Canviar de canal en un Compte de Google

Amb un mateix Compte de Google pots gestionar fins a 100 canals. Obtén informació sobre com pots fer servir els comptes de marca per gestionar canals de YouTube.

Canviar de canal

A YouTube, no es pot fer servir més d'un canal alhora. Per canviar entre els diversos canals de YouTube que tinguis connectats al mateix Compte de Google, segueix les instruccions a continuació.

Consell: també ho pots fer amb l'aplicació YouTube Studio al dispositiu mòbil. Per començar, ves al Centre d'ajuda de l'aplicació YouTube Studio.

Canviar de compte fàcilment en dispositius mòbils

Quan iniciïs la sessió a YouTube en un dispositiu mòbil, se't demanarà que triïs el canal que vols utilitzar.

Per canviar a un altre canal que gestiones, segueix aquests passos:

1. Ves a la icona del compte .
  2. Toca la fletxa que hi ha al costat del teu nom.

3. Toca un canal de la llista per començar a fer-ne servir el compte.

Sempre pots consultar el teu compte per comprovar quin canal estàs fent servir.

Tinc permís per accedir a un canal, però no figura a la llista

Si el teu canal no es mostra a la llista, ves a studio.youtube.com per canviar de canal.

Tinc un canal enllaçat a un compte de marca, però no figura a la llista

Si el teu canal no s'inclou a la llista, vol dir que el Compte de Google amb què has iniciat la sessió no figura com a gestor del compte de marca d'aquest canal.

Per corregir el problema, segueix aquestes instruccions per afegir el teu Compte de Google com a gestor del compte de marca connectat a aquest canal.

Si vols suprimir un canal d'aquesta llista

Nota: si veus una opció que mostra la teva adreça electrònica en comptes d'un nom, això vol dir que pots fer servir YouTube com a espectador sense necessitat de tenir un canal. No pots suprimir l'adreça, però pots fer servir aquesta opció per crear un canal nou que utilitzi el nom que has seleccionat per al teu Compte de Google.