Abonner på kanaler

Fra og med juli 2018 deles YouTube Gaming-abonnementene med YouTube. Finn ut mer her

Du kan abonnere på kanaler du vil se mer innhold fra. Bare trykk på Abonner-knappen under en YouTube-video eller på en kanalside. Når du abonnerer på en kanal, vises nye videoer publisert av kanalen, i abonnementsfeeden din.

Det kan også hende at du får varsler når en kanal du abonnerer på, publiserer nytt innhold. Som standard sender vi deg bare varsler om høydepunktene fra kanalen. Finn ut mer om hvordan du administrerer varslene dine.

Getting started | How to subscribe to a YouTube channel and why

Abonner på en kanal

1. Åpne YouTube-appen, eller gå til m.youtube.com.
  2. Logg på YouTube.
  3. Hvis du er på Startside-fanen :
    • Trykk på kanalikonet under videoen fra kanalen du vil abonnere på.
    • Trykk på Abonner .
  4. Hvis du ser på en video fra en kanal som du vil abonnere på:
    • Trykk på Abonner under videoen.

Når du abonnerer på en kanal, ser du en liste over anbefalte kanaler på skjermen. Disse er basert på lignende kanaler som du ikke allerede abonnerer på. Du kan alltid se kanalens innhold før du abonnerer.

Når får jeg varsler?

Når du abonnerer på en kanal, sender vi deg automatisk varsler om fremhevet innhold fra den kanalen. Du kan velge å bli varslet hver gang kanalen publiserer noe, ved å endre varslingsinnstillingene dine

Vær oppmerksom på at varslingsinnstillingene dine for kanalen tilbakestilles hvis du avslutter abonnementet og deretter abonnerer på kanalen på nytt.

Merk: Du får ikke varsler hvis kanalen er angitt som laget for barn.

Avslutt abonnementet på en kanal

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til en video fra en kanal du ikke lenger vil abonnere på.
  3. Under videospilleren trykker du på Abonnerer etterfulgt av Avslutt abonnementet.
  4. Nederst på skjermen ser du en melding som bekrefter at du har avsluttet abonnementet på kanalen.

Administrer abonnementene dine

Finn kanaler å abonnere på

YouTube viser videoer og kanaler vi tror du vil like, både på Startside-fanen og etter at du har sett en video. Vi anbefaler disse videoene basert på det du har sett, og det som er på vei opp.

Hvis du ikke liker det vi anbefaler, kan du fortelle oss at du ikke er interessert.

• Søk etter kategori: Hvis du vil se kanaler om et bestemt emne, kan du gå til Søk gjennom kanaler for å se populære kanaler fra forskjellige kategorier.
  • Søk: Prøv å søke etter interessene dine på YouTube. Deretter kan du bruke et filter på søkeresultatene dine for å se kanaler som er relevante for det du søkte etter.

Se abonnementene dine

Når du abonnerer på en kanal, ser du nye videoer på Abonnementer-fanen . På Startside-fanen ser du også videoer fra abonnementene dine, i tillegg til anbefalinger om kanaler eller videoer som du kanskje er interessert i.

Følg denne veiledningen for å finne abonnementene dine:

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Logg på YouTube.
  3. Trykk på Abonnementer-fanen

Du kan trykke på Alt for å se en liste over kanalene dine, og filtrere resultatene ved hjelp av rullegardinpilen øverst.

En prikk vises ved siden av kanalnavnet når det finnes nytt innhold fra en kanal du abonnerer på. Hvis det er en direktesending i gang på en av kanalene du abonnerer på, ser du ordet «Direkte» ved siden av kanalnavnet.

Feilsøk problemer med abonnementene dine

Abonnementsgrenser

Hvis du ser en feilmelding om for mange abonnementer, har du nådd abonnementsgrensen din. Du kan bare abonnere på 75 nye kanaler hver dag.

Du kan abonnere på maksimalt 2000 kanaler. Dette tallet øker imidlertid hvis kanalen din får flere abonnenter. Grensen er knyttet til hvor mange abonnenter kanalen din har, eller hvor lenge du har hatt kontoen. Den nøyaktige grensen kan dermed endres over tid.

Vi anbefaler at du setter en grense på 5000 kanalabonnementer for kontoen din for å sikre en best mulig opplevelse av abonnementsfeeden og kanallisten.

Tredjepartsutvidelser som starter kanalabonnementer på dine vegne uten tillatelse fra deg

Hvis du ser varsler for videoer og kanaler du ikke har abonnert på, eller som du har avsluttet abonnementet på, kan det hende at en nettleserutvidelse har startet kanalabonnementer på dine vegne uten tillatelse fra deg. Finn ut mer om hvordan du administrerer nettleserutvidelser.

Forskjellen mellom varsler og Abonnementer-feeden

I Abonnementer-feeden, som er tilgjengelig både på mobil og datamaskin, ser du alle nylig opplastede videoer fra kanalene du abonnerer på.

Med varsler får du beskjed når det kommer nye videoer og oppdateringer fra kanalene du abonnerer på. Du kan motta varslene via e-post, som mobilvarsler eller som meldinger i innboksen på datamaskinen din. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk personlig tilpassede varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen.

Trykk på varselbjellen på en kanal du abonnerer på, for å motta alle varslene fra denne kanalen. Symbolet endres til en ringende bjelle , og dette viser at du har valgt å motta alle varsler.

Merk: Du får ikke varsler når kanalen er angitt som laget for barn.