Kaupallistaminen on keskeytetty kanavallani

Kanavasi kaupallistaminen keskeytetään, jos kanavalle ei ole linkitetty aktiivista ja hyväksyttyä AdSense for YouTube ‑tiliä. YouTube-kumppaniohjelmaan osallistuvilla kumppaneilla on oltava aktiivinen ja hyväksytty AdSense for YouTube ‑tili linkitettynä kanavalle.

Jos sinulla ei ole aktiivista ja hyväksyttyä AdSense for YouTube ‑tiliä linkitettynä kanavallesi, et voi ansaita rahaa YouTubesta eikä videoissasi näy mainoksia. Tämä tarkoittaa, ettet voi saada tuloja mainoksista, YouTube Premium ‑tilauksista tai muista lähteistä, kuten kanavajäsenyyksistä.

Vaikka kaupallistaminen olisi keskeytetty, voit silti jatkaa kanavasi yleisön kasvattamista ja alkuperäisen sisällön lataamista YouTubeen. Jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa ja kaupallistamisesi on keskeytetty – ei huolta. Pysyt yhä mukana ohjelmassa. Kaupallistaminen jatkuu, kun olet linkittänyt aktiivisen ja hyväksytyn AdSense for YouTube ‑tilin.

Jos sinulla on jo AdSense for YouTube ‑tili, varmista, että tilin tiedoissa oleva osoite on vahvistettu. Tilin turvallisuuden takaamiseksi edellytämme, että vahvistat osoitteesi ennen maksujen vastaanottamista. Lue lisää vaatimuksista.

AdSense for YouTube ‑tilin linkittäminen

Jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa ja haluat vaihtaa kanavaasi yhdistetyn AdSense for YouTube ‑tilin, seuraa näitä ohjeita: Linkitetyn AdSense for YouTube ‑tilin vaihtaminen.

Huom. Jos sinulla on useita kanavia, jotka ovat mukana YouTube-kumppaniohjelmassa, AdSense for YouTube ‑tili on linkitettävä jokaiselle kanavalle.

Kun kaupallistaminen on palautettu, saanko maksut ajalta, jolloin kaupallistaminen oli keskeytetty?

Et. Kun kaupallistaminen on keskeytetty, kanavasi ei ansaitse rahaa keskeytysajalta eikä mainoksia näytetä videoissasi.

Saako MCN-verkosto varoituksen, jos kaupallistaminen on keskeytetty kanavalla?

Ei, kaupallistamisen keskeytys ei riko kanavien vastuukäytäntöä, koska se ei ole käytännön määritelmän mukainen väärinkäytös. Kaupallistamisen lopettaminen sen sijaan on väärinkäytös, mutta se ei liity kaupallistamisen keskeyttämiseen. Lue lisää kaupallistamisen estämisestä.

Suljetaanko vaatimukset, kun kanavani kaupallistaminen on keskeytetty?

Ei. Jos kanavan kaupallistaminen on keskeytetty, vaatimuksia ei suljeta.

Kuinka kauan AdSense for YouTube ‑tilin käyttöönottoon menee?

Uuden AdSense- tai AdSense for YouTube ‐tilin käyttöönottoon ei mene kauan, mutta uuden tilin aktivoiminen voi viedä jonkin aikaa. Tili hyväksytään yleensä noin vuorokauden kuluessa, mutta joskus siihen voi mennä useita päiviä. Jos linkität AdSense for YouTube ‐tilin, joka vaatii osoitteen vahvistamista PIN-koodilla, hyväksyntään voi mennä 2–4 viikkoa. Linkitetty AdSense for YouTube ‐tilisi on aktivoitava ja hyväksyttävä ennen kuin kaupallistamista voidaan jatkaa.

Mitä kanavajäsenyyksilleni tapahtuu?

Kun kanavan kaupallistaminen on keskeytetty, myös jäsenyystoiminto keskeytetään ja siitä ilmoitetaan jäsenille. Kanavalla on 120 päivää aikaa jatkaa kaupallistamista. Kun kaupallistaminen on ollut keskeytettynä 120 päivää, kanava menettää pääsyn jäsenyyksiin ja samalla kaikki jäsenensä.