Gee beleidoortredende advertensies aan

As jy ’n advertensie sien wat onvanpas is of selfs Google se advertensiebeleide oortree, kan jy dit aangee.

Advertensies met beperkte inhoud

Jy sal dalk advertensies sien wat beperkte inhoud waarvoor ons advertensiebeleide tans advertensies toelaat, bevorder. Die beperkings op advertensie-inhoud kan verskil van ons riglyne vir adverteerdervriendelike inhoud vir skeppers, wat die soorte skepperinhoud wat kwalifiseer vir monetisering met advertensies omskryf.

Kies Meer '' of Inligting  en dan Blokkeer advertensie  op die advertensie as jy wil ophou om ’n spesifieke advertensie te sien sonder om dit aan te gee. Hierdie opsie is slegs beskikbaar as jy kies om die advertensies wat jy sien in My Advertensiesentrum te pasmaak.

Beleidoortredende advertensies

Ons gebruik ’n kombinasie van menslike en outomatiese kontrolering om seker te maak dat advertensies vanaf die oomblik waarop dit geskep word aan Google se advertensiebeleide voldoen. Dit help om ’n beter advertensie-ervaring vir kykers en beter advertensielewering in inhoud op die platform te verseker.

Ons kontrolerings is egter nie altyd reg nie. In daardie geval moet jy die advertensie aangee terwyl dit gewys word, of jy kan hierdie vorm voltooi en indien. Ons span sal dan jou advertensieverslag nagaan en optree, indien toepaslik.

Die kenmerk om van die advertensie self af aan te gee, is net in YouTube op mobiele toestelle en rekenaars beskikbaar.

Let wel: As jy sien dat een van jou video's as ’n advertensie gebruik word en jy wil meer weet oor hoe advertensiekyke jou video se prestasie kan beïnvloed, kan jy ons Skeppersteundiens-span kontak.

1. Klik Meer '' of Inligting  op die advertensie.
  2. Kies Gee advertensie aan .

Meer inligting