Bytt mellom kanaler i en Google-konto

Du kan administrere opptil 100 kanaler fra én Google-konto. Finn ut hvordan du bruker merkevarekontoer til å administrere YouTube-kanalene dine.

Bytt mellom kanaler

Du kan bare bruke én kanal om gangen på YouTube. Følg veiledningen nedenfor for å bytte mellom YouTube-kanalene du har knyttet til den samme Google-kontoen.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Når du logger på YouTube på en mobilenhet, blir du bedt om å velge kanalen du vil bruke.

Slik bytter du til en annen kanal du administrerer:

YouTube-appen for Android

1. Åpne YouTube-appen .
  2. Gå til profilbildet ditt .
  3. Trykk på Bytt konto øverst.
  4. Trykk på en kanal på listen for å begynne å bruke den tilhørende kontoen.

YouTube Studio-appen for Android

1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. Øverst til høyre trykker du på profilen din .
  3. Trykk på Bytt konto øverst.
  4. Velg kanalen du vil opptre på vegne av.

Bytt enkelt mellom kontoer på mobil

Du kan når som helst sjekke kontoen din for å se hvilken kanal du bruker.

Jeg skal ha tilgang til en kanal, men den vises ikke på listen

Hvis kanalen din ikke vises, kan du gå til studio.youtube.com for å bytte kanal.

Jeg har en kanal som er tilknyttet en merkevarekonto, men den vises ikke på listen.

Hvis kanalen din ikke vises, er ikke Google-kontoen du er logget på med, oppført som administrator for merkevarekontoen til denne kanalen.

Slik løser du problemet: Følg denne veiledningen for å legge Google-kontoen din til som administrator for merkevarekontoen som er knyttet til den aktuelle kanalen.

Slik fjerner du en kanal fra denne listen

Merk: Hvis du ser et alternativ med e-postadressen din i stedet for et navn, kan du bruke YouTube som en seer uten kanal. Du kan ikke fjerne alternativet, men du kan bruke det til å opprette en ny kanal med brukernavnet du har valgt for Google-kontoen din.