Väärennökset

Google kieltää tuoteväärennösten myynnin tai mainostamisen YouTubessa ja muissa palveluissaan. Tuoteväärennökset sisältävät tuotemerkin tai logon, joka on identtinen tai vaikeasti erotettavissa toisesta tuotemerkistä. Väärennös jäljittelee tuotteen brändiominaisuuksia ja yrittää näin antaa vaikutelman siitä, että se on brändin omistajan aito tuote.

Tuoteväärennöksiä myyvät tai markkinoivat kanavat voidaan sulkea.

Jos olet sitä mieltä, että jossakin videossa tai jollakin kanavalla myydään tai markkinoidaan tuoteväärennöksiä, voit tehdä väärennöstä koskevan valituksen verkkolomakkeellamme.

Lähetä valitus tuoteväärennöksestä

Meidän on saatava valituksesi tässä muodossa, jotta voimme tutkia asian. Tiimimme tutkii valituksesi ja poistaa sisällön, jos se loukkaa Googlen tuoteväärennöksiä koskevaa käytäntöä.

Otamme vastaan myös väärennöksiä koskevia vapaamuotoisia valituksia, jotka lähetetään sähköpostilla, faksilla tai postitse.

Huomaa että oikeudellisten asioiden lomakkeidemme väärinkäyttö saattaa johtaa YouTube-tilisi sulkemiseen.