Gennemgå potentielt ugyldige referencer

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Referencer, herunder indhold, som Content ID kan anse som ugyldigt, skal gennemgås, inden et krav kan aktiveres.

Hvis du ejer de eksklusive rettigheder til indholdet, og referencen følger retningslinjerne for referencer, kan du anmode om at få sagen vurderet igen. Hvis du ikke ejer rettighederne til indholdet, skal du ekskludere segmentet fra Content ID-matchning.

Bemærkninger:

• Du har 30 dage til at gennemgå og reagere på problemer med ugyldige referencer, der har statussen Handling påkrævet. Hvis du ikke gennemgår dem, før de udløber, ekskluderes det pågældende segment automatisk fra referencen.
  • Du kan genåbne ugyldige referencer, der er udløbet eller ekskluderet manuelt, for at anmode om en ny vurdering af sagen.

Se og administrer ugyldige referencer

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Problemer i menuen til venstre.
  3. I filterbjælken skal du klikke på Status og så Handling påkrævet og så ANVEND.
  4. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype og så Ugyldig reference og så ANVEND.
    • Du kan indsnævre din søgning ved at vælge flere filtre: Samplede medier, Åbne licenser, Andre medier, Tvivlsomt ejerskab, Opsamling med forskellige kunstnere, Lydspor til computerspil og Manglende særpræg og Potentiel overtrædelse af YouTubes politikker for indtægtsgenerering. Disse filtre repræsenterer årsagerne til, at en reference kan være markeret som ugyldig.
    • Bemærk! Du kan også gå direkte til denne side fra kontrolpanelet ved at klikke på Ugyldige referencer i kolonnen Problemer.
  5. Klik på en ugyldig reference med statussen Handling påkrævet. Der åbnes en infoside med flere oplysninger om referencen, bl.a. om ejerskab.
  6. Klik på Afspil på videoafspilleren, og gennemgå det potentielt ugyldige segment i referencen.
    • Over videoafspilleren kan du se flere oplysninger om, hvorfor segmentet blev markeret som potentielt ugyldigt. I videoafspillerens statuslinje kan du se, hvor stor en procentdel af referencen der betragtes som ugyldig.
    • Bemærk! Krav, der er foretaget på baggrund af et potentielt ugyldigt segment, angives automatisk som afventende. Kravene kan ikke bekræftes som aktive, før problemet med den ugyldige reference er løst. Du kan gennemgå eksempler på afventende krav under Uddrag af videoer med afventende krav grundet ugyldigt segment.
  7. Vælg, hvilken handling du vil foretage:
    • EKSKLUDER SEGMENT: Hvis der er indhold i segmentet, som du ikke ejer rettighederne til, f.eks. optagelser, som er offentligt eje, skal du vælge denne mulighed for at ekskludere segmentet fra referencen.
      • Hvis du ekskluderer segmentet, frafaldes alle krav, som er baseret på segmentet, automatisk.
      • På siden Problemer kan du ekskludere segmenter for flere ugyldige referencer på én gang. Vælg de ugyldige referencer, hvis segmenter du vil ekskludere, og klik på EKSKLUDER UGYLDIG REFERENCE i det øverste banner.
    • ANMOD OM GENNEMGANG: Hvis du ejer de eksklusive rettigheder til indholdet, og referencen følger retningslinjerne for reference, skal du vælge denne mulighed for at anmode om en ny vurdering.
      • Hvis segmentet bliver bekræftet som værende gyldigt, efter det er blevet vurderet igen, kan afventende krav baseret på segmentet blive gennemgået og bekræftet som aktive.
      • Bemærk! Du kan ikke anmode om at få vurderet flere ugyldige referencer på én gang.

Administrer problemer med ugyldige referencer

Hvis et referenceproblem er blevet løst eller venter på at blive løst, kan du få flere oplysninger om dets status på siden Problemer :

1. På filterbjælken skal du klikke på Status og så Venter og Løst og så ANVEND.
  2. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype og så Ugyldig reference og så ANVEND.
  3. Find kolonnen Statusoplysninger. Løste problemer med ugyldige referencer vil have en af følgende statusser:
    • Venter på (Ny vurdering): Du har anmodet om en ny vurdering af det ugyldige segment i denne reference, og du venter på, at YouTube træffer en afgørelse.
    • Ejet (Ny vurdering godkendt): Din anmodning om en ny vurdering af det ugyldige segment i denne reference er blevet godkendt.
    • Ejet (Krav omdirigeret til gennemgang): Din anmodning om en ny vurdering af det ugyldige segment i denne reference er blevet godkendt af YouTube, men krav, der er fremsat på baggrund af denne reference, sendes til gennemgang.
    • Udelukket (Udløbet): Det ugyldige segment er ekskluderet fra din reference, da det er udløbet.
    • Udelukket (Manuelt): Det ugyldige segment er udelukket fra din reference på grund af din handling.
    • Udelukket (Ny vurdering afvist): Din anmodning om en ny vurdering af det ugyldige segment i denne reference er blevet afvist. Segmentet er blevet markeret som udelukket, men det kan dog stadig bruges til at foretage potentielle krav, der videresendes til manuel gennemgang.

Du kan kun anmode om en gennemgang af et lukket problem med en ugyldig reference, hvis problemet udløb (Ekskluderet (Udløbet)), eller hvis du har ekskluderet det manuelt (Ekskluderet (Manuelt)). Du kan ikke anmode om en ny vurdering af referencer, der er ekskluderet af YouTube. Denne beslutning er endelig.