Få hjælp som YouTube-skaber

Kontakt supportteamet for skabere

Du kan sende en mail til YouTubes skabersupport for at få hjælp, hvis din kanal er med i YouTubes partnerprogram. Vi vender tilbage til dig i løbet af højst én hverdag.

Find ud af, hvordan du kontakter supportteamet for skabere.

Hjælp, brugerforum og @TeamYouTube

Hjælp til YouTube

Det er her, du allerede befinder dig, og hvor du bedst kan få hjælp til fejlfinding. Du kan komme hertil når som helst ved at klikke på knappen Hjælp nederst på en YouTube-side eller ved at gå til support.google.com/youtube. I den nye version af YouTube er Hjælp nederst i menuen til venstre.

Sørg for at kigge nærmere på disse afsnit, der er tilpasset til dig:

• For youtubere: Få hjælp til at lave videoer og administrere din kanal.
  • For partnere: Få hjælp til at tjene penge på dit indhold og samarbejde med andre partnere.

Videokanaler fra Hjælp til YouTube

Tjek vores TeamYouTube-kanal, hvor du kan finde de seneste nyheder og hjælp til at bruge vores produkter.

Tjek vores YouTube Creators-kanal, hvor du kan finde videoer med optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at udvikle din kanal og opbygge din forretning på YouTube.

YouTubes hjælpegruppe

Find svar, og snak om YouTube med andre youtubere i YouTubes hjælpegruppe – leveret af TeamYouTube. Du kan se udvalgte indlæg med de seneste opdateringer fra TeamYouTube, som består af fællesskabsadministratorer, der arbejder tæt sammen med alle YouTube-teams for at dele opdateringer og hjælp i realtid med dig samt kæmpe for dine idéer i virksomheden.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for at få tips til fejlfinding og opdateringer i realtid, så du kan få mest muligt ud af YouTube.
Vores team på de sociale medier besvarer spørgsmål på bahasa, engelsk, fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk.

Værktøjer til at udvikle dine færdigheder

Skaberhjørnet

Skaberhjørnet er det bedste sted til at lære mere om programmer, værktøjer og kommende begivenheder, som kan hjælpe dig med at lave bedre videoer, udvikle din kanal og gøre dit brand til en forretning. Du kan bl.a. få mere at vide om fordelsprogrammet YouTube for Creators.

Creator Academy

Tag en række gratis kurser i Creator Academy for at udvikle dit kreative talent og finpudse dine forretningsmæssige færdigheder.

Ophavsret og politik

Spørgsmål om ophavsret

Spørgsmål om politikker

Brug disse værktøjer til at få oplysninger om YouTubes politikker, sikkerhedspraksis og rapporteringsværktøjer:

Bemærk! Nogle ressourcer er kun tilgængelige på et begrænset antal sprog.

Tag gratis onlinekurser for at skabe fantastisk indhold, udvide din kanal og finpudse dine forretningsmæssige færdigheder.