Moure el canal de YouTube d'un compte de marca a un altre

Abans de començar:

Un canal de YouTube està connectat automàticament a un compte. Hi ha dos tipus de comptes:

Compte de Google Per iniciar la sessió a YouTube, necessites un Compte de Google. Per defecte, el nom del teu canal és el mateix que el del teu Compte de Google.
Compte de marca

Un compte de marca és el compte específic d'una marca, i és diferent d'un Compte personal de Google. Si un canal està enllaçat a un compte de marca, el pot gestionar més d'un Compte de Google.

Informació sobre com pots crear un compte de marca:

1. Primer, comprova si ja tens un compte de marca.
  2. Inicia la sessió a YouTube.
  3. Ves a la teva llista de canals.
  4. Fes clic a Crea un canal.
  5. Emplena la informació per posar nom al compte de marca i verifica'l.
  6. Fes clic a Crea.

Riscos de les transferències de canals

Pots moure el teu canal i els seus vídeos d'un compte de marca a un altre, sempre que estiguin associats al mateix Compte de Google. Aquest procés es coneix com a transferència del canal.

És responsabilitat teva protegir la informació sensible d'inici de sessió del compte i crear un pla per mantenir-hi l'accés abans que es produeixi cap problema. Per recuperar el teu canal, segueix aquests consells per recuperar el compte.

Moure el teu compte de marca a un altre compte de marca és un procés que pots completar personalment, però només s'ha de fer si és necessari. Si la transferència s'ha fet incorrectament, pots córrer el risc de suprimir un altre canal per error.

Què perdràs amb la transferència d'un compte de marca:

Compte Contingut que s'ha perdut
Compte de marca A: associat al canal que es transfereix
Compte de marca B: associat al canal que se substitueix (se suprimeix en transferir el compte de marca A)
  • Vídeos
  • Missatges
  • Llistes de reproducció
  • Historial del canal
  • Insígnia de verificació

Moure el teu canal d'un compte de marca a un altre compte de marca:

Si el teu compte és un compte supervisat, no pots moure el teu canal. Un compte de centre educatiu pot tenir l'opció de transferir el seu canal en funció dels requisits per transferir el canal.

Abans de començar, verifica que:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Si cal, canvia de compte i inicia la sessió al Compte de Google associat amb el canal que vulguis moure.

Advertiment:

Pot ser que suprimeixis un altre canal per error. Per evitar-ho, comprova que tinguis la sessió iniciada al Compte de Google associat amb el canal que vulguis moure.

Per exemple, el canal A és el teu canal antic. El canal B és el canal al qual vols fer la transferència. Has d'iniciar la sessió al compte del canal A.

4. Fes clic a Configuració.
  5. Fes clic a Configuració avançada.
  6. Fes clic a Mou el canal a un compte de marca.
  7. A la llista que es mostra en pantalla, tria el compte al qual vols moure el canal. Si no veus cap llista de comptes, segueix aquests passos per resoldre el problema.
  8. Si el compte que tries ja està associat a un canal de YouTube, fes clic a Substitueix i, a continuació, selecciona Suprimeix el canal al quadre que es mostra.
    • Important: aquesta acció suprimirà el canal que estigui associat amb el compte triat. Tot el contingut associat amb aquest canal se suprimirà permanentment, inclosos els vídeos, els comentaris, els missatges, les llistes de reproducció i l'historial.
  9. Comprova com es mostrarà el nom del canal després d'aquest procés i fes clic a Mou el canal.
    • Nota: és possible que se't demani que introdueixis la contrasenya i tornis a autenticar-te. Obtén més informació sobre com pots tornar a autenticar el teu compte.