Definir les opcions de configuració predeterminades de YouTube Analytics

Pots definir les opcions de configuració predeterminades per als informes de YouTube Analytics. Aquestes opcions de configuració s'apliquen al nivell de l'usuari i es poden sobreescriure quan consultes informes individuals.

Canviar les opcions de configuració a la versió beta de YouTube Studio

Pots definir la moneda predeterminada dels informes a la versió beta de YouTube Studio. Aviat hi haurà altres opcions de configuració predeterminades.

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona la icona de configuració .
  3. A la pestanya "General", cerca "Unitats predeterminades".
  4. Selecciona la moneda que vulguis de la llista desplegable.

Canviar opcions de configuració a la versió clàssica de Creator Studio

Per triar altres opcions de configuració, pots anar directament a youtube.com/analytics o seguir aquests passos:

1. Inicia la sessió al compte de YouTube i fes clic a la teva foto de perfil  > Creator Studio.
  2. A l'esquerra, selecciona Analytics.
  3. A la part superior dreta, fes clic a la icona de configuració .
  4. Tria les opcions de configuració predeterminades que vulguis per als camps següents. Fes clic a continuació per obtenir més informació sobre cada opció de configuració.
Moneda

Pots triar quina moneda s'utilitza als informes de YouTube Analytics, com ara a l'informe de guanys estimats i a l'informe de rendiment de l'anunci. Aquesta configuració no afecta la moneda en què reps els pagaments.

Nota: els guanys diaris es converteixen fent servir el tipus de canvi vigent al mercat el dia corresponent. Encara que la moneda dels informes que has definit a YouTube Analytics sigui la mateixa que la dels pagaments, és possible que el tipus de canvi que es fa servir a YouTube Analytics no coincideixi amb el tipus de canvi que s'aplica als guanys finals a AdSense.

Només es poden consultar els informes en altres monedes que no siguin dòlars americans des de l'octubre de 2009.

Períodes de temps

Període de temps dels informes

Pots triar el període de temps predeterminat que vols veure als informes de YouTube Analytics. Pots seleccionar els mateixos intervals de temps que tens disponibles als informes individuals.

Si no tries cap opció predeterminada, veuràs les dades dels 28 últims dies als informes.

Període de temps dels gràfics i les taules

Pots triar els períodes de temps següents per a gràfics i taules:

• Diari
  • Diari (totals de 7 dies)
  • Diari (mitjanes de 7 dies)
  • Diari (totals de 28 dies)
  • Diari (mitjanes de 28 dies)
  • Diari (totals de 30 dies)
  • Setmanal
  • Mensual
  • Trimestral
  • Anual

Si no tries cap opció predeterminada per a gràfics i taules, veuràs les dades diàries.

Contingut predeterminat (per a propietaris de contingut)

Si ets propietari de contingut, pots triar com vols veure els informes de YouTube Analytics del teu contingut.

• Tot el contingut reclamat: tots els vídeos en què el partner ha aplicat una política d'ús o de coincidència.
  • Contingut penjat reclamat per un partner o per un usuari premium: vídeos reclamats que s'han penjat als canals enllaçats d'un partner, a més de reclamacions amb un nivell de coincidència molt elevat de contingut penjat per usuaris. Això s'aplica principalment als partners musicals.
  • Contingut penjat reclamat per un usuari estàndard: vídeos penjats per un tercer en què s'aplica una política de coincidència d'un partner.
  • Penjat per tots els partners: vídeos reclamats i no reclamats penjats pels canals del propietari del contingut. Algunes mètriques, com ara els subscriptors i la "dimensió del canal", només estan disponibles quan es té en compte aquest tipus de contingut.
  • Llistes de reproducció (si escau): totes les llistes de reproducció creades pels canals del propietari de contingut.

Si no tries cap opció predeterminada per als informes, veuràs les dades de "Tot el contingut reclamat".

Unitat del temps de visualització

Pots triar entre "minuts" i "hores" com a unitat de temps predeterminada del temps de visualització. Les hores s'arrodoneixen a l'alça o a la baixa per mostrar hores senceres.

Consell: si normalment consultes les dades de continguts breus, com ara vídeos individuals, fes servir "minuts". Tria "hores" si vols avaluar el rendiment de dades agregades, com ara al nivell del canal o propietari de contingut.

També pots afegir "Temps de visualització (hores)" com a mètrica mitjançant el menú desplegable Compara les mètriques per veure alhora tant els minuts com les hores a la taula.