Tulojen tarkasteleminen

Arvioidut ja toteutuneet tulot
YouTube Analyticsin arvioidut tulot voivat poiketa toteutuneista tuloista viimeisimmistä oikaisuista johtuen, ja summat päivitetään kuukauden lopussa vastaamaan toisiaan. Arvioidut tulot eivät sisällä kumppaneiden myymistä ja näyttämistä mainoksia kertyneitä mainostuloja. Otathan yhteys yhteistyöpäällikköön, jos sinulla on kysyttävää.

Arvioidut tulot: YouTube Analyticsin Tulot-raportti

Arvioidut tulot näkyvät YouTube Analyticsin Tulot-raportissa. YouTube-tulot eivät näy AdSensen arvioiduissa tuloissa.

Tulot-raportti on saatavilla YouTube-kumppaneille, joilla on linkitetty AdSense-tili. Tulotiedot näkyvät yleensä 24–48 tunnin kuluessa vuorokauden päättymisestä (Tyynenmeren normaaliaikaa), mutta joskus myöhemmin.

Tulot-raportin tarkasteleminen

Creator Studion perinteinen versio

Voit siirtyä suoraan Tulot-raporttiin tai toimia seuraavasti:
  1. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilisi > Creator Studio.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Analyysit > Tulot-raportti.

YouTube Studion betakokeiluversio

1. Kirjaudu YouTube Studion betakokeiluversioon. Jos betakokeiluversio ei ole sinulle tuttu, lue siitä lisää.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tilastot.
  3. Klikkaa Tulot‑välilehteä nähdäksesi tietokortit.
  4. Klikkaa korttia katsellaksesi sen tietoja tarkemmin.

Arvioidut tulot ‑kohdassa näkyvien yleisten trendien pitäisi antaa kuva lopullisista tuloista. Emme voi kuitenkaan taata, että tiedot eivät muutu. Arvioidut tulot päivittyvät noin kahden päivän viiveellä. Koska tiedot näytetään ennen kuukauden loppua, kokonaissummaa voidaan joutua muuttamaan kuukauden päättyessä.

Toteutuneet tulot: AdSensen Maksut-raportti

Näet toteutuneet YouTube-tulosi AdSense-tililläsi.

Toteutuneet tulot siirretään AdSenseen seuraavan kuukauden puolivälissä (esimerkiksi kesäkuussa kertyneet tulot siirretään AdSenseen heinäkuun puolivälissä).

Edellisen kuukauden toteutuneet YouTube-tulot lisätään AdSense-tilisi saldoon kuukauden 10.–14. päivänä ja maksetaan saman kuukauden aikana, jos tilisi maksuraja ylittyy eikä tililläsi ole maksun jäädytyksiä.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta Asetukset ja sitten Maksut.
  3. Näet kokonaistulot valitulta aikaväliltä ja edellisistä tapahtumista.

Lisätietoja AdSense-maksuista on AdSensen ohjekeskuksessa.

Tulosraportit ja muut AdSense-raportit eivät sisällä YouTube-tuloja. Näet yksityiskohtaiset YouTube-tulotiedot, kuten päivittäiset tuloarviot, YouTube Analyticsissa.