Bytt mellom kanaler i en Google-konto

Du kan administrere opptil 100 kanaler fra én Google-konto. Finn ut hvordan du bruker merkevarekontoer til å administrere YouTube-kanalene dine.

Bytt mellom kanaler

Du kan bare bruke én kanal om gangen på YouTube. Følg veiledningen nedenfor for å bytte mellom YouTube-kanalene du har knyttet til den samme Google-kontoen.

Tips: Du kan også gjøre dette med YouTube Skaperstudio-appen på mobilenheten din. Kom i gang gjennom brukerstøtten for YouTube Skaperstudio-appen.

Bytt enkelt mellom kontoer på mobil

Når du logger på YouTube på en mobilenhet, blir du bedt om å velge kanalen du vil bruke.

Slik bytter du til en annen kanal du administrerer:

1. Trykk på kontoikonet .
  2. Trykk på pilen ved siden av navnet ditt.

3. Trykk på en kanal i listen for å begynne å bruke den kontoen.

Du kan når som helst sjekke kontoen din for å se hvilken kanal du bruker for øyeblikket.

Jeg skal ha tilgang til en kanal, men den vises ikke på listen

Hvis kanalen din ikke vises, kan du gå til studio.youtube.com for å bytte kanal.

Jeg har en kanal som er tilknyttet en merkevarekonto, men den vises ikke på listen.

Hvis kanalen din ikke vises, er ikke Google-kontoen du er logget på med, oppført som administrator for merkevarekontoen til denne kanalen.

Slik løser du problemet: Følg denne veiledningen for å legge Google-kontoen din til som administrator for merkevarekontoen som er knyttet til den aktuelle kanalen.

Slik fjerner du en kanal fra denne listen

Merk: Hvis du ser et alternativ med e-postadressen din i stedet for et navn, kan du bruke YouTube som en seer uten kanal. Du kan ikke fjerne alternativet, men du kan bruke det til å opprette en ny kanal med brukernavnet du har valgt for Google-kontoen din.