Kanavan perustietojen muuttaminen

Voit muuttaa kanavasi perustietoja, kuten kanavan nimeä ja kuvausta, käännöksiä ja linkkejä.

Kanavan nimen ja kuvauksen muuttaminen

Voit muuttaa kanavasi nimeä ja kuvausta. Nämä muutokset eivät vaikuta Google-tilisi nimeen.

Kanavan nimeä muuttaessasi valitse nimi, joka on yhteisön sääntöjen mukainen.

Tärkeää: Jos muutat kanavasi nimen, menetät vahvistusmerkin.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Valitse Muokkaa  päivittääksesi kanavan nimen.
  4. Kirjoita kanavan uusi kuvaus.
  5. Valitse Julkaise.

Kanavan nimen ja kuvauksen kääntäminen

Voit kääntää kanavasi nimen ja kuvauksen ja siten tavoittaa videoillasi katsojia eri puolilta maailmaa.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot ja sitten LISÄÄ KIELI.
  3. Valitse Alkuperäinen kieli ja sitten Käännöksen kieli.
  4. Lisää kanavan nimen ja kuvauksen käännökset.
  5. Klikkaa VALMIS.

Kanavan URL-osoitteen tarkistaminen

Kanavan URL-osoite on tavallinen URL-osoite, jollainen kaikilla YouTube-kanavilla on käytössä. Se sisältää yksilöllisen kanavatunnuksesi, joka on URL-osoitteen lopussa oleva numero- ja kirjainsarja.

Yksilöidyn URL-osoitteen hankkiminen

Yksilöity URL-osoite on lyhyempi ja helpommin muistettava osoite, jonka voit jakaa yleisöllesi. Se voi perustua nykyiseen näyttönimeen, YouTube-käyttäjänimeen, nykyiseen URL-osoitteeseen tai linkitetyn verkkosivuston nimeen. Lue lisää kanavan yksilöllisen URL-osoitteen saamisesta.

Linkkien lisääminen bannerikuvaan

Voit lisätä enintään viisi linkkiä kanavasi etusivulle. Linkit näkyvät tietokoneen käyttäjille bannerikuvassa.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Valitse Lisää linkki ja lisää linkin nimi ja URL-osoite.
  4. Klikkaa Bannerissa näkyvät linkit ja valitse haluamasi linkit.
  5. Valitse Julkaise.
Yhteystietojen lisääminen
Voit lisätä kanavallesi yhteystiedot, joiden kautta sinulle voi lähettää kaupallisia tiedusteluja.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Lisää sähköpostiosoitteesi alareunaan.
  4. Valitse JULKAISE.