Tjen penge på din livestream

Seneste opdateringer

Du kan tjene penge på dine livestreams ved at:

Nogle kanaler har måske også adgang til kanalmedlemskaber for deres seere.
Bemærk! Hvis afspilleren er integreret på et eksternt website med automatisk start, deaktiveres annoncer for din livestream.

Annoncer i livestreams

Hvis din kanal tjener penge, og din livestream er kvalificeret, aktiverer YouTube visning af annoncer i dit indhold. Annoncevisning er ikke garanteret, og nogle seere får muligvis ikke vist en annonce. Livestreams kan være kvalificerede til:

• Annoncer, som vises før afspilning, kører før livestreamen. Disse annoncer kan ses på mobil og computer. Annoncer, som vises før afspilningen, er automatisk aktiveret for livestreams.
  • Annoncer midt i afspilningen kører i løbet af livestreamen. Disse annoncer kan indsættes automatisk eller manuelt.
  • Displayannoncer kører ved siden af eller over indhold. Disse annoncer kan ses på en computer.

Indsæt annoncer midt i afspilningen

Indsæt annoncer midt i afspilningen af en livestream:

1. Åbn YouTube Studio.
  2. Klik på Opret og så Gå live.
  3. Start en livestream med det samme via fanen Stream, eller planlæg en livestream via fanen Administrer.
  4. Øverst skal du klikke på Rediger og så Indtægtsgenerering.
  5. Sørg for, at Indtægtsgenerering er slået til.
  6. Vælg dine indstillinger for annoncer under en livestream:
    1. Lad YouTube indsætte annoncer for dig: YouTube viser annoncer midt i afspilningen for seerne på passende tidspunkter under en livestream, og du vælger frekvensniveauet for annoncepauser:
      1. Konservativ: laveste frekvens og laveste indtjeningspotentiale
      2. Balanceret: middelhøj frekvens og middelstort indtjeningspotentiale
      3. Aggressiv: højeste frekvens og højeste indtjeningspotentiale
      4.  Bemærk! Vi giver dig stadig besked, når en annonce er ved at blive vist for seere, hvis du vil springe den over
    2. Vælg, hvordan annoncer skal vises: Du kan manuelt vælge hver enkelt annoncepause midt i afspilningen ELLER vælge, hvor lang tid der skal gå mellem annoncerne. Hvis du vælger at angive tidsbestemte annoncer, kan du vælge mellem 6, 12, 18, 24 eller 30 minutter.
      1. Bemærk! Dit indtjeningspotentiale kan blive lavere, end hvis du lader YouTube indsætte annoncer for dig.
  7. Tryk på Næste, og fortsæt med at konfigurere din livestream.
Bemærk!
  • Det er ikke garanteret, at alle seere vil få vist en annonce midt i afspilningen. Hvis der ikke kører nogen annoncer, fortsætter seerne med at se din livestream.
  • Hvis en seer springer annoncen over, eller annoncen slutter, vender vedkommende tilbage til livestreamen.

Udsæt en annonce midt i afspilningen

Hvis du vælger at lade YouTube indsætte annoncer midt i afspilningen for dig, kan du udsætte annoncer midt i afspilningen på vigtige tidspunkter, hvor du ikke vil have, at seerne afbrydes.

Klik på Udsæt annoncer øverst til højre i Kontrolrum for live-events. Visningen af annoncer midt i afspilningen udsættes i 10 minutter. Der vises en nedtælling på 5 sekunder i LCR, før annoncerne genoptages.

Bemærk! Manuelt placerede annoncer midt i afspilningen vises stadig, når funktionen Udsæt annoncer er slået til.

Indstillinger på kanalniveau for annoncer midt i afspilningen

Indtægtsgenererende kanaler uden administration af rettigheder kan angive standardindstillinger for annoncer midt i afspilningen for fremtidige livestreams på kanalniveau. Indstillingerne på kanalniveau giver dig mulighed for at vælge indstillinger for indtægtsgenerering, som bliver standard for alle nyoprettede livestreams.

Sådan vælger du indstillinger på kanalniveau: Åbn Kontrolrum for live-events og så Klik på Indstillinger nederst til venstre.

Annonceindtægter fra livestreams

Du kan se fordelingen af dine annonceindtægter fra livestreams og gengivelser af livestreams i YouTube Analytics. Vælg filteret Live for at se fordelingen af dine annonceindtægter for livestreams.