Rediger videoindstillinger

Når du har uploadet en video, kan du ændre videooplysningerne i YouTube Studio. Rediger alt fra videoens titel til indstillingerne for undertekster og kommentarer. Se, hvordan du foretager masseændringer af videoer.

Rediger videooplysninger

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos titel eller miniaturebillede.
  4. Juster videoens indstillinger, og vælg Gem.
tips til videoredigering til youtubere.

Tilgængelige videoindstillinger

Titel

Titlen på din video.

Bemærk! Videotitler har en tegnbegrænsning på 100 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn.

Beskrivelse

Oplysninger, der vises under din video. Brug følgende format til videotilskrivninger: [Kanalnavn] [Videotitel] [Video-id]

I forbindelse med rettelser i din video skal du tilføje "Correction:" eller "Corrections:". Rettelser skal være på engelsk uanset sproget i videoen eller resten af beskrivelsen. Du kan tilføje tidsstemplet og en forklaring til din rettelse på en separat linje. Eksempler:

Correction:

0:35 Årsag til rettelse

Denne sektion bør blive vist efter eventuelle videokapitler. Når publikum ser din video, vises infokortet Se rettelser.

Hvis du vil formatere teksten i dine beskrivelser, skal du vælge fed, kursiv eller gennemstreget blandt valgmulighederne nederst i beskrivelsesfeltet.

Videobeskrivelser har en tegnbegrænsning på 5.000 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn.

Bemærk! Hvis kanalen har aktive strafklip, eller hvis indholdet kan være upassende for nogle seere, er funktionen til visning af rettelser ikke tilgængelig.

Miniaturebillede Det billede, som seerne får vist, før de klikker på din video.
Playliste Føj din video til en af dine eksisterende playlister, eller opret en playliste.
Målgruppe Med henblik på at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) er du forpligtet til at fortælle os, om dine videoer er lavet til børn.
Aldersbegrænsning Angiv en aldersbegrænsning for videoer, der muligvis ikke er egnet til bestemte seere.

En video fra din kanal, der er et klikbart link i Shorts-afspilleren, som hjælper med at føre seere fra dine Shorts-videoer til dit andet YouTube-indhold.

Med adgang til avancerede funktioner kan du redigere Shorts-videoer, så de indeholder et link til en video på din kanal. Du kan linke til videoer, Shorts-videoer og liveindhold.

Bemærk! Den video, du vælger, skal være offentlig eller skjult og følge vores retningslinjer for fællesskabet.

Nederst på infosiden kan du vælge VIS MERE for at se de avancerede indstillinger.

Betalt promovering Fortæl seerne og YouTube, at der er betalt promovering i din video.
Automatiske kapitler

Som en hjælp til dine seere kan du føje videokapitler til dine videoer med titler og tidsstempler. Du kan oprette dine egne videokapitler eller bruge de automatisk genererede kapitler ved at markere afkrydsningsfeltet "Tillad automatiske kapitler (når de er tilgængelige, og det er muligt)".

Hvis du selv angiver et videokapitel, bliver de automatisk genererede videokapitler tilsidesat.

Udvalgte steder Udvalgte steder (når de er tilgængelige og kvalificerede) bruger destinationer, du har fremhævet i beskrivelsen, videotransskriptionen og videobillederne, til at fremhæve de vigtigste steder i en karrusel i beskrivelsen af din video. Du kan fravælge automatisk udvalgte steder ved at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet "Tillad automatisk udvalgte steder". Bemærk! Udvalgte steder bruger ikke enhedens lokationsdata og påvirker ikke, hvilke annoncer der vises i din video (hvis du tjener penge på videoer).
Tags

Tilføj beskrivende søgeord, der gør det nemmere at rette søgefejl.

Tags kan være brugbare, hvis indholdet af din video ofte bliver stavet forkert. Derudover spiller tags en minimal rolle i opdagelsen af din video.

Sprog og undertekstcertificering Vælg originalt videosprog og undertekstcertificering.
Optagelsesdato og -sted Angiv den dato, hvor videoen blev optaget, og det sted, hvor videoen blev filmet.
Licens og distribution Vælg, om din video skal kunne indlejres på et andet website. Angiv, om du vil sende notifikationer til dine abonnenter om din nye video.
Sampling i forbindelse med Shorts-videoer Giv andre mulighed for at oprette Shorts-videoer med lyden i din video.
Kategori

Vælg en kategori, så seerne lettere kan finde din video. Du kan vælge følgende muligheder for oplysende videoer:

• Type: Udvalgt aktivitet, oversigt over koncept, vejledning, forelæsning, trinvis vejledning med hensyn til problem, anvendelse i det virkelige liv, videnskabseksperiment, tips eller andet som type.
  • Problemer: Tilføj tidsstemplet og det spørgsmål, der bliver besvaret i din video.Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig for typen trinvis vejledning med hensyn til problem.
  • Akademisk system: Vælg det land/den region, din video svarer til. Dette giver dig mulighed for at angive niveau og eksamen, kursus eller akademisk standard. Bemærk! Dette bliver muligvis valgt automatisk ud fra din kanals standardland/-region.
  • Niveau: Vælg det niveau, der passer til din video, f.eks. 9. klasse eller avanceret.
  • Eksamen, kursus eller standard: Søg i vores database for at tilføje en akademisk standard, en eksamen eller et kursus, der er relateret til din video.
Kommentarer og bedømmelser Vælg, om seere skal kunne kommentere på videoen. Vælg, om seerne skal kunne se antallet af likes på din video.
Synlighed Vælg din videos adgangsindstillinger for at bestemme, hvor den kan vises, og hvem der kan se den.
Undertekster Føj undertekster til din video for at nå ud til et større publikum.
Slutskærm Føj visuelle elementer til slutningen af din video. Din video skal vare 25 sekunder eller længere, før du kan tilføje en slutskærm.
Kort Føj interaktivt indhold til din video.
Hvis du gerne vil gøre opmærksom på, at videoen handler om et bestemt spil, kan du vælge kategorien "Gaming" og tilføje titlen i de avancerede indstillinger for videoen.

Se, hvordan du redigerer videoindstillinger

Se den følgende video fra YouTube Creators-kanalen om, hvordan du redigerer videoindstillinger.

Edit Video Settings with YouTube Studio