Kanavan nimen tai kuvauksen muuttaminen

Katso, miten voit muokata YouTube-kanavasi nimeä ja kuvausta.

Kanavan nimen muuttaminen

YouTube-kanavasi nimi on sama kuin Google-tililläsi oleva nimi. Jos haluat vaihtaa kanavan nimen, sinun täytyy vaihtaa Google-tililläsi oleva nimi:

1. Avaa Google-tilin asetukset.
  2. Klikkaa nimesi vieressä olevaa muokkauskuvaketta .
  3. Lisää uusi nimi ja valitse OK.

Muistettavaa

• Voit vaihtaa kanavan nimen vain 3 kertaa 90 päivän aikana.

• Jos muutat Google-tililläsi olevan nimen, nimi muuttuu kaikissa Googlen palveluissa kuten Gmailissa.

• Nimen muuttamisen jälkeen voi kestää muutaman päivän ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa.

• Jos olet kääntänyt kanavasi nimen, uusi nimi on päivitettävä käännöksiin.

• Jos koulu tai yritys ylläpitää tiliäsi, et välttämättä pysty muuttamaan nimeä Google-tilin asetuksista. Ota siinä tapauksessa yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Katso, miten kanavan nimi vaihdetaan

Katso seuraava video YouTube Creators ‑kanavalta, jos haluat nähdä, miten kanavan nimi vaihdetaan.

Kanavan nimen muuttaminen

Eri nimen käyttäminen YouTubessa ja Google-tilillä

Jos haluat käyttää YouTubessa eri nimeä kuin Google-tililläsi, voit luoda bränditilin ja yhdistää sen kanavaasi. Katso lisätietoja bränditilin luomisesta. Yhdistä sitten YouTube-kanavasi bränditiliin.

Kanavan kuvauksen muuttaminen

Kanavan kuvaus näkyy kanavasivun Tietoja-välilehdellä.

1. Kirjaudu sisään kanavallesi YouTubessa.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Oma kanava.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Avaa Tietoja-välilehti.
  5. Kuvaus-kohdassa:
    • Jos et ole aiemmin lisännyt kanavan kuvausta, valitse +Kanavan kuvaus.
    • Jos sinulla on jo kanavan kuvaus, klikkaa muokkauskuvaketta .
  6. Lisää uusi kuvaus ja valitse Valmis.