Fjern oplysninger fra Google

Google Søgning viser oplysninger, der er indsamlet fra websites overalt på nettet. Hvis du vil fjerne oplysninger om dig selv i Googles søgeresultater, er det bedst at kontakte ejeren af det website, hvor oplysningerne er angivet. Hvis websiteejeren fjerner oplysningerne, vil de ikke længere vises i Googles søgeresultater.

Hvis websiteejeren ikke vil fjerne oplysningerne, fjerner Google visse typer følsomme personlige oplysninger.

Kontakt ejeren af websitet

Sådan kontakter du websiteejeren:

• Linket "Kontakt os": Find linket "Kontakt os" eller en mailadresse til websiteejeren. Disse oplysninger findes ofte nederst på websitets startside.
  • Find kontaktoplysninger ved hjælp af WHOIS: Du kan foretage en WHOIS-søgning ("who is?" ("hvem er?")) efter websiteejeren på Google. Gå til google.com, og søg efter WHOIS www.eksempel.dk. Mailadressen, hvor du kan kontakte websiteejeren, findes ofte under Registrantens mailadresse eller Administrativ kontakt.
  • Kontakt websitets hostingvirksomhed: WHOIS-søgeresultater indeholder som regel oplysninger om websitets host. Hvis du ikke kan kontakte websiteejeren, kan du prøve at kontakte websitets hostingvirksomhed.

Kontakt Google for at få fjernet følsomme personlige oplysninger

Google kan fjerne personlige oplysninger, der medfører en betydelig risiko for identitetstyveri, økonomisk bedrageri eller andre specifikke skader.

Oplysninger, som vi kan fjerne

• Nationale identifikationsnumre, som f.eks. amerikanske socialsikringsnumre, argentinske skatte-id-numre, brasilianske personregisternumre, koreanske personregisternumre, kinesiske personlige id-kort osv.
  • Bankkontonumre
  • Kreditkortnumre
  • Billeder af underskrifter
  • Billeder med nøgenhed eller seksuelt eksplicit materiale, som er blevet uploadet eller delt uden dit samtykke
  • Fortrolige, personlige sygejournaler vedrørende privatpersoner

Fjern andre oplysninger

Google fjerner også indhold af specifikke juridiske årsager, f.eks. hvis der rapporteres krænkelse af ophavsret. Du kan anmode om, at Google fjerner andre oplysninger end personlige oplysninger.

Før du indsender en anmodning, skal du læse vores politikker for fjernelse for at se, hvilke oplysninger Google kan fjerne.

Hvad vil du gøre?