YouTube-kanavan siirtäminen toiselle tilille

Voit siirtää kanavasi (ja sen videot, tykkäykset jne.) yhdeltä tililtä toiselle.

Ennen aloittamista:

YouTube-kanava on yhdistetty automaattisesti tiettyyn tiliin. Tilejä on kahdentyyppisiä:

Google-tili Tarvitset Google-tilin, jotta voit kirjautua YouTubeen. Kanavasi nimi on automaattisesti sama kuin Google-tililläsi oleva nimi.
Bränditili Bränditili on tili, joka luodaan nimenomaan brändiäsi varten. Tämä tili eroaa henkilökohtaisesta Google-tilistäsi. Jos kanava on linkitetty bränditilille, useat eri ihmiset voivat ylläpitää sitä Google-tiliensä kautta. Lue lisää bränditilin luomisesta.

Voit siirtää kanavasi tililtä toiselle seuraavasti:

1. Klikkaa youtube.com-sivun oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  2. Valitse Vaihda tiliä
  3. Kirjaudu tilille, joka on yhdistetty kanavaan, jonka haluat siirtää.

Varoitus

Sinun on oltava kirjautuneena sille tilille, joka on yhdistetty kanavaan, jonka haluat siirtää. Jos esimerkiksi haluat siirtää Google-tiliisi yhdistetyn kanavan bränditilille, varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.

Jos taas haluat siirtää bränditiliisi yhdistetyn kanavan Google-tilillesi, varmista, että olet kirjautunut bränditilillesi.

Näin varmistat, ettei kanavaasi poisteta tahattomasti siirron aikana.

4. Siirry tilin lisäasetuksiin
  5. Valitse joko Siirrä kanava brändin tilille tai Siirrä kanava Google-tilillesi tai eri brändin tilille.
  6. Lisää salasanasi ja vahvista tili uudelleen. Katso lisätietoja tilin uudelleenvahvistamisesta.
  7. Valitse tili, jonka haluat siirtää.
    1. Jos valitsemasi tili on jo yhdistetty YouTube-kanavaan, valitse valintaikkunasta Poista kanava. Huom. Tämä poistaa kanavan, joka on jo yhdistetty tiliin. Kaikki kanavaan liittyvä sisältö (kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot) poistetaan pysyvästi.
  8. Katso, miltä kanavasi nimi näyttää siirron jälkeen, ja valitse Siirrä kanava
    • Tärkeää: Tämä poistaa siirron kohteena olevaan tiliin tällä hetkellä yhdistetyt kanavat (ja niiden videot).
Huom. Seuraavaa sisältöä ei voi siirtää: kaikki kanavan kommentit, lähetetyt ja vastaanotetut viestit, vahvistusmerkit ja automaattisen suodattimen yhteisöasetukset. Sinulle näytetään varoitus, jos kanavallasi on tällaista sisältöä. Jos kanavallasi on oma URL-osoite, sitä ei siirretä uudelle kanavallesi.