Kanavan perustietojen muuttaminen

Voit muuttaa kanavasi perustietoja, kuten kanavan nimeä ja kuvausta, käännöksiä ja linkkejä.

Huom. Kanavan kuvaketta ja kuvaa ei voi enää muokata mobiililaitteella. Seuraa alla olevia ohjeita tietokoneella.

Kanavan nimen muuttaminen

YouTube-kanavasi nimi on sama kuin Google-tililläsi oleva nimi. Jos haluat vaihtaa kanavan nimen, sinun täytyy vaihtaa Google-tililläsi oleva nimi:

1. Napauta mobiilisovelluksessa profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta kanavasivun oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta .
  4. Napauta oikeasta reunasta muokkauskuvaketta .
  5. Lisää uusi nimi ja valitse OK.

Muistettavaa

• Voit vaihtaa kanavan nimen vain 3 kertaa 90 päivän aikana.

• Jos muutat Google-tililläsi olevan nimen, nimi muuttuu kaikissa Googlen palveluissa kuten Gmailissa.

• Nimen muuttamisen jälkeen voi kestää muutaman päivän ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa.

• Jos olet kääntänyt kanavasi nimen, uusi nimi on päivitettävä käännöksiin.

• Jos koulu tai yritys ylläpitää tiliäsi, et välttämättä pysty muuttamaan nimeä Google-tilin asetuksista. Ota siinä tapauksessa yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Kanavan kuvauksen muuttaminen

Kanavan kuvaus näkyy kanavasivun Tietoja-välilehdellä.

1. Napauta mobiilisovelluksessa profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta kanavasivun oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta .
  4. Napauta oikeasta reunasta muokkauskuvaketta .
  5. Lisää uusi kuvaus ja valitse OK.

Esimerkki

Katso seuraava YouTube Creators ‑kanavan video, jos haluat nähdä, miten kanavan nimeä ja kuvausta muutetaan.

YouTube-kanavan nimen ja kuvauksen muuttaminen puhelimella