Kanavan nimen tai kuvauksen muuttaminen

Katso, miten voit muokata YouTube-kanavasi nimeä ja kuvausta.

Kanavan nimen muuttaminen

YouTube-kanavasi nimi on sama kuin Google-tililläsi oleva nimi. Jos haluat vaihtaa kanavan nimen, sinun täytyy vaihtaa Google-tililläsi oleva nimi:

1. Avaa Google-tilin asetukset.
  2. Klikkaa nimesi vieressä olevaa muokkauskuvaketta .
  3. Lisää uusi nimi ja valitse OK.

Muistettavaa

• Voit vaihtaa kanavan nimen vain 3 kertaa 90 päivän aikana.

• Jos muutat Google-tililläsi olevan nimen, nimi muuttuu kaikissa Googlen palveluissa kuten Gmailissa.

• Nimen muuttamisen jälkeen voi kestää muutaman päivän ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa.

• Jos olet kääntänyt kanavasi nimen, uusi nimi on päivitettävä käännöksiin.

• Jos koulu tai yritys ylläpitää tiliäsi, et välttämättä pysty muuttamaan nimeä Google-tilin asetuksista. Ota siinä tapauksessa yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Katso, miten kanavan nimi vaihdetaan

Katso seuraava TeamYouTuben video, jos haluat nähdä, miten kanavan nimi vaihdetaan.

Eri nimen käyttäminen YouTubessa ja Google-tilillä

Jos haluat käyttää YouTubessa eri nimeä kuin Google-tililläsi, voit luoda bränditilin ja yhdistää sen kanavaasi. Katso lisätietoja bränditilin luomisesta. Yhdistä sitten YouTube-kanavasi bränditiliin.

Kanavan kuvauksen muuttaminen

Kanavan kuvaus näkyy kanavasivun Tietoja-välilehdellä.

1. Kirjaudu sisään kanavallesi YouTubessa.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Oma kanava.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Avaa Tietoja-välilehti.
  5. Kuvaus-kohdassa:
    • Jos et ole aiemmin lisännyt kanavan kuvausta, valitse +Kanavan kuvaus.
    • Jos sinulla on jo kanavan kuvaus, klikkaa muokkauskuvaketta .
  6. Lisää uusi kuvaus ja valitse Valmis.