Kanavan kuvakkeen ylläpitäminen

Kanavakuvake on yleensä profiilikuvasi. Se näkyy YouTuben katselusivuilla videoidesi ja kanaviesi yhteydessä muille katsojille.

Kanavasi oletuskuvana käytetään Google-tiliisi liitettyä kuvaa. Se näkyy sivun oikeassa yläkulmassa, kun olet kirjautunut sisään YouTubeen tai muihin Google-palveluihin. Voit vaihtaa kuvan Google-tilin asetuksissa.

Kanavan kuvakkeen ominaisuudet

Voit luoda kanavan kuvakkeen näiden ohjeiden avulla. Älä lataa kuvia, jotka esittävät kuuluisuuksia, alastomuutta tai taideteoksia tai jotka ovat tekijänoikeuksien alaisia, sillä se rikkoo yhteisön sääntöjä.

• JPG, GIF, BMP tai PNG (ei GIF-animaatioita)
  • 800 x 800 pikselin koko (suositus)
  • Neliön tai ympyrän mallinen kuva, joka muunnetaan 98 x 98 pikselin kokoon

Kanavan kuvakkeen muokkaaminen ja päivittäminen

Voit ladata uuden kuvan tai käyttää lataamasi videon yksittäistä kuvaa tai oletuskuvaasi. Jos muutat kanavakuvakkeesi, myös Google-tililläsi oleva kuvake muuttuu kaikissa Googlen palveluissa.

Huom. Kanavan kuvaketta ja kuvaa ei voi enää muokata mobiililaitteella. Seuraa alla olevia ohjeita tietokoneella.
  1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi alta Kanavasi.
  3. Valitse Muokkaa kanavaa.
  4. Vie hiiri kanavan kuvabannerin vasempaan yläreunaan nykyisen kanavan kuvakkeen päälle.
  5. Valitse Muokkaa .
  6. Klikkaa Muokkaa ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.

Katso, miten kanavan kuvake vaihdetaan

Katso seuraava video YouTube Creators ‑kanavalta, jos haluat nähdä, miten kanavan kuvake vaihdetaan.

How to Change Your YouTube Channel Profile Picture

Kanavan kuvakkeiden näkyminen eri laitteilla

Tietokoneella

Kanavan kuvake näkyy neliönä kanavan kuvan vasemmassa yläreunassa.

Mobiililaitteilla

Kanavan kuvakkeen näkyminen voi vaihdella laitteen mukaan.

Kuvake voi näkyä pyöreänä kuvana kanavan kuvan alakulmassa.

Kuvake voi myös näkyä neliönä kanavan kuvan alapuolella.

Lue lisää brändin esittämisestä Creator Academysta.