Få hjælp som youtuber

Kontakt Youtuber-supportteamet

Du kan sende en mail til YouTubes skabersupport for at få hjælp, hvis din kanal er med i YouTubes partnerprogram. Vi vender tilbage til dig i løbet af højst én hverdag.

Hjælp, brugerforum og @TeamYouTube

Hjælp til YouTube

Det er lige her, at du bedst kan få hjælp til fejlfinding. Du kan altid komme tilbage hertil ved at klikke på knappen Hjælp nederst på YouTubes sider. Du kan også gå til support.google.com/youtube.

Sørg for at kigge nærmere på disse sektioner, der er tilpasset til dig:

• For youtubere: Få hjælp til at lave videoer og administrere din kanal.
  • For partnere: Få hjælp til at tjene penge på dit indhold og samarbejde med andre partnere.

Videokanaler fra Hjælp til YouTube

Tjek vores TeamYouTube-kanal, hvor du kan finde videoer, der holder dig opdateret med de seneste nyheder og tips.

Tjek vores YouTube Creators-kanal, hvor du kan finde videoer med optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at udvikle din kanal og opbygge din forretning på YouTube.

YouTubes hjælpegruppe

Find svar, og snak om YouTube med andre youtubere i YouTubes hjælpegruppe – leveret af TeamYouTube. Du kan se udvalgte indlæg med de seneste opdateringer fra TeamYouTube. TeamYouTube består af fællesskabsadministratorer, der arbejder tæt sammen med alle YouTube-teams for at dele opdateringer og hjælp i realtid. Det er også disse fællesskabsadministratorer, som kæmper for at sætte fokus på din feedback i virksomheden.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for at få tips til fejlfinding og opdateringer i realtid, så du kan få mest muligt ud af YouTube.
Vores team på de sociale medier besvarer spørgsmål på bahasa, engelsk, fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk.

Værktøjer til at udvikle dine færdigheder

Skaberhjørnet

Skaberhjørnet er det bedste sted til at lære mere om programmer, værktøjer og kommende events, så du kan lave endnu bedre videoer. Du kan også få hjælp til at udvikle din kanal med fordelsprogrammet YouTube for Creators.

Creator Academy

Du kan udvikle dit kreative talent og finpudse dine forretningsmæssige færdigheder ved hjælp af en række gratis kurser i Creator Academy.

Ophavsret og politik

Spørgsmål om ophavsret

Spørgsmål om politikker

Brug disse ressourcer til at få oplysninger om YouTubes politikker og værktøjer:

Bemærk! Nogle ressourcer er kun tilgængelige på et begrænset antal sprog.

Tag gratis onlinekurser for at skabe fantastisk indhold, udvide din kanal og finpudse dine forretningsmæssige færdigheder.