hantera din kanal.
  • För partner: Få hjälp att tjäna pengar på ditt innehåll och samarbeta med andra partner.

YouTube-kanaler med hjälpvideor

Ta en titt på vår YouTube Viewers-kanal med videor som du kan titta på för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och tipsen.

kanalen YouTube Creators hittar du videor med rekommendationer för hur du får din kanal att växa och bygger upp din verksamhet på YouTube.

YouTubes hjälpforum

Hitta svar i YouTubes hjälpforum – som tillhandahålls av TeamYouTube. Du kan se utvalda inlägg för att läsa de senaste uppdateringarna från TeamYouTube. TeamYouTube är ett team bestående av ansvariga för communityn. De samarbetar med alla YouTube-team för att dela uppdateringar och erbjuda hjälp i realtid. De lyfter även fram din feedback inom företaget.

@TeamYouTube på Twitter

Följ @TeamYouTube på Twitter för uppdateringar och felsökningstips som hjälper dig att få ut mesta möjliga av YouTube.

Vårt team delar uppdateringar och svarar på frågor på engelska, franska, tyska, portugisiska, ryska, spanska, japanska och bahasa.

Läs mer om TeamYouTube.

Bli skickligare

Tips för YouTube-kreatörer

I Tips för YouTube-kreatörer kan nya kreatörer få utbildning. Du kan hitta tips, rekommenderade metoder och strategier för innehåll i videor, livestreamar och Shorts-videor.

YouTube för kreatörer

YouTube för kreatörer är allt du behöver för att lära dig om alla program, verktyg och kommande evenemang som kan vara till hjälp för att skapa bättre videor. Du kan även få hjälp att få kanalen att växa med förmånsprogrammet YouTube för kreatörer.

Läs om upphovsrätt och policyer

Använd de här verktygen för att få en bättre förståelse för upphovsrätt och YouTubes policyer. Tänk på att vissa av resurserna nedan bara är tillgängliga på ett begränsat antal språk.

Frågor om upphovsrätt

Policyfrågor

Tänk på att vi inte erbjuder personlig support på något av våra Google- eller YouTube-kontor.