Wysig video-instellings

Jy kan jou videobesonderhede in YouTube Studio verander nadat jy ’n video opgelaai het. Verander alles van jou video se titel tot onderskrif- en opmerkinginstellings. Vind uit hoe om grootmaatveranderinge aan video’s te maak.

Wysig videobesonderhede

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik ’n video se titel of miniprent.
  4. Stel die video se instellings en kies Stoor.
Kry videoredigeringwenke vir skeppers.

Beskikbare video-instellings

Titel

Jou video se titel.

Let wel: Videotitels het ’n karakterlimiet van 100 karakters en kan nie ongeldige karakters bevat nie.

Beskrywing

Inligting wat onder jou video verskyn. Gebruik die volgende formaat vir video-erkennings: [Kanaalnaam] [Videotitel] [Video-ID]

Vir regstellings in jou video moet jy “Correction:” of “Corrections:” byvoeg. “Correction” of “Corrections” moet in Engels wees, ongeag die taal van die video of die res van die beskrywing. Jy kan die tydstempel en ’n verduideliking van jou regstelling in ’n aparte reël byvoeg. Byvoorbeeld:

Regstelling:

0:35 Rede vir regstelling

Hierdie afdeling moet ná enige videohoofstukke verskyn. Wanneer jou gehoor jou video kyk, sal ’n Bekyk regstellings-inligtingskaart verskyn.

Kies vetdruk, kursief of deurhaal uit die opsies onderaan die beskrywingskassie vir geformatteerde teks in jou beskrywings.

Videobeskrywings het ’n karakterlimiet van 5 000 karakters en kan nie ongeldige karakters insluit nie.

Let wel: Die regstellingskenmerk sal nie beskikbaar wees as die kanaal enige aktiewe waarskuwings het, of as die inhoud dalk vir sommige kykers onvanpas is nie.

Miniprent Die prent wat kykers sal sien voordat hulle jou video klik.
Snitlys Voeg jou video by een van jou bestaande snitlyste, of skep ’n snitlys.
Gehoor Om aan die wet op die beskerming van kinders se aanlyn privaatheid (COPPA) te voldoen, moet jy vir ons sê of jou video’s vir kinders gemaak is.
Ouderdomsbeperking Plaas ’n ouderdomsbeperking op video’s wat dalk nie vir sekere gehore geskik is nie.

’n Video van jou kanaal wat ’n klikbare skakel in die Kortvideo’s-speler is om kykers van jou Kortvideo’s na jou ander YouTube-inhoud te help herlei.

Met toegang tot die gevorderde kenmerk kan jy Kortvideo’s wysig om ’n skakel na ’n video in jou kanaal in te sluit. Video’s, Kortvideo’s en regstreekse inhoud kan gekoppel word.

Let wel: Die video wat jy kies moet publiek of ongelys wees en moet ons gemeenskapsriglyne volg.

Kies WYS MEER onderaan die besonderhedebladsy om jou gevorderde instellings te kies.

Betaalde promosie Laat kykers en YouTube weet dat jou video ’n betaalde promosie het.
Outomatiese hoofstukke

Jy kan videohoofstuktitels en tydstempels by jou video’s voeg om dit makliker te maak om hulle te kyk. Jy kan jou eie videohoofstukke skep, of die hoofstukke gebruik wat outomaties gegenereer word deur die “Laat outomatiese hoofstukke toe (wanneer dit beskikbaar is en jy kwalifiseer)”-merkblokkie te merk.

Enige videohoofstukke wat ingevoer word, sal outogegenereerde videohoofstukke vervang.

Uitstalplekke Uitstalplekke (wanneer dit beskikbaar en geskik is) gebruik bestemmings wat jy prominent uitgelig het in jou beskrywing, videotranskripsie en videorame om sleutelplekke in ’n draaiband in jou video se beskrywing uit te lig. Om aan outomatiese uitstalplekke te onttrek, moet jy die “Laat outomatiese uitstalplekke toe”-merkblokkie ontkies. Let wel: Uitstalplekke gebruik nie jou toestelliggingdata nie en het nie ’n invloed op watter advertensies in jou video gewys word (as jy monetiseer) nie.
Merkers

Voeg beskrywende sleutelwoorde by om soekfoute te help regstel.

Merkers kan nuttig wees as jou video se inhoud dikwels verkeerd gespel word. Andersins speel merkers ’n minimale rol in die ontdekking van jou video.

Taal en onderskrifverklaring Kies die oorspronklike videotaal en onderskrifverklaring.
Opnamedatum en -ligging Voer die datum in waarop die video opgeneem is en die ligging waar jou video verfilm is.
Lisensie en verspreiding Kies of jou video op ’n ander webwerf ingebed kan word. Dui aan of jy kennisgewings oor jou nuwe video aan jou intekenaars wil stuur.
Kortvideo’s-voorbeeldneming Laat ander mense toe om Kortvideo’s te skep met gebruik van die oudio in jou video.
Kategorie

Kies ’n kategorie sodat kykers jou video makliker kan kry. Vir Opleiding moet jy die volgende opsies kies:

• Soort: Kies aktiwiteit, konsepoorsig, demonstrasies, lesing, stap-vir-stap-handleiding vir probleem, toepassing in die werklike lewe, wetenskapeksperiment, wenke, of ander opsies as jou opleidingsoort.
  • Probleme: Voeg die tydstempel en die vraag by wat in jou video beantwoord word. Let wel: Hierdie opsie is slegs beskikbaar vir die opleidingsoort met stap-vir-stap-handleiding vir die probleem.
  • Akademiese stelsel:  Kies die land/streek waarmee jou video belyn word. Jy kan so die vlak en eksaminering, kursus of akademiese standaard verder spesifiseer. Let wel: Dit kan outomaties op grond van jou kanaal se verstekland/-streek gekies word.
  • Vlak: Kies jou video se vlak, byvoorbeeld Graad 9 of gevorderd.
  • Eksaminering, kursus of standaard: Deursoek ons databasis vir die akademiese standaard, eksaminering of kursus wat met jou video verband hou.
Opmerkings en graderings Kies of kykers opmerkings by die video kan maak. Kies of kykers kan sien hoeveel opduime jou video het.
Sigbaarheid Kies die privaatheidinstellings van jou video om te beheer waar jou video kan verskyn en wie dit kan kyk.
Onderskrifte Voeg onderskrifte by jou video om ’n wyer gehoor te bereik.
Eindskerm Voeg visuele elemente aan die einde van jou video by. Jou video moet 25 sekondes of langer wees as jy ’n eindskerm wil byvoeg.
Kaarte Voeg interaktiewe inhoud by jou video.
If you want to note that the video is about a specific game, you can select the "Gaming" category and add the title in the video's advanced settings.

Kyk hoe om video-instellings te wysig

Kyk na die volgende video op die YouTube Creators-kanaal om uit te vind hoe om video-instellings te wysig.

Edit Video Settings with YouTube Studio