Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fjern informasjon fra Google

Retningslinjene for innhold og produkter for Google Søk gjelder globalt. Hvis du finner innhold som handler om deg eller noen du representerer, og du vil at det skal fjernes, kan du sjekke retningslinjene våre for personlig innhold nedenfor for å se om innholdet oppfyller kravene for fjerning. Du kan sende inn en forespørsel om fjerning ved å følge fremgangsmåten i artikkelen. Du kan også svare på spørsmålene i Rapporter et problem-delen i brukerstøtten vår. Vi undersøker innholdet du rapporterer til oss, for å se om det bør fjernes fra Google-søkeresultatene.

Rapporter nakenhet eller seksuelt innhold som viser noen under 18 år: Hvis du finner linker, nettsteder eller innhold som viser seksuelt misbruk av barn, kan du rapportere det til myndigheter og organisasjoner fra hele verden. Finn ut hvordan du rapporterer innhold som viser seksuelt misbruk av barn.

Hvis nettstedeieren har fjernet informasjonen, blir den etter hvert fjernet fra Google Søk som en del av den vanlige oppdateringsprosessen vår. Du kan imidlertid også be om at innhold som er utdatert, oppdateres, via verktøyet for å oppdatere utdatert innhold.

Hvis innholdet ditt ikke kvalifiserer til å bli fjernet i henhold til retningslinjene for personlig innhold ovenfor, kan det hende det finnes andre alternativer du kan prøve. Du kan også prøve den juridiske brukerstøtten

Innhold kan bli fjernet av spesifikke juridiske årsaker, inkludert, men ikke begrenset til

• brudd på opphavsrett
  • brudd på varemerke
  • rettskjennelse

Hvis eksplisitt innhold av deg er blitt delt uten tillatelse fra deg eller på måter du ikke har samtykket i, finnes det brukerstøttetjenester du kan benytte deg av.