Slates invoegen op een advertentie

Onze klassieke tools voor livestreaming verdwijnen binnenkort. Probeer ons nieuwe Live controlecentrum waar je zowel de klassieke desktoptools voor livestreaming als nieuwe en verbeterde functies vindt. Meer info

Als Inkomsten genereren is ingeschakeld op YouTube, kun je automatisch preroll-advertenties en handmatig midroll-advertenties weergeven.

Wil je advertenties weergeven, vink dan het vakje Inkomsten genereren met advertenties aan op het tabblad Inkomsten genereren. Preroll-advertenties worden elke keer afgespeeld wanneer de speler wordt geladen. Voeg live midroll-advertenties toe door op Advertentie afspelen in het live dashboard te klikken.

Als de speler is ingesloten op een externe site en automatisch starten is ingeschakeld, worden advertenties uitgeschakeld.

Slates invoegen

Met de slatefunctie (geanimeerd YouTube-logo) kun je de video bedekken die door je coderingsprogramma wordt aangeleverd. Slates invoegen is alleen beschikbaar in Evenementen.

• Bekijk de stream met behulp van de voorbeeldspeler.
  • Klik op Slate inschakelen om een slate in te voegen in de openbare stream.
  • Klik op Slate uitschakelen om de slate te verwijderen.
    De advertenties en de slate verschijnen alleen in de speler met de openbare weergave. Vergeet niet om de slate uit te schakelen en te bevestigen dat de slate is verwijderd in de speler met de openbare weergave.
Advertenties invoegen voor Evenementen
  • Klik in Evenmenten op Bewerken en selecteer Inkomsten genereren in het dropdownmenu. Je kunt ook naar het tabblad Inkomsten genereren bovenaan naast Basisinformatie wanneer je het evenement maakt.
  • Selecteer Gebruiksbeleid en kies het beleid dat geschikt is voor je video.
  • Klik op Opslaan.

Advertenties invoegen op een specifiek punt

• Schakel de optie Synchroniseren met voorbeeldspeler in wanneer je de stream start in het Live controlecentrum.
  • Bekijk de stream met behulp van de voorbeeldspeler.
  • Klik op Advertentie invoegen op de plek waar je de advertentie wilt invoegen in de stream.

Tijdens livestreamen is het belangrijk dat advertentiepauzes een vooraf vastgestelde lengte hebben. Stream tijdens de advertentiepauze alleen content of een slate die is goedgekeurd, voor het geval de advertentievoorraad niet beschikbaar is.