Kanavan tietojen muokkaaminen

Jos käytät Google-tilisi nimeä ja kuvaa YouTube-kanavallasi, voit muokata näitä tietoja milloin tahansa. Pidä kuitenkin mielessä, että muutos vaikuttaa kaikkiin Googlen palveluihin.

Jos olet ottanut käännökset käyttöön kanavalla, kanavan nimi ei välttämättä päivity muutoksen yhteydessä. Kun vaihdat tilisi nimen, muutos päivittyy YouTubessa vain alkuperäiselle kielelle. Jos haluat, että uusi nimi näkyy kaikilla kielillä, muista päivittää myös käännökset. Voit ottaa tämän ominaisuuden pois käytöstä, jos haluat nimen olevan sama kaikilla kielillä.

Huom. YouTubessa voi käyttää myös eri nimeä kuin Google-tilillä.

Kanavan nimen muuttaminen

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.
  1. Kirjaudu sisään kanavallesi YouTubessa.
  2. Klikkaa ensin tilisi kuvaketta ja sitten asetuskuvaketta .
  3. Valitse kanavan nimen vierestä Muokkaa Googlessa
  4. Muuta kanavan nimeä ja valitse OK

Nimen muuttamisen jälkeen voi kestää muutaman päivän, ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa. Katso lisätietoja Google-tilisi nimen muuttamisesta ja eri nimen käyttämisestä YouTubessa ja Google-tilillä

Kanavan kuvakkeen vaihtaminen

Voit vaihtaa kanavan kuvaketta aina halutessasi.

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.
  1. Kirjaudu tietokoneella YouTube-kanavallesi.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta .
  3. Valitse Oma kanava.
  4. Osoita hiirellä kanavan kuvaketta ja klikkaa muokkauskuvaketta .

Kanavan kuvauksen muuttaminen

Muokattu kanavan asettelu on käytössä

1. Kirjaudu sisään kanavallesi YouTubessa.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta .
  3. Valitse Oma kanava.
  4. Siirry Tietoja-välilehdelle.
  5. Klikkaa Kuvaus-kohdan alta muokkauskuvaketta .
  6. Valitse Valmis.

Muokattu kanavan asettelu ei ole käytössä

1. Kirjaudu sisään kanavaasi YouTubessa.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta .
  3. Valitse Oma kanava.
  4. Klikkaa kanavan nimen alapuolelta muokkauskuvaketta .