Få hjælp som youtuber

Kontakt Youtuber-supportteamet

Hvis din kanal er kvalificeret (f.eks. fordi du deltager i YouTubes partnerprogram), kan du kontakte Youtuber-supportteamet og få hjælp.

Brug Hjælp, hjælpeforummet og @TeamYouTube

Hjælp til YouTube

Det er lige her, at du bedst kan få hjælp til fejlfinding. Du kan altid komme tilbage hertil ved at klikke på knappen Hjælp nederst på YouTubes sider. Du kan også gå til support.google.com/youtube.

Sørg for at kigge nærmere på disse sektioner, der er tilpasset til dig:

• For youtubere: Få hjælp til at lave videoer og administrere din kanal.
  • For partnere: Få hjælp til at tjene penge på dit indhold og samarbejde med andre partnere.

Videokanaler fra Hjælp til YouTube

Tjek vores YouTube Viewers-kanal, hvor du kan finde videoer, der holder dig opdateret med de seneste nyheder og tips.

Tjek vores YouTube Creators-kanal, hvor du kan finde videoer med optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at udvikle din kanal og opbygge din forretning på YouTube.

YouTubes hjælpegruppe

Find svar i YouTubes hjælpegruppe – leveret af TeamYouTube. Du kan se udvalgte indlæg med de seneste opdateringer fra TeamYouTube. TeamYouTube består af fællesskabsadministratorer, der arbejder tæt sammen med alle YouTube-teams for at dele opdateringer og hjælp i realtid. Det er også disse fællesskabsadministratorer, som kæmper for at sætte fokus på din feedback i virksomheden.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for at få tips til fejlfinding og opdateringer i realtid, så du kan få mest muligt ud af YouTube.

Vores team deler opdateringer og besvarer spørgsmål på bahasa, engelsk, fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk.

Få flere oplysninger om TeamYouTube.

Opbyg dine færdigheder

Tips til youtubere

Tips til youtubere er stedet, hvor du kan blive undervist som ny youtuber. Du kan finde tips, optimale løsninger og strategier til video-, livestream- og Shorts-indhold.

YouTube for Creators

YouTube for Creators er det bedste sted til at få flere oplysninger om programmer, værktøjer og kommende events, så du kan lave endnu bedre videoer. Du kan også få hjælp til at udvikle din kanal med fordelsprogrammet YouTube for Creators.

Få flere oplysninger om ophavsret og politikker

Brug disse værktøjer til at få en bedre forståelse af ophavsret og YouTubes politikker. Vær opmærksom på, at nogle af nedenstående ressourcer kun er tilgængelige på et begrænset antal sprog.

Spørgsmål om ophavsret

Spørgsmål om politikker

Husk, at vi ikke tilbyder personlig support på nogen af vores Google- eller YouTube-kontorer.