Col·laborar en llistes de reproducció

Pots permetre que els teus amics afegeixin vídeos a la teva llista de reproducció. Si actives aquesta funció, qualsevol persona amb qui comparteixis l'enllaç d'una llista de reproducció podrà afegir-hi vídeos.

Abans de començar, crea una llista de reproducció. Si necessites ajuda, segueix aquests passos per crear una llista de reproducció.

Afegir col·laboradors a una llista de reproducció

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Llistes de reproducció.
  4. Al costat de la llista de reproducció a què vols afegir col·laboradors, fes clic a Edita .
  5. A sota del títol de la llista de reproducció, fes clic a Més .
  6. Fes clic a Col·labora .
  7. Fes clic al control lliscant que hi ha al costat de l'opció "Els col·laboradors poden afegir vídeos a aquesta llista de reproducció".
  8. Activa "Permet col·laboradors nous".
  9. Copia l'enllaç de la llista de reproducció i comparteix-lo amb les persones que vulguis que hi col·laborin.

Cada vegada que es modifiqui la llista de reproducció o s'hi uneixi un col·laborador, el propietari de la llista rebrà una notificació.

Afegir vídeos a una llista de reproducció

Un cop t'hagin convidat a afegir elements a una llista de reproducció, podràs afegir-hi vídeos o suprimir els que hi hagis afegit anteriorment.

Afegir vídeos
  1. Per anar a la pàgina de la llista de reproducció, utilitza l'enllaç que t'ha enviat el propietari de la llista.
  2. Segueix les instruccions en pantalla per confirmar que vols col·laborar-hi. La llista de reproducció es desarà automàticament.
  3. Per afegir-hi vídeos des de l'ordinador o des d'un dispositiu mòbil, ves a un vídeo que vulguis afegir i selecciona Desa al vídeo.

Quan l'hagis afegit, a la llista de reproducció es mostrarà el teu nom al costat del vídeo. Tots els col·laboradors rebran una notificació quan s'afegeixin vídeos a la llista de reproducció.

Suprimir vídeos
  1. Per anar a la pàgina de la llista de reproducció, utilitza l'enllaç que t'ha enviat el propietari de la llista.
  2. Selecciona Més ''.
  3. Selecciona Suprimeix de la llista de reproducció .

Nota: només pots suprimir els vídeos que has afegit tu a la llista de reproducció (no els que hi han afegit altres col·laboradors).

Gestionar les aportacions

Deixar d'acceptar aportacions a una llista de reproducció

Pots desactivar en qualsevol moment les aportacions a les llistes de reproducció que has compartit:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Llistes de reproducció.
  4. Al costat de la llista de reproducció que vols actualitzar, fes clic a Edita .
  5. A sota del títol de la llista de reproducció, fes clic a Més .
  6. Fes clic a Col·labora .
  7. Desactiva l'opció "Permet col·laboradors nous".
  8. Fes clic al control lliscant que hi ha al costat de l'opció "Els col·laboradors poden afegir vídeos a aquesta llista de reproducció".