Mirar reproduccions en directe verticals i interaccionar-hi a l'aplicació YouTube

Quan naveguis per les reproduccions en directe o pels curts a l'aplicació YouTube, és possible que vegis reproduccions en directe en un format vertical. Això vol dir que s'han gravat en vertical i no pas en horitzontal. Quan trobis una d'aquestes reproduccions en directe, pots tocar-la per accedir al feed en directe vertical. Al feed, pots:

• Mirar la reproducció en directe en pantalla completa.
  • Interaccionar amb la reproducció en directe, com ara a través del xat o comprant un abonament al canal.
  • Continuar lliscant per trobar encara més reproduccions en directe verticals.

També pots accedir al feed en directe vertical tocant Posa en pausa en un curt i, després, el botó En directe.

Les reproduccions en directe i estrenes programades no es mostraran al feed en directe vertical.

Nota: actualment, el feed en directe vertical només està disponible a l'aplicació YouTube, però no en tauletes.

Xatejar en reproduccions en directe verticals

Si el xat en directe està activat, pots utilitzar el quadre de text que hi ha a la part inferior de la reproducció en directe per xatejar i enviar reaccions.

Si vols desactivar el xat, toca el menú que hi ha a la part superior dreta del vídeo i, a continuació, desactiva l'opció Xat en directe.

Comprar abonaments a canals

Per comprar un abonament al canal:

1. Toca el símbol del dòlar en un xat en directe.
  2. Toca Abonaments al canal.
  3. Toca Uneix-me.
Nota: actualment, l'opció de comprar abonaments a canals al feed en directe vertical només està disponible en telèfons Android, no en dispositius iPhone.

Comprar un Super Sticker o Super Chat

Per comprar un Super Sticker o Super Chat:

1. Toca el símbol del dòlar en un xat en directe.
  2. Selecciona una de les opcions següents:
    1. Super Sticker and then cerca un paquet d'adhesius que t'agradi and then tria un adhesiu concret per comprar-lo.
    2. Super Chat and then per seleccionar un import, arrossega el control lliscant o escriu la quantitat que vulguis and then afegeix un missatge opcional.
  3. Toca Compra i envia.

Explorar més opcions

Toca el menú a la part superior dreta del vídeo per veure més opcions i interaccionar amb la reproducció en directe, com ara:

• Indicar que t'agrada o que no t'agrada.
  • Compartir.
  • Activar els filtres de xat.
  • No recomanar aquest canal.
  • Informar d'aquest canal.
  • Ajuda i suggeriments.

També pots tocar Compres per navegar pels productes destacats i comprar-ne.