De instellingen voor Discover wijzigen

In Discover kun je je taal-, video- en advertentie-instellingen wijzigen en bepalen welke activiteit je deelt met Google.

Wijzigen welke talen je gebruikt in Discover

Geen verhalen meer ontvangen in een andere taal

1. Open op je Android-apparaat de Google-app Google of ga in je browser naar google.com.
  2. Tik rechtsonder in een kaart op Meer More.
  3. Tik op Verhalen niet in het [taal] weergeven.

Opmerking: Deze functie is mogelijk niet voor alle kaarten beschikbaar.

Opnieuw verhalen ontvangen in een andere taal

In de Google-app

1. Open de Google-app Google op je Android-apparaat.
  2. Tik op Meer Meeren danInteresses en dan Verborgen.
  3. Maak onder Gegevenstypen de taal die je wilt terughalen zichtbaar.

In de browser

1. Ga op je Android-apparaat in je browser naar google.com.
  2. Tik op Menu Menu en danInstellingen.
  3. Tik onder Discover op Interesses beheren en dan Verborgen.
  4. Maak onder Gegevenstypen de taal die je wilt terughalen zichtbaar.

Wijzigen welke advertenties je ontvangt

Je kunt niet instellen dat je helemaal geen advertenties meer ontvangt, maar je kunt wel wijzigen welke advertenties je te zien krijgt. Je herkent deze kaarten aan het woord Advertentie. Ga als volgt te werk om geen kaarten meer te zien van een bepaalde adverteerder:

1. Tik rechtsboven in een advertentie van die adverteerder op Meer More en dan Waarom krijg ik deze advertentie te zien?
  2. Schakel Advertenties weergeven van [adverteerder] uit.

Ga naar Advertentie-instellingen om te wijzigen welke advertenties je ziet. Discover kan personaliseren welke advertenties je ziet, gebaseerd op een deel van je Google-instellingen en -activiteiten. Ga naar Mijn activiteit om eerdere activiteit die is opgeslagen in je Google-account te bekijken en aan te passen.

Autoplay voor video's beheren

Video's in Discover kunnen automatisch worden afgespeeld zonder geluid. Je kunt deze videovoorbeelden in- of uitschakelen en aanpassen wanneer deze worden afgespeeld. Meer informatie over hoe je je instellingen voor de Google-app wijzigt of je browserinstellingen voor Google Zoeken wijzigt.

Je Discover-activiteit zoeken en verwijderen

Je Discover-activiteit is privé. Je kunt je activiteit alleen bekijken als je bent ingelogd op je Google-account.

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Op deze pagina kun je een dagoverzicht bekijken van de kaarten die de Google-app naar je apparaat heeft verzonden. Je kunt zien of je een kaart hebt bekeken, aangepast of verborgen.
  3. Als je je activiteit wilt verwijderen, bekijk je meer informatie.

Welke activiteit wordt opgeslagen in Discover

Als je Discover gebruikt, bewaart en gebruikt Google de volgende informatie in je activiteit:

• De kaarten en resultaten die zijn weergegeven in Discover.
  • Welke kaarten je bekijkt of aanpast.
  • Onderwerpen die je markeert als 'Niet geïnteresseerd in'.
  • De apparaten die je gebruikt om Discover te bekijken.
  • Advertentie