Kanavien linkittäminen Content Manageriin

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Kun olet ottanut Content Managerin käyttöön, voit linkittää siihen kanavia. Kanavan linkittämisen jälkeen voit

• hallita kanavan videoiden kaupallistamista
  • laittaa Content ID ‑sisällöntunnistuksen päälle kanavan videoilla
  • valita luvat yksittäisille kanavan omistajille.

Kanavan kutsuminen Content Manageriin

Alla olevien ohjeiden avulla voit kutsua kanavan liittymään Content Manageriisi.

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat .
  3. Valitse KUTSU.
  4. Lisää Content Manageriin linkitettävän kanavan URL-osoite tai tunnus. Katso, miten löydät kanavan tunnuksen.
  5. Valitse kanavan luvat:
    • Tulojen katsominen: Salli linkitetyn kanavan nähdä kokonaistulot.
    • Osumakäytännön valinta: Salli kanavan omistajien laittaa Content ID ‑vastaavuuksien etsintä päälle yksittäisille videoille (koskee tiettyjä tilejä).
    • Videoiden kaupallistaminen: Salli linkitetyn kanavan muokata videoiden kaupallistamisasetuksia.
  6. Klikkaa KUTSU.

Jos kanavan omistaja hyväksyy kutsun, kyseinen kanava linkitetään Content Manageriin.

Näet odottavat kutsut Kanavat ‑sivun Kutsuttu-välilehdeltä. Jos haluat peruuttaa odottavan kutsun, merkitse kanavan vierestä valintaruutu ja klikkaa PERUUTA KUTSU.

Kelpoisuusvaatimukset

Kaikkia kanavia ei voi linkittää Content Manageriin. Et esimerkiksi voi linkittää jäädytettyä kanavaa tai kanavaa, joka on linkitetty lopetettuun AdSense for YouTube ‑tiliin. Jos kanava ei täytä jotakin seuraavista vaatimuksista, näet virheilmoituksen eikä kutsua lähetetä.

Content Manageriin linkittäminen edellyttää, että kanava ei ole

• linkitetty toiseen Content Manageriin
  • toisen Content Managerin sallittujen luettelossa (kanava poistettava sallituista ennen linkitystä)
  • mukana YouTube-kumppaniohjelmassa (YPP).
    • Jos haluat linkittää YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvan kanavan, pyydä ohjeita YouTubelta.

Jos YouTube-kumppaniohjelma ei ole käytössä kanavan maassa/alueella, kanavan voi linkittää mutta ei kaupallistaa.

Kumppanit voivat kutsua Content Manageriinsa yhden kalenterivuoden aikana enintään 20 kanavaa.

Monikanavaisten verkkojen (MCN) kumppanijäsenten kelpoisuusvaatimukset

MCN-verkoston kumppanijäseniin linkittäminen edellyttää, että kanava ei ole
  • linkitetty toiseen Content Manageriin
  • toisen Content Managerin sallittujen luettelossa (kanava poistettava sallituista ennen linkitystä)
  • odottamassa hyväksyntää YouTube-kumppaniohjelmaan (kanava on hyväksyttävä YouTube-kumppaniohjelmaan ennen linkitystä monikanavaiseen verkkoon, eikä linkitys onnistu, jos YouTube-kumppaniohjelma ei ole käytössä kanavan maassa/alueella).
Oletuksena monikanavaisen verkon kumppanijäsenet voivat kutsua enintään 10 kanavaa 30 päivän välein. Jos sinun tarvitsee kutsua kanavia useammin, ota yhteyttä YouTube-kumppanuuspäällikköösi.

Player for Publishersin (PfP) ja YouTube Player Programin (YTPP) kelpoisuusvaatimukset

PfP/YTPP kumppanien on pyydettävä etukäteen Googlelta lupa nykyisen YouTube-kanavan linkittämiseen sisällön omistajaan YouTubessa tai uuden YouTube-kanavan luomiseen sisällönomistajan alaisuuteen. Tällaisen lupapyynnön voi lähettää kumppanuuspäällikölle.

Katso lisätietoja PfP:n tai YouTube-kumppaniohjelman käytäntösivulta.