Namaak

In YouTube en andere Google-producten is de verkoop of promotie voor de verkoop van namaakgoederen verboden. Namaakgoederen zijn voorzien van een handelsmerk of logo dat identiek is aan of vrijwel niet te onderscheiden is van het handelsmerk van iemand anders. Met deze goederen worden merkkenmerken van het product geïmiteerd in een poging ze te presenteren als een echt product van de merkeigenaar.

Kanalen die namaakgoederen promoten of verkopen, kunnen worden beëindigd.

Als je denkt dat een video of kanaal namaakgoederen verkoopt of promoot, kun je een klacht over namaak indienen via ons online formulier.

Klacht over namaak indienen

We kunnen je klacht alleen onderzoeken als je de klacht in deze indeling indient. Ons team onderzoekt je klacht en verwijdert de content als deze het Google-beleid tegen namaak schendt.

We accepteren ook zelf opgestelde klachten over namaak die worden ingediend per e-mail, fax of post.

Houd er rekening mee dat misbruik van onze juridische formulieren ertoe kan leiden dat je YouTube-account wordt beëindigd.