Eliminació d'informació de Google

Som conscients que, de vegades, pot ser que vulgueu que se suprimeixi contingut personal que hàgiu trobat a la Cerca de Google. En alguns casos concrets, Google pot suprimir de la Cerca de Google els enllaços a la informació.

Important: la Cerca de Google mostra informació recollida de diversos llocs web d'Internet. Encara que suprimim contingut de la Cerca de Google, pot ser que continuï existint al web. Això vol dir que algú encara podria trobar el contingut a la pàgina que l'allotja a través de mitjans socials, en altres motors de cerca o d'altres maneres. Per això, us recomanem que contacteu amb l'administrador web del lloc i li demaneu que suprimeixi el contingut. Obteniu informació sobre com podeu contactar amb un administrador web.

Si el propietari del lloc web ha suprimit la informació, aquesta se suprimirà de la Cerca de Google com a part del nostre procés d'actualització habitual. Tanmateix, també podeu avisar-nos de l'existència de contingut obsolet mitjançant l'eina per suprimir contingut obsolet.

Informació personal que Google suprimirà

Si no podeu aconseguir que el propietari d'un lloc web en retiri el contingut, és possible que Google suprimeixi informació personal si suposa un risc alt de robatori d'identitat, de frau financer o d'altres danys concrets. Els articles següents proporcionen detalls sobre els tipus de supressions que hi ha disponibles:

Us recomanem que consulteu l'article sobre supressió de contingut que correspongui a la vostra sol·licitud. Si creieu que la vostra sol·licitud compleix els requisits de l'article, podeu fer una sol·licitud de supressió tal com s'indica a l'article.

Altres dades que Google suprimirà

Google també suprimeix contingut per motius legals concrets, com ara imatges d'abús sexual infantil i informes d'infracció dels drets d'autor d'acord amb la Llei de drets d'autor de l'era digital dels EUA (DMCA). Per sol·licitar la supressió per un motiu legal, utilitzeu el formulari de resolució de problemes legals.