Nagemaakte goedere

Google verbied die verkoop of advertering van nagemaakte goedere in sy produkte, insluitend YouTube. Nagemaakte goedere bevat 'n handelsmerk of logo wat identies is aan of wesenlik nie onderskei kan word van die handelsmerk van 'n ander nie. Dit boots die handelsmerkkenmerke van die produk na in 'n poging om voor te gee dat dit 'n egte produk van die handelsmerkeienaar is.

Kanale wat nagemaakte goedere adverteer of verkoop, kan beëindig word.

As jy glo dat 'n video of kanaal nagemaakte goedere verkoop of adverteer, kan jy 'n vervalsingklag deur ons aanlyn vorm indien.

Dien 'n vervalsingklag in

Ons moet jou klagte in hierdie formaat ontvang om ondersoek in te stel. Ons span sal jou klag ondersoek en die inhoud verwyder as dit Google se vervalsingsbeleid oortree.

Ons sal ook vryvorm-vervalsingsklagte aanvaar wat per e-pos, faks en pos ingedien word.

Hou in gedagte dat die misbruik van ons regsvorms kan lei tot die beëindiging van jou YouTube-rekening.