Se og interager med vertikale livestreams i YouTube-appen

Når du gennemser livestreams eller Shorts-videoer i YouTube-appen, kan du muligvis også finde livestreams i vertikalt format, hvilket betyder, at de er optaget i et format, der er højere, end det er bredt. Når du finder en af disse livestreams, kan du trykke på den for at se det vertikale livefeed. I feedet kan du:

• Se livestreamen i fuld skærm.
  • Interagere med livestreamen, bl.a. chatte eller købe kanalmedlemskaber.
  • Fortsætte med at stryge for at finde endnu flere vertikale livestreams.

Du kan også gå til det vertikale livefeed ved at trykke på Sæt på pause på en Shorts-video og trykke på knappen Live.

Planlagte livestreams og premierevideoer vises ikke i det vertikale livefeed.

Bemærk! Det vertikale livefeed er kun tilgængeligt i YouTube-appen og er i øjeblikket ikke tilgængeligt på tablets.

Chat i vertikale livestreams

Hvis livechat er aktiveret, kan du bruge tekstfeltet nederst i livestreamen til at chatte og sende reaktioner.

Hvis du vil deaktivere chat, skal du trykke på menuen øverst til højre i videoen og derefter deaktivere Livechat.

Køb kanalmedlemskaber

Sådan køber du et kanalmedlemskab:

1. Tryk på dollartegnet i en livechat.
  2. Tryk på Medlemskaber.
  3. Tryk på Bliv medlem.
Bemærk! Køb af kanalmedlemskaber i det vertikale livefeed er i øjeblikket ikke tilgængeligt på iPhones, kun på Android-telefoner.

Køb en Super Sticker eller Super Chat

Sådan køber du en Super Sticker eller Super Chat:

1. Tryk på dollartegnet i en livechat.
  2. Vælg én af følgende muligheder:
    1. Super Sticker and then find en mærkatsamling, du kan lide and then vælg en individuel mærkat, du gerne vil købe.
    2. Super Chat and then vælg et beløb ved enten at trække i skyderen eller skrive det ønskede beløb and then tilføj en valgfri besked.
  3. Tryk på Køb og send.

Se flere valgmuligheder

Tryk på menuen øverst til højre i videoen for at se flere muligheder for at interagere med livestreamen. Du kan bl.a.:

• give et like eller dislike
  • dele livestreamen
  • aktivere chatfiltre
  • vælge Anbefal ikke denne kanal
  • rapportere denne kanal
  • få hjælp og give feedback

Du kan også trykke på Shopping for at gennemse og købe udvalgte produkter