Kanavan nimen tai kuvauksen muuttaminen

Katso, miten voit muokata YouTube-kanavasi nimeä ja kuvausta.

Huom. Kanavan kuvaketta ja kuvaa ei voi enää muokata mobiililaitteella. Seuraa alla olevia ohjeita tietokoneella.

Kanavan nimen muuttaminen

YouTube-kanavasi nimi on sama kuin Google-tililläsi oleva nimi. Jos haluat vaihtaa kanavan nimen, sinun täytyy vaihtaa Google-tililläsi oleva nimi:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta kanavasivun oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta .
  4. Napauta nimesi vieressä olevaa muokkauskuvaketta .
  5. Muuta kanavan nimi ja napauta nurkassa olevaa rastia.

Muistettavaa

• Voit vaihtaa kanavan nimen vain 3 kertaa 90 päivän aikana.

• Jos muutat Google-tililläsi olevan nimen, nimi muuttuu kaikissa Googlen palveluissa kuten Gmailissa.

• Nimen muuttamisen jälkeen voi kestää muutaman päivän ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa.

• Jos olet kääntänyt kanavasi nimen, uusi nimi on päivitettävä käännöksiin.

• Jos koulu tai yritys ylläpitää tiliäsi, et välttämättä pysty muuttamaan nimeä Google-tilin asetuksista. Ota siinä tapauksessa yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Katso, miten kanavan nimi vaihdetaan

Katso seuraava TeamYouTuben video, jos haluat nähdä, miten kanavan nimi vaihdetaan.

Kanavan nimen muuttaminen YouTuben iOS-sovelluksessa

Kanavan kuvauksen muuttaminen

Kanavan kuvaus näkyy kanavasivun Tietoja-välilehdellä.

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta kanavasivun oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta .
  4. Napauta kuvauksen vieressä olevaa muokkauskuvaketta .
  5. Muuta kanavan kuvausta ja napauta nurkassa olevaa rastia.