Abonner på kanaler

Fra og med juli 2018 deles YouTube Gaming-abonnementene med YouTube. Finn ut mer her

Du kan abonnere på kanaler du vil se mer innhold fra. Bare trykk på Abonner-knappen under en YouTube-video eller på en kanalside. Når du abonnerer på en kanal, vises nye videoer publisert av kanalen, i abonnementsfeeden din.

Det kan også hende at du får varsler når en kanal du abonnerer på, publiserer nytt innhold. Som standard sender vi deg bare varsler om høydepunktene fra kanalen. Finn ut mer om hvordan du administrerer varslene dine.

Getting started | How to subscribe to a YouTube channel and why

Abonner på en kanal

1. Åpne YouTube-appen, eller gå til m.youtube.com.
  2. Logg på YouTube.
  3. Hvis du er på Hjem-fanen :
    • Trykk på kanalikonet under videoen fra kanalen du vil abonnere på.
    • Trykk på Abonner .
  4. Hvis du ser på en video fra en kanal som du vil abonnere på:
    • Trykk på Abonner under videoen.

Når du abonnerer på kanaler, ser du en liste over anbefalte kanaler på skjermen. Disse anbefalingene er basert på relaterte kanaler som du ikke abonnerer på ennå. Du kan alltids se kanalens innhold før du abonnerer.

Når du abonnerer på en kanal, sender vi deg automatisk varsler om fremhevet innhold fra den kanalen. Vi sender imidlertid ikke varsler om annet innhold med mindre du angir det. Du kan velge å bli varslet hver gang kanalen publiserer noe, ved å endre varselinnstillingene dine
Vær oppmerksom på at varselinnstillingene dine for kanalen tilbakestilles hvis du avslutter abonnementet og deretter abonnerer på kanalen på nytt.

Følg den samme fremgangsmåten for å avslutte abonnementet på en kanal som for å abonnere på en kanal, men trykk på Abonnerer i stedet for Abonner. Du skal kunne se en bekreftelse på at du har avsluttet abonnementet på kanalen, nederst på skjermen.

Administrer abonnementene dine

Finn kanaler å abonnere på

YouTube viser videoer og kanaler vi tror du vil like, både på Hjem-fanen og etter at du har sett en video. Vi anbefaler disse videoene basert på det du har sett, og det som er på vei opp.

Hvis du ikke liker det vi anbefaler, kan du fortelle oss at du ikke er interessert.

• Bla gjennom etter kategori: Hvis du vil se kanaler for et bestemt emne, for eksempel musikk, sport, humor eller spill, kan du gå til Bla gjennom kanaler for å se populære kanaler i forskjellige kategorier.
  • Søk: Prøv å søke etter interessene dine på YouTube. Du kan deretter bruke et filter på søkeresultatene dine for å se kanaler som er relevante for det du søkte etter.

Se abonnementene dine

Når du abonnerer på en kanal, ser du nye videoer på Abonnementer-fanen . På Hjem-fanen ser du også videoer fra abonnementene dine, i tillegg til anbefalinger om kanaler eller videoer som du kanskje er interessert i.

Følg denne veiledningen for å finne abonnementene dine:

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Logg på YouTube.
  3. Trykk på Abonnementer-fanen

Du kan trykke på Kanalliste for å se en liste over kanalene dine. Bruk rullegardinpilen øverst til å filtrere resultatene.

Det vises en prikk ved siden av kanalnavnet når det finnes nytt innhold fra den kanalen. Hvis det er en direktesending i gang på en av kanalene du abonnerer på, ser du ordet «Direkte» ved siden av kanalnavnet.

Feilsøk problemer med abonnementene dine

Abonnementsgrenser

Hvis du ser en feilmelding om for mange abonnementer, har du nådd abonnementsgrensen din. Du kan bare abonnere på 75 nye kanaler hver dag.

Du kan abonnere på maksimalt 2000 kanaler. Dette tallet øker imidlertid hvis kanalen din får flere abonnenter. Grensen er knyttet til hvor mange abonnenter kanalen din har, eller hvor lenge du har hatt kontoen. Den nøyaktige grensen kan dermed endres over tid.

Vi anbefaler at du setter en grense på 5000 kanalabonnementer for kontoen din for å sikre en best mulig opplevelse av abonnementsfeeden og kanallisten.

Tredjepartsutvidelser som starter kanalabonnementer på dine vegne uten tillatelse fra deg

Hvis du ser varsler for videoer og kanaler du ikke har abonnert på, eller som du har avsluttet abonnementet på, kan det hende at en nettleserutvidelse har startet kanalabonnementer på dine vegne uten tillatelse fra deg. Finn ut mer om hvordan du administrerer nettleserutvidelser.