Valmiina uuteen? Luvassa uusia tapoja ansaita rahaa Shorts-videoilla ja päivityksiä YouTube-kumppaniohjelmaan. Lue lisää YouTube-blogista ja ohjekeskuksesta.

Apua sisällöntuottajille

Näin saat apua tukitiimiltä

Jos kanavasi täyttää ehdot (olet esimerkiksi mukana YouTube-kumppaniohjelmassa), voit pyytää apua YouTuben sisällöntuottajien tukitiimiltä.

Ohjekeskus, yhteisön keskusteluryhmä ja @TeamYouTube

"" YouTuben ohjekeskus

Olet jo oikeassa paikassa – täältä löydät ratkaisuja yleisiin ongelmiin. Pääset tänne aina takaisin klikkaamalla minkä tahansa YouTube-sivun alalaidassa olevaa Ohje-painiketta. Voit myös siirtyä osoitteeseen support.google.com/youtube

Katsothan myös nämä:

• Sisällöntuottajille: Ohjeita videoiden tekemiseen ja kanavan ylläpitoon
  • Kumppaneille: Ohjeita sisällön kaupallistamiseen ja yhteistyöhön muiden kumppaneiden kanssa

"" YouTuben ohjekanavat

Käy YouTube Viewers ‑kanavalla katsomassa tuoreimmat uutiset ja vinkit.

Käy YouTube Creators ‑kanavalla katsomassa parhaat vinkit kanavan ja liiketoiminnan kehittämiseen YouTubessa.

"" YouTuben ohjeyhteisö

TeamYouTuben ylläpitämässä YouTuben ohjeyhteisössä voit etsiä vastauksia kysymyksiisi ja osallistua keskusteluun. Näet TeamYouTuben tuoreimmat uutiset esille nostetuista poiminnoista. TeamYouTube on YouTube-yhteisön ylläpitoon keskittyvä tiimi, joka jakaa uusinta tietoa ja tarjoaa apua ongelmatilanteisiin yhdessä muiden YouTuben tiimien kanssa. Kyseinen tiimi käsittelee myös palautteesi.

@TeamYouTube-Twitter-tunnus

Seuraa meitä Twitterissä @TeamYouTube, niin näet uusimmat uutiset ja ongelmanratkaisuvinkit, joilla saat YouTuben käytöstä enemmän hyötyä.
Tukitiimimme tarjoaa somessa apua seuraavilla kielillä: englanti, ranska, saksa, portugali, venäjä, espanja, japani ja indonesia.

Työkaluja taitojen kehittämiseen

"" YouTube for Creators

YouTube for Creators ‑sivulta löydät parhaiten tietoa ohjelmista, työkaluista ja tulevista tapahtumista, joista voi olla hyötyä videoiden tekemiseen. Voit myös saada apua kanavasi kasvattamiseen osallistumalla YouTube for Creators ‑etuohjelmaan.

Tekijänoikeudet ja käytännöt

Tekijänoikeudet

Käytännöt

Näistä löydät enemmän tietoa YouTuben käytännöistä ja työkaluista:

Huom. Kaikkia resursseja ei ole tarjolla kaikilla kielillä.