Få hjælp som YouTube-skaber

Kontakt supportteamet for skabere

Du kan sende en mail til YouTubes skabersupport for at få hjælp, hvis din kanal er med i YouTubes partnerprogram. Vi vender tilbage til dig i løbet af højst én hverdag.

Find ud af, hvordan du kontakter supportteamet for skabere.

Hjælp, brugerforum og @TeamYouTube

Hjælp til YouTube

Det er her, du allerede befinder dig, og hvor du bedst kan få hjælp til fejlfinding. Du kan komme hertil når som helst ved at klikke på knappen Hjælp nederst på en YouTube-side eller ved at gå til support.google.com/youtube. I den nye version af YouTube er Hjælp nederst i menuen til venstre.

Sørg for at kigge nærmere på disse afsnit, der er tilpasset til dig:

• For skabere: Få hjælp til at lave videoer og administrere din kanal.
  • For partnere: Få hjælp til at tjene penge på dit indhold og samarbejde med andre partnere.

Videokanaler fra Hjælp til YouTube

Tjek YouTubes hjælpekanal og YouTubes kanal for skabere for at se videoer med vejledning, fejlfinding og tips fra teamet bag Hjælp til YouTube.

YouTubes hjælpeforum

Få løsninger fra andre YouTube-brugere i YouTubes hjælpeforum.

@TeamYouTube Twitter-navn

Følg os på @TeamYouTube on Twitter for at få tips til fejlfinding og opdateringer i realtid fra teamet. Vi kan hjælpe på engelsk, fransk, tysk, portugisisk, russisk og spansk.
Værktøjer til at udvikle dine færdigheder

Skaberhjørnet

Skaberhjørnet er det bedste sted til at lære mere om programmer, værktøjer og kommende begivenheder, som kan hjælpe dig med at lave bedre videoer, udvikle din kanal og gøre dit brand til en forretning. Du kan bl.a. få mere at vide om fordelsprogrammet YouTube for skabere.

Creator Academy

Tag en række gratis kurser i Creator Academy for at udvikle dit kreative talent og finpudse dine forretningsmæssige færdigheder.

Ophavsret og spørgsmål vedrørende politikker

Spørgsmål om ophavsret

Spørgsmål om politikker

Brug disse værktøjer til at få oplysninger om YouTubes politikker, sikkerhedspraksis og rapporteringsværktøjer:

Bemærk! Nogle ressourcer er kun tilgængelige på et begrænset antal sprog.

Tag gratis onlinekurser for at skabe fantastisk indhold, udvide din kanal og finpudse dine forretningsmæssige færdigheder.