La monetització s'ha posat en pausa al meu canal

La monetització del teu canal es posarà en pausa si no hi ha un compte actiu i aprovat d'AdSense enllaçat al canal. Tots els partners del Programa per a partners de YouTube han de tenir un compte d'AdSense actiu, aprovat i enllaçat.

Tingues en compte que si no tens un compte d'AdSense actiu, aprovat i enllaçat al canal no podràs guanyar diners amb YouTube i no es publicaran anuncis als teus vídeos. Això inclou els ingressos provinents de la publicitat, de les subscripcions a YouTube Premium i d'altres fonts d'ingressos, com ara els abonaments al canal.

Pots continuar penjant contingut original i generant públic a YouTube encara que la monetització s'hagi posat en pausa. Si participes en el Programa per a partners de YouTube i la teva monetització s'ha posat en pausa, no pateixis: continuaràs formant part del programa. La monetització es reprendrà un cop hagis enllaçat un compte d'AdSense actiu i aprovat.

Configurar un compte d'AdSense

Si formes part del Programa per a partners de YouTube, però encara has de crear un compte d'AdSense, segueix els passos que es descriuen en aquesta pàgina:

Configura un compte d'AdSense per als pagaments

Si ja tens un compte d'AdSense, només has d'assegurar-te que l'adreça que has registrat s'hagi verificat. Per poder protegir el teu compte, AdSense ha de verificar la teva adreça abans d'enviar-te cap pagament. Obtén més informació sobre els requisits aquí.

Enllaçar un compte d'AdSense

Si formes part del Programa per a partners de YouTube i vols canviar el compte d'AdSense associat al teu canal, pots fer-ho seguint els passos que s'indiquen en aquest article sobre com pots enllaçar un compte d'AdSense avui mateix.

Tingues en compte que, si tens diversos canals al Programa per a partners de YouTube, cadascun ha d'estar enllaçat a un compte d'AdSense.

Un cop la monetització s'hagi reprès, rebré els pagaments del període que el meu canal ha estat en pausa?

No. Quan la monetització es posa en pausa, el canal no guanya els diners corresponents al període en qüestió i no es mostren anuncis als vídeos.

Si un canal es posa en pausa, la xarxa multicanal (MCN) rep un toc d'atenció?

No. Que la monetització es posi en pausa no suposa una infracció de la nostra política sobre responsabilitat proactiva del canal perquè, d'acord amb aquesta política, no es considera un ús abusiu. L'anul·lació de la monetització sí que es considera un ús abusiu, però no està relacionada amb el fet de posar en pausa l'estat de monetització. Obtén més informació sobre la monetització desactivada.

Quan la monetització del canal està en pausa, les reclamacions es tanquen?

No. Si la monetització del canal s'ha posat en pausa, les reclamacions no es tancaran.

Quant dura el procés de configuració d'un compte d'AdSense?

Per configurar un compte d'AdSense nou no cal gaire estona, però pot ser que es tardi una mica a activar-lo. L'aprovació acostuma a tardar un dia aproximadament, però es pot allargar fins a diversos dies. Si estàs enllaçant un compte d'AdSense nou en què has de verificar l'adreça (PIN), aquest procés pot tardar entre 2 i 4 setmanes. Perquè es pugui reprendre la monetització, primer s'ha d'activar i aprovar el teu compte d'AdSense enllaçat.

Què passarà amb els abonaments al meu canal?

Quan l'estat de monetització d'un canal es posa en pausa, la funció dels abonaments també es posa en pausa i se n'informa als abonats. Si la monetització està en pausa durant 90 dies, el canal deixarà de tenir accés als abonaments i perdrà els abonats.