Tulojen tarkasteleminen

Arvioidut ja toteutuneet tulot
YouTube Analyticsin arvioidut tulot voivat poiketa toteutuneista tuloista viimeisimmistä oikaisuista johtuen, ja summat päivitetään kuukauden lopussa vastaamaan toisiaan. Arvioidut tulot eivät sisällä kumppaneiden myymistä ja kumppaneiden näyttämistä mainoksia kertyneitä mainostuloja. Ota yhteys yhteistyöpäällikköön, jos sinulla on kysyttävää.

Arvioidut tulot: YouTube Analyticsin Tulot-raportti

Arvioidut tulot näkyvät YouTube Analyticsin Tulot-raportissa. YouTube-tulot eivät näy AdSensen arvioiduissa tuloissa.

Tulot-raportti on saatavilla YouTube-kumppaneille, joilla on linkitetty AdSense-tili. Tulotiedot tulevat näkyviin tavallisesti 24–48 tunnin kuluessa vuorokauden päättymisestä Tyynenmeren normaaliaikaa, mutta voi joskus kestää kauemminkin.

Tulot-raportin tarkasteleminen

Voit siirtyä suoraan Tulot-raporttiin tai toimia seuraavasti: Voit tarkastella analyysitietoja myös mobiililaitteellasi Creator Studio ‑sovelluksella.
  1. Kirjaudu YouTube-tilillesi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilisi > Creator Studio.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Analyysit > Tulot-raportti.
  4. Raportissa näkyvät seuraavat tulotiedot:
    • tuloihin liittyvät tiedot neljästä kumppanisisältötyypistä: 1) kaikki sisältö, josta on tehty vaatimus, 2) kumppanien ja premium-käyttäjien videot, joista on tehty vaatimus, 3) peruskäyttäjien videot, joista on tehty vaatimus ja 4) kaikki kumppanien videot
    • tuloihin liittyvät tiedot kanava- ja videotasolla (saatavilla olevat tilastot näkyvät omina tuloinasi)
    • arvioidut YouTube Red ‑tulot
    • arvioidut mainostulot
    • arvioidut maksutapahtumatulot YouTube-vuokravideoista
    • arvioidut tulot.

Arvioidut tulot ‑kohdassa näkyvien yleisten trendien pitäisi antaa kuva lopullisista tuloista. Emme voi kuitenkaan taata, että tiedot eivät muutu. Arvioidut tulot päivittyvät noin kahden päivän viiveellä. Koska tiedot näytetään ennen kuukauden loppua, kokonaissummaa voidaan joutua säätämään ennen kuukauden loppua.

Toteutuneet tulot: AdSensen Maksut-raportti

Näet toteutuneet YouTube-tulosi AdSense-tililläsi.

Toteutuneet tulot siirretään AdSenseen seuraavan kuukauden puolivälissä (esimerkiksi kesäkuussa kertyneet tulot siirretään Adsenseen heinäkuun puolivälissä.

Edellisen kuukauden toteutuneet YouTube-tulot lisätään AdSense-tilisi saldoon kuukauden 10.–14. päivä ja maksetaan saman kuukauden aikana, jos tilisi maksuraja ylittyy eikä tililläsi ole maksun jäädytyksiä.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta Asetukset > Maksut
  3. Näet kokonaistulot valitulta aikaväliltä ja edellisistä tapahtumista.

Lisätietoja AdSense-maksuista on AdSensen ohjekeskuksessa.

Tulosraportit ja muut AdSense-raportit eivät sisällä YouTube-tuloja. Näet yksityiskohtaiset YouTube-tulotiedot, kuten päivittäiset tuloarviot, YouTube Analyticsissa.