Subscriure's a canals de YouTube

Pots subscriure't als canals que t'agraden per veure'n més contingut. Trobaràs el botó Subscriu-me a sota de qualsevol vídeo de YouTube o a la pàgina d'un canal. Un cop t'hi hagis subscrit, qualsevol vídeo nou que s'hi publiqui es mostrarà al teu feed de subscripcions.

També pots començar a rebre notificacions cada vegada que es publiqui contingut nou en un canal a què t'has subscrit. De manera predeterminada, només t'enviarem la informació més destacada del canal. Obtén informació sobre com pots gestionar les teves notificacions.

Introducció | Com pots subscriure't a un canal de YouTube i per què

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Subscriure's a un canal de YouTube

1. Obre l'aplicació YouTube o ves a m.youtube.com.
  2. Inicia la sessió a YouTube.
  3. Si ets a la pestanya Inici , segueix aquests passos:
    • A sota del vídeo del canal a què et vols subscriure, toca la icona del canal.
    • Toca Subscriu-me .
  4. Si estàs mirant un vídeo i et vols subscriure al canal en què està publicat, segueix aquests passos:
    • A sota del vídeo, toca Subscriu-me .

Quan t'hi hagis subscrit, veuràs una llista de canals recomanats a la pantalla, segons els canals relacionats a què encara no t'has subscrit. Recorda que sempre pots veure el contingut d'un canal abans de subscriure-t'hi.

Quan es reben notificacions

Quan et subscriguis a un canal, t'enviarem automàticament notificacions sobre el contingut més destacat d'aquest canal. Pots decidir si vols rebre notificacions cada cop que es publiqui contingut al canal canviant la configuració de les notificacions.

Tingues en compte que, si cancel·les la subscripció i t'hi tornes a subscriure, es restablirà la configuració.

No rebràs notificacions d'un canal si té el públic definit com a creat per a nens. A més, la campana de notificació es definirà com a Cap notificació . No podràs canviar aquesta opció de configuració.

Cancel·lar la subscripció a un canal de YouTube

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a algun vídeo del canal del qual vulguis cancel·lar la subscripció.
  3. A sota del reproductor de vídeo, toca Subscrit i després Cancel·la la subscripció.
  4. A la part inferior de la pantalla, veuràs una notificació per confirmar que has cancel·lat la subscripció.

Gestionar les subscripcions a YouTube

Cercar canals a què subscriure's

YouTube mostra vídeos i canals que pensem que et poden agradar a la pestanya Inici  i després de mirar un vídeo. Et recomanem aquests vídeos en funció del que hagis mirat i el que sigui popular.

Si no t'agraden les recomanacions, pots indicar que no t'interessen.

• Explora per categories: si vols veure canals sobre un tema concret, ves a Explora per veure canals populars de diverses categories.
  • Fes una cerca: prova de cercar el que t'interessi a YouTube. A continuació, pots utilitzar filtres als resultats de cerca perquè es mostrin canals rellevants sobre el que has cercat.

Veure les teves subscripcions de YouTube

Quan et subscriguis a un canal, veuràs els vídeos nous a la pestanya Subscripcions . A la pestanya Inici  també s'hi mostren vídeos de les teves subscripcions, així com recomanacions de canals o vídeos que et poden interessar.

Per consultar les teves subscripcions, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Inicia la sessió a YouTube.
  3. Toca la pestanya Subscripcions .

Per anar a la llista dels canals a què t'has subscrit, toca Tots i filtra els resultats amb la fletxa de menú desplegable de la part superior.

Quan un canal a què estiguis subscrit publiqui contingut nou, veuràs un punt al costat del seu nom. Si està transmetent contingut en directe, es mostrarà "En directe" al costat del nom del canal.

Resoldre un problema amb les subscripcions de YouTube

Límits de subscripcions a YouTube

Si veus un missatge d'error amb el text "Tens massa subscripcions", vol dir que has arribat al límit de subscripcions. Només et pots subscriure a 75 canals al dia.

En general, et pots subscriure a un màxim de 2.000 canals. Tot i això, el teu límit de subscripcions augmenta a mesura que creix el teu canal de YouTube: està lligat al teu nombre de subscriptors o al temps que fa que vas crear el teu compte. És possible que els límits exactes canviïn amb el temps.

Et recomanem que no et subscriguis a més de 5.000 canals per gaudir de la millor experiència amb el feed de subscripcions i la llista de canals.

Extensions de tercers que et subscriuen a canals sense el teu permís

Si reps notificacions de vídeos i canals a què no t'has subscrit o de contingut de subscripcions que has cancel·lat, és possible que una extensió del navegador t'hi hagi subscrit sense el teu permís. Obtén més informació sobre com pots controlar les extensions del navegador.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant des del mòbil com des de l'ordinador, mostrarà els vídeos penjats recentment de les teves subscripcions.

Notificacions: et poden indicar quan hi ha vídeos nous, compartir actualitzacions de les teves subscripcions i informar sobre el contingut que et pot agradar. Enviarem correus electrònics, notificacions personalitzades al mòbil o notificacions a la safata d'entrada a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions personalitzades automàticament amb l'activitat destacada.

Les notificacions de la safata d'entrada s'ordenen per hora, amb les notificacions més recents a la part superior. Algunes notificacions es poden mostrar a sobre de les més recents a la secció "Important", que inclou les notificacions que creiem que poden ser més rellevants. Alguns exemples de notificacions importants són, entre d'altres, una resposta al teu comentari o el moment en què les persones comparteixen els teus vídeos.

Per rebre totes les notificacions d'un canal a què t'has subscrit, toca la campana de notificació . La icona canviarà a una campana sonant per indicar que has triat rebre totes les notificacions.

No rebràs notificacions d'un canal si té el públic definit com a creat per a nens. La campana de notificació també es definirà com a per indicar que no reps cap notificació. No pots canviar aquesta opció de configuració.