Inntektsgenerering er satt på pause for kanalen min

Hvis inntektsgenerering for kanalen din er satt på pause, betyr det at du ikke har knyttet en aktiv og godkjent AdSense for YouTube-konto til kanalen. YouTubes partnerprogram krever at alle partnere knytter en aktiv og godkjent AdSense for YouTube-konto til kanalen sin.

Vær oppmerksom på at du ikke kan tjene penger på YouTube eller vise annonser i videoene dine uten en aktiv og godkjent AdSense for YouTube-konto tilknyttet kanalen. Dette omfatter inntekter fra annonsering, YouTube Premium-abonnenter og andre inntektskilder, som kanalmedlemskap.

Selv om inntektsgenereringen er satt på pause, kan du fortsatt laste opp originalt innhold og skaffe flere seere på YouTube. Hvis du er med i YouTubes partnerprogram og inntektsgenereringen er satt på pause, kan du ta det helt med ro. Du er fortsatt med i programmet. Inntektsgenereringen gjenopptas når du har tilknyttet en aktiv og godkjent AdSense for YouTube-konto.

Hvis du allerede har en AdSense for YouTube-konto, trenger du bare å sjekke at den registrerte adressen er bekreftet. For å beskytte kontoen din krever vi at du bekrefter adressen din før vi sender deg betalinger. Her kan du finne ut mer om hva som kreves.

Tilknytt en AdSense for YouTube-konto

Hvis du er med i YouTubes partnerprogram og vil endre AdSense for YouTube-kontoen som er knyttet til kanalen din, kan du følge denne fremgangsmåten: Endre tilknyttet AdSense for YouTube-konto.

Merk at hvis du har flere kanaler som er med i YouTubes partnerprogram, må du knytte en AdSense for YouTube-konto til hver av disse kanalene.

Får jeg betalt for perioden kanalen min var satt på pause, når inntektsgenereringen gjenopptas?

Nei. Når inntektsgenereringen settes på pause, betyr det at du ikke tjener penger på kanalen din i løpet av denne pausen, og at det ikke kjøres annonser på videoene dine.

Regnes det som en «advarsel» mot multikanalsnettverket (MCN) når en kanal settes på pause?

Nei. Det at inntektsgenereringen settes på pause, regnes ikke som et brudd på retningslinjene for kanalansvar, fordi det ikke anses som uriktig bruk. Å få deaktivert inntektsgenereringen anses derimot som et resultat av misbruk, og det er noe helt annet enn at inntektsgenereringen er satt på pause. Finn ut mer om deaktivert inntektsgenerering.

Blir kravene løst mens inntektsgenereringen for kanalen min er satt på pause?

Nei. Hvis inntektsgenereringen for kanalen din er satt på pause, betyr ikke det at eventuelle krav blir løst.

Hvor lang tid tar det å opprette en AdSense for YouTube-konto?

Selv om det går raskt å opprette en ny AdSense- eller AdSense for YouTube-konto, kan det ta litt tid før den nye kontoen aktiveres. Godkjenningen tar vanligvis et par dager, men det kan også ta lengre tid. Hvis den nye AdSense for YouTube-kontoen du tilknytter, krever adressebekreftelse med PIN-kode, kan det ta 2–4 uker. Den tilknyttede AdSense for YouTube-kontoen din må aktiveres og godkjennes før inntektsgenereringen kan gjenopptas.

Hva skjer med tilgangen min til kanalmedlemskap?

Når inntektsgenereringen til en kanal settes på pause, blir også medlemsfunksjonene satt på pause. Medlemmene blir i så fall informert om dette. I denne perioden har kanaleieren 120 dager på seg til å gjenoppta inntektsgenereringen. Hvis inntektsgenereringen har vært satt på pause i over 120 dager, mister kanalen tilgangen til medlemskap, og kanalen mister også medlemmene.