Flytt YouTube-kanalen din til en annen konto

Du kan flytte kanalen din (inkludert videoer, Liker-klikk osv.) fra en konto til en annen.

Før du starter:

YouTube-kanaler knyttes automatisk til en konto. Det finnes to forskjellige typer kontoer:

Google-konto Du trenger en Google-konto for å logge på YouTube. Kanalnavnet ditt blir automatisk det samme som navnet du bruker på Google-kontoen din.
Merkevarekonto En merkevarekonto er en konto spesielt for merkevaren din. Denne typen konto skiller seg fra en personlig Google-konto. Hvis en kanal er knyttet til en merkevarekonto, kan flere personer administrere den fra Google-kontoene sine. Finn ut mer om hvordan du oppretter en merkevarekonto.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å flytte kanalen din til en annen konto:

1. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre på youtube.com
  2. Klikk på Bytt konto
  3. Logg på kontoen som er knyttet til kanalen du vil flytte.

Advarsel

Det er viktig at du er logget på kontoen som er knyttet til kanalen du vil flytte. Hvis du for eksempel vil flytte kanalen som er knyttet til Google-kontoen din, til en merkevarekonto, må du sørge for at du er logget på Google-kontoen din før du foretar deg noe.

Likeledes må du være logget på merkevarekontoen din hvis du vil flytte kanalen som er knyttet til merkevarekontoen din, til Google-kontoen din.

På denne måten forhindrer du at kanalen din ved et uhell blir slettet under flyttingen.

4. Gå til de avanserte kontoinnstillingene
  5. Gå til Kontoinformasjon, og klikk enten på Flytt kanalen til en merkevarekonto eller på Flytt kanalen til Google-kontoen din eller en annen merkevarekonto.
  6. Skriv inn passordet.
  7. Velg kontoen du vil flytte til, fra listen.
    1. Hvis kontoen du velger, allerede er knyttet til en YouTube-kanal, klikker du på Slett kanalen i forgrunnsvinduet som åpnes. Merk: Dette fører til at kanalen som allerede er knyttet til den aktuelle kontoen, blir slettet. Dermed slettes alt innhold som er knyttet til den aktuelle kanalen (inkludert videoer, kommentarer, meldinger, spillelister og logger) for godt.
  8. Sjekk hvordan kanalnavnet ditt kommer til å se ut etter flyttingen, og klikk deretter på Flytt kanalen
    • Merk: Hvis du allerede har knyttet en kanal til kontoen du flytter til, blir denne kanalen slettet. Det samme gjelder videoene på kanalen.
Merk at enkelte typer innhold ikke kan flyttes, blant annet kommentarer fra kanalen, sendte og mottatte meldinger, bekreftelsesmerker og fellesskapsinnstillinger for automatiske filtre. Du ser en advarsel hvis du har noe av dette på kanalen din. En eventuell egendefinert nettadresse flyttes ikke over til den nye kanalen din.