Abonner på YouTube-kanaler

Du kan abonnere på kanaler, du gerne vil se mere indhold fra. Du kan finde en Abonner-knap på en YouTube-video eller på en kanals side. Når du først abonnerer på en kanal, vil alle de nye videoer, som kanalen udgiver, blive vist i dit abonnementsfeed.

Du modtager muligvis notifikationer, når en kanal, du abonnerer på, udgiver nyt indhold. Som standard sender vi dig kun højdepunkterne fra kanalen. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine notifikationer.

Kom godt i gang | Sådan abonnerer du på en YouTube-kanal, og derfor bør du gøre det

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Abonner på en YouTube-kanal

1. Åbn YouTube-appen, eller gå til m.youtube.com.
  2. Log ind på YouTube.
  3. Hvis du er på fanen Start :
    • Tryk på kanalikonet under den video, hvis kanal du vil abonnere på.
    • Tryk på Abonner .
  4. Hvis du ser en video, hvis kanal du vil abonnere på:
    • Tryk på Abonner under videoen.

Når du begynder at abonnere på en kanal, kan du se en liste over anbefalede kanaler på skærmen. De er baseret på relaterede kanaler, som du ikke allerede abonnerer på. Du kan altid se kanalens indhold, før du abonnerer.

Hvornår modtager du notifikationer?

Når du abonnerer på en kanal, sender vi dig automatisk notifikationer om højdepunkterne fra den pågældende kanal. Du kan vælge at få en notifikation, hver gang kanalen udgiver indhold, ved at ændre dine indstillinger for notifikationer

Bemærk! Hvis du opsiger dit abonnement og derefter abonnerer på kanalen igen, bliver dine indstillinger for notifikationer nulstillet.

Hvis en kanals målgruppe er angivet som lavet til børn, får du ingen notifikationer. Notifikationsklokken vil være indstillet til Ingen notifikationer . Du kan ikke ændre denne indstilling.

Afmeld en YouTube-kanal

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til en video, hvis kanal du vil afmelde et abonnement på.
  3. Under videoafspilleren skal du trykke på Abonnerer og så Afmeld.
  4. Du får en notifikation om, at du har afmeldt abonnementet, nederst på skærmen.

Administrer dine YouTube-abonnementer

Find kanaler, som du kan abonnere på

YouTube viser videoer og kanaler, vi tror, du vil kunne lide, på fanen Start , og når du har set en video. Vi anbefaler disse videoer baseret på, hvad du har set, og hvad der er hot lige nu.

Hvis du ikke kan lide det, vi anbefaler, kan du fortælle os, at du ikke er interesseret.

• Gennemse efter kategori: Hvis du vil se kanaler om et bestemt emne, skal du gå til Udforsk for at se populære kanaler i forskellige kategorier.
  • Foretag en søgning: Prøv at søge efter dine interesser på YouTube. Du kan derefter anvende et filter på dine søgeresultater for at finde kanaler, der er relevante i forhold til det, du har søgt efter.

Se dine YouTube-abonnementer

Når du abonnerer på en kanal, kan du se nye videoer på fanen Abonnementer . På fanen Start kan du også se videoer fra dine abonnementer og anbefalinger af kanaler eller videoer, som du muligvis er interesseret i.

Følg denne vejledning for at komme til dine abonnementer:

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Log ind på YouTube.
  3. Tryk på fanen Abonnementer

Du kan gå til en liste over dine kanaler ved at trykke på Alle og filtrere dine resultater ved hjælp af menupilen øverst.

Når en kanal, du abonnerer på, har nyt indhold, vil du se en prik ud for kanalens navn. Hvis en kanal, du abonnerer på, livestreamer indhold, vil du se ordet "Live" ud for kanalens navn.

Fejlfinding af et problem med dine YouTube-abonnementer

Abonnementsgrænser for YouTube

Hvis du ser fejlmeddelelsen "For mange nyoprettede abonnementer", har du nået grænsen for abonnementer. Du kan kun abonnere på 75 kanaler pr. dag.

Generelt kan du højst abonnere på 2.000 kanaler. Men din grænse for abonnementer sættes højere, efterhånden som din YouTube-kanal vokser. Den afhænger af, hvor mange abonnenter din kanal har, eller hvor længe din konto har eksisteret. Dine nøjagtige grænser kan ændres med tiden.

Vi anbefaler, at du begrænser din konto til 5.000 kanalabonnementer for at sikre, at abonnementsfeedet og kanallisten giver den bedste oplevelse.

Tredjepartsudvidelser, der tilmelder dig abonnement på kanaler uden din tilladelse

Hvis du får notifikationer om videoer og kanaler, du ikke abonnerer på, eller indhold, du har afmeldt, kan det skyldes, at en browserudvidelse har tilmeldt dig indhold eller abonneret på kanaler uden din tilladelse. Få flere oplysninger om, hvordan du styrer browserudvidelser.

Forskellen på notifikationer og abonnementsfeed

I abonnementsfeedet, som er tilgængeligt på både mobilenheder og computere, kan du se alle nyligt uploadede videoer fra dine abonnementer.

Notifikationer kan give dig besked, når der er nye videoer, dele opdateringer fra dine abonnementer og gøre dig opmærksom på indhold, som du måske vil kunne lide. Vi sender mails og personligt tilpassede notifikationer på mobilenheder eller indbakkenotifikationer på computere eller mobilenheder. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk personligt tilpassede notifikationer med aktivitetshøjdepunkter.

Indbakkenotifikationer er arrangeret efter tidspunkt, og nyere notifikationer vises øverst. Nogle notifikationer kan blive vist oven over nyere notifikationer i sektionen "Vigtigt". Denne sektion indeholder de notifikationer, som vi mener, kan være mest relevante for dig. Eksempler på vigtige notifikationer kan omfatte et svar på din kommentar, eller når folk deler dine videoer.

Hvis du vil modtage alle notifikationer fra en kanal, du abonnerer på, skal du trykke på notifikationsklokken . Klokkeikonet ændres til en klokke, der ringer , for at angive, at du har valgt at få alle notifikationer.

Hvis en kanals målgruppe er angivet som lavet til børn, får du ingen notifikationer. Notifikationsklokken vil også være indstillet til ingen notifikationer . Du kan ikke ændre denne indstilling.